Puiuti de Randunici 2008!! (425)
Raspunsuri - Pagina 2
Nicoleta spune:
Miha, trec greturile, eu am un feeling ca vei avea bebelina... sa vezi ce uiti de perioada asta!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

natynic spune:
Nico, bravo!
Cami, sigur nu e operat estetic mosu'?![]()
Cred ca aveti dreptate, m-ati cam convins sa incerc si eu o experienta de concert, cand va mai veni cineva pe sufletul meu...Habar n-am daca imi voi convinge si consortul, mai degraba da; dar chiar daca nu, cred ca e intr-adevar uneori nevoie sa-ti retraiesti tineretea...
Ce concerte mai vin in Buc, unde pot sa aflu?
(nu radeti)
P.S. Cu o precizare clara: vreau sa traiesc concertul acolo la el, nu ca Gudinde, no way (ca daca eu am injurat numai ca nu puteam ajunge in poarta la ai mei de aglomeratia care era nu vreau sa stiu cum a fost pe la ea)...vedeti ce diferit se poate povesti un acelasi eveniment, cat conteaza perspectiva?![]()
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
cami33 spune:
Naty, da, trebuie sa fii acolo ca sa poti simti asa
Te iau cu mine la U2 si la Bon Jovi, daca vor veni vreodata la noi![]()
Edit: si mie mi s-a parut ca arata muuult mai bine la fata, sigur si-a facut un refresh
, dar i-a iesit
(mi-am descoperit latura gerontofila, dupa cum se vede
)
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
mimonix spune:
In seara asta o iau in ordinea corecta cu informatiile ![]()
Atat de tuta sunt incat n-am holbat bine ochii la data mesajului si chiauna dupa concert am crezut ca e fresh 
Ei bine no, nu era 
Cel mai frumos australian(la categoria lui de varsta
) s-a nascut joi pe la pranz, nastere indusa din motive de Gecko racita in ultimul hal, cu febra f mare...Din relatarea omului reiese ca s-a nascut "pa jos"
, 3700 si 52 de cm, sanatos tun ,brunet 
Gecko este inca in spital incercand sa biruie febrele si boalele. Probabil maine va fi externata
Atat stiu atat v-am zis
Macar, n-am nimerit eu data dar de nascut a nascut , " e pe bune" ![]()
Hai sa ne traiti si sa fiti sanatosi 
Asteptam neuron smucit de Gecko sa-si revina la normal 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Gecko, hai biruie boalele si mergi cu bb2 acasa, sanatoasa! Mimo, si cand te gandesti ca faceam galerie in gol! ![]()

Nicoleta spune:
Edit.

natynic spune:
Nu conteaza, se pune retroactiv! Deeci, BUN VENIT PE LUME MICHAEL!
Naty mamica
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Naty, da, trebuie sa fii acolo ca sa poti simti asa ![]() Te iau cu mine la U2 si la Bon Jovi, daca vor veni vreodata la noi Edit: si mie mi s-a parut ca arata muuult mai bine la fata, sigur si-a facut un refresh (mi-am descoperit latura gerontofila, dupa cum se vede ) |
Astia daa, anytime!
Naty mamica
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Naty, da, trebuie sa fii acolo ca sa poti simti asa ![]() Te iau cu mine la U2 si la Bon Jovi, daca vor veni vreodata la noi Edit: si mie mi s-a parut ca arata muuult mai bine la fata, sigur si-a facut un refresh (mi-am descoperit latura gerontofila, dupa cum se vede )_ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) "In aceasta viata nu putem face lucruri marete. Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste." |
Gerontofila sau nu, eu am zis ca nu-i fotogenic...chiar ca nu e chiar asa maimuta
Iar colantii aia m-au dat gata...ceva asemanator am si eu de stat prin casa
Bine, n-au snur la slit Se vede insa treaba ca pe masura ce inaintezi in varsta (adicatelea cazul meu

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Nicoleta spune:
Naty, cum ramane ma cu "va rugam nu citati linkul" cu care erai atat de... de acord
? Aia se numeste tiroliana.