Puiuti de Randunici 2008!! (425)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

hellpppp..cu ce sa-i dau lui Andru pt intepatura de viespe...singurul lucru care mi-a venit in cap a fost sa-l frec cu sare,leac babesc dar altceva nu stiu..am fost pana in curte un minut sa iau eu ceva apoi am intrat in casa si el venea usor dupa mine ..intra in bucatarie si imi zice "mami bubuzuza tzeampa",initial am crezut ca e vorba de vreo musculita mica care pisca dar cand m-am uitat pe manuta mi-am dat seama ca e vorba de albina/viespe,.. s-a bagat a naiba pe sub tricou si l-a intepat de vreo 5 ori pana am scos-o eu ..Andru nu a plans ,l-am intrebat daca-l doare dar zice ca nu,s-a umflat putin pe langa locul intepat si s-a inrosit in rest nu are nimic....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ramo, pune-i gheata sau comprese reci si da-i un antialergic

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gecko, felicitari maxime pentru FRUMOSUL Michael! ce tare esti, in ce conjucturi nasti tu :)
E absolut dragalas si bine facut! sa va traiasca, sa fie sanatos, norocos, si sa se impace bine cu tot restul familiei (a se intelege cat mai putine batai cu primul-sosit )

Ursa, demential Albert la botez! sa va fie de bine!

Am mai vazut cum rade Lucutza cu tacso ce bulanos

Kya, sanatate zanutei! :( sa treaca repede!

Simo, ti-am admirat feciorii Siluan imi pare sanatos (ca sa nu zic cat e de frumos!!) si sper ca chiar asa sa fie!
ce fericiti sunt David cu Sam in gradina!

Luny, nu stiu unde esti la mare, dar iti sade tare bine!!

Ramo, nu ma pricep la intepaturi :(. stiam de uleiul de lavanda, dar presupun ca nu ai asa ceva la indemana...

Tonicuscra, ma intrebasesi de care masaj faceam, sau am visat? am facut reflexo si de relaxare. fu bine cat fu :)... am mai lasat si pentru altii, mie imi ajunge (cica).

Acum trebuie sa fim iar atenti cu cheltuielile o vreme. Bine ca mi-a luat Omul masina. ce ce-i trebuie ciungului... manusi de box! sa il vad eu cum ma face sa conduc! a luat-o pe datorie, doar pt ca o dadea un prieten ce emigreaza!

Copiii au fost bine intre timp, sasa e de 2 zile subfebril si cu ceva muci, si scaune cam moi, posibil sa sape ultimele masele.

pentru cine vroia sa o vada pe Ana (si eu am zis ca astept sa ii treaca bubele ) http://family.webshots.com/video/3058859940102206853wnatqi -de aici inapoi; si un filmulet cu mai noi si mai vechi http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b1efede89ed473b2d13e3e

si pt ca nu pot sa "plec" fara sa las nimic in urma , va las o reteta primita pe mail:

Detergent biologic pentru vase
Trebuie sa recunoastem ca detergentii pentru vase din comert sunt taaaare imbietori. Miros bine, au culori frumoase plus ca sunt atat de bine promovati incat este imposibil sa nu ii cumparam. Dar oare de cate ori ne-am intrebat daca sunt sanatoase aceste produse? Ei bine, nu sunt sanatoase deoarece contin foarte multe substante toxice una dintre aceste substante fiind nafta care este o neurotoxina.

Nu sugerez nimanui sa renunte la detergentul cumparat dar doresc sa va propun o alternativa simpla, ieftina si 100% naturala pe care eu am descoperit-o in urma cu mai bine de 2 ani si de atunci am facut aceste detergent de foarte multe ori. Este foarte parfumat, fiind realizat din lamai si curata absoult minunat vasele noastre. Daca totusi avem vase foarte grase va sfatuiesc sa le curatati inainte cu un servetel si apoi sa le lasati in apa fierbinte amestecata cu cateva linguri de detergent timp de 10 minute si apoi sa le spalati.
Mai ales daca aveti copii vi-l recomand pentru ca cei mici sunt mai sensibili decat noi.

