Puiuti de Randunici 2008!! (425)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ana, succes! Sa fie asa cum va doriti!

Sovi, frumosi foc ma copiii tai!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Ana Andru nu are probleme cu intepaturile,imi era frica de intepatura de albina sau viespe dar vad ca nu a reactionat rau...nici macar nu a plans ,nimic nimic decat mi-a zis ca-l inteapa bubuzuza si era un pic agitat...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

Ana Andru nu are probleme cu intepaturile,imi era frica de intepatura de albina sau viespe dar vad ca nu a reactionat rau...nici macar nu a plans ,nimic nimic decat mi-a zis ca-l inteapa bubuzuza si era un pic agitat...

E vezi...Mara e alergica si la capsuni, rau... de-aia nu vreau sa aud de intepaturi...

Nicoleta multumesc, abia astept sa plecam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vad ca nimeni nu a vrut sa-mi spuna de Gecko... am cautat si am gasit mesajul ei, care e ca o gura de aer proaspat, fericire, fericire e scump tare Michael, sa creasca mare si sanatos!
sovi e atat de dulceeeee Anaaa

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, ce bine sa s-a comportat asa Andru la intepaturi, bravo voua. Fetele au zis bine:fenistil, mixtura mentolata, aerius sau claritine. Rebecca face urat la intepaturi , (ca si Ana pe care o pup dulce impreuna cu mami a ei ), face bube mari care se inmultesc si trec destul de greut. Se umfla si zici ca are vreo boala a copilariei, asa de uratele se fac...De curand am patit si eu la fel , abia m-am dezumflat ca sa zic asa...pe mine m-a ajutat advantan-ul si aerius.

Varuna, bravo voua, o sa fie totul bine.

Luny, am vazut pozele, ce bine si fericita arati! Ma bucur ca v-a priit vacanta si distractie minunata din nou cu Muful acum la mare.

Sovi, ce frumos!!! Ce mi-au placut activitatile copiilor, se joaca frumos...m-am speriat putin cand Sashone ii baga degetele in ochi Anuskai dar ea era happy. Sunt minunati impreuna.
Aaaaaa, sa stapanesti sanatoasa masinuta si sa nu aveti nici-un eveniment negativ.

Stela, ce tunsulici frumos si dragalas! E delicata si frumoasa printesa ta.

Mergi la inceput
Mergi la inceput