Ingrediente
3 lamai mari
400 gr apa
200 gr sare
100 ml otet de mere

Spalam lamaile si le stergem bine dupa care le taiem in bucatele mici si le scoatem samburii.

Mixam la robot, cu ajutorul lamelor de otel, lamaile impreuna cu sarea si 200 de gr apa pana obtinem o crema (cam 5-6 minute la viteza maxima) dupa care amestecam crema obtinuta cu inca 200 gr de apa si 100 gr otet si punem intr-o cratita pe foc mic.

Calculam 10 - 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba dupa care stingem focul si lasam detergentul sa se raceasca iar apoi il pastram in sticle de sticla. Si gata detergentul.

Cand spalam vasele ori le lasam la inmuiat in apa fierbinte amestecata cu detergent ori punem pe burete detergent si spalam vasele. Detergentul are o consistenta cremoasa.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ramo, suc de patrunjel...sau cel mai bine Fenistil gel si un antialergic (zyrtec, aerius).

sovi, , m-au topit picii! ce trage sasha de anuska!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am ratat Muful.. pana m-am cosmetizat/mani/pedichiurit, a adormit.. mai stau pana se trezeste si fug sa-l iau acasa! nu mai pot de dooooor...
ma bucur ca v-ati amuzat cu pozele mele, si:
tuchi sa mor daca raspund la provocari
vali plecam dimi rau, pe la 11 sper sa fim pe plaja
ramo fenistil, mixtura mentolata, eventual dezinfectat cu betadina inainte. si Muf e patit, la 5 luni si n-a avut nimic
sovi prin Neptun si Jupiter am facut plaja

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

buna fetelor, nu am scris de mult, din timp in timp mi se mai face dor si intru sa vad ce faceti, nu las semne, citesc despre voi si puiuti si atat... Felicitari pentru puiutii ''noi''!!!!!si pentru mamicile harnicute, Mara mea, a crescut, totul e bine cu ea, doar racelile care zic eu ca sunt obisnuite, cate-o enterocolita , etc, cat sa nu te plictisesti. Noi ne pregatim de plecare...Gecko, nu va fi Australia cum vorbisem, ne ducem in Canada in Montreal, avem rude aici si cred ca va fi altfel startul cu putin ajutor, macar informatii si tot sunt bune...pe la sfarsitul anului decolam...
Va pup, sa fiti sanatoase, sanatosi si sa ne auzim cu bine...data viitoare...pupici!!!!
Ana&Mara

Mergi la inceput

mama pe ei de frumosi..Anuska e dulce rauuuu,m-a topit cand s-a ridicat in picioruse,cu fustita aia alba si picorusele grasane...

Andru e bine ,nu are nici o reactie pana acum dar totusi o sa-i dau un antialergic... pt raspunsuri

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui varuna

buna fetelor, nu am scris de mult, din timp in timp mi se mai face dor si intru sa vad ce faceti, nu las semne, citesc despre voi si puiuti si atat... Felicitari pentru puiutii ''noi''!!!!!si pentru mamicile harnicute, Mara mea, a crescut, totul e bine cu ea, doar racelile care zic eu ca sunt obisnuite, cate-o enterocolita , etc, cat sa nu te plictisesti. Noi ne pregatim de plecare...Gecko, nu va fi Australia cum vorbisem, ne ducem in Canada in Montreal, avem rude aici si cred ca va fi altfel startul cu putin ajutor, macar informatii si tot sunt bune...pe la sfarsitul anului decolam...
Va pup, sa fiti sanatoase, sanatosi si sa ne auzim cu bine...data viitoare...pupici!!!!
Ana&Mara

Ana nu stiam ca vreti sa emigrati... si multa bafta in alegerea facuta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, scos acul cu o penseta, daca este inca in piele! Si eu stiu tot de suc de patrunjel!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Citat:
Ana nu stiam ca vreti sa emigrati... si multa bafta in alegerea facuta

Multumesc, de anul trecut am inceput ''ostilitatile'' acum suntem la final cu actele...ma ia groaza ca o sa vina o zi cand o sa o intepe si pe Mara ceva, viespe/albina, ea e alergica la ciupiturile de tantar, se umfla rau locul respectiv...nu vreau sa imi inchipui alta intepatura...

Mergi la inceput