Sezatoarea canadiana (184)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Delphin, m-a impresionat fatuca pentru ca a"meu daca ma bag in el eu sau ta-su ride, face teatru sau incepe el cu gura mai mare da'ce-am facut?, nu sa tremure sau sa plinga; noa, familii si familii;

marule cu capsunii, am dat si eu o fuga la chioscul de linga si am venit cu doua cosuri (si doua badoage de inghetata mi s-au legat de miini, va recomand cea cu banane, de aia eu ma ingras vara si slabesc iarna :((
am gugalit tajine si-mi ploua in gura, e drept ca si eu ma dau in vint dupa bucataria libaneza si araba in general, da nu fug nici de cea asiatica, unde sunt cam abonata; sunt curioasa, la coreeni inca n-am ajuns, dar cine-stie

Toronto, ce a fost la voi astazi, au facut distrugeri prin centru? (noroc ca sunt ocupati amicii nostri, noi aveam Niagara in plan we asta si dadeam peste debandada)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ana, daca bati drumul pana la Niagara da o strigare si la mine, poate reusim sa ne vedem! Sau poate punem de o mini intalnire a sezatorii

maru, azi, ieri, maine si inca vreo cateva zile bag pacientii sub patura De aia ma tot vait ca e greu cu sunatul, la 6 seara plec de acasa si mai ajung acasa vreo 14 ore mai tarziu, iar in rest dorm cat pot. Dar sigur o sa vina si timp de sunat, eu sunt optimista!
Si eu am mancat niste capsune locale exceptional de buuuuneeee! Si bag si cirese... asta e, acum e ocazia. Incerc sa nu fac excese prea multe in alte parti si macar sa ma mentin, ca de scazut n-am prea reusit recent.

Ione, m-ai facut tare curioasa cu bucataria coreeana, neaparat trebuie sa incerc.

ankalaura, inca de mult am impresia ca tu descrii senzatiile din Ro exact asa cum le-am trait si eu... pana si povestea cu bormasina e identica, Doamne cat am mai indurat de la vecini! Dar m-am dus peste ei si le-am facut program de dat gauri pana la urma Le-am zis ca le pun bebele in brate si n-au decat sa se descurce! O alaptam si incepea sa planga saraca de cate ori dadeau vecinii gauri... asa ca le-am facut program de alaptat. Si de somn. Cu doi vecini am reusit, am fost tare multumita Dar tot am plecat!
A, si alt vecin la 12 noaptea transa vitelul cu toporul. Poc, poc! Ii auzeam de la trei etaje diferenta, parca imi dadeau in cap. Bai si nu stiu cum se face, dar numai pe noi ne deranjau, si cand dadeau muzica prea tare, si cand le plangeau cainii toata noaptea.. am fost niste neadaptati
Aia cu masinile de tuns iarba e mortala

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Din seria "de ce ti-e frica, de aia nu scapi".
Asa zicea si sotul ca s-a saturat de bormasini in Romania. Acum la blocul nostru din aprilie se lucreaza la balcoane si ghici ce ne (in)canta la ureche: picamerul si flexul (sau cum s-o numi masina care taie fierul).
Iar acum, am si usa de la balcon blocata, suntem ca sobolanii in cusca.
Dar mai e un pic pana in august, cand cica se vor finaliza lucrarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

ROXANA, e pt. fratelo la Valeni, a ales sa-si faca stagiatura acolo, 2 ani.
Eu asa schimbare nu cred ca as face...sau cine stie...daca salariul e motivant...din acest motiv suntem la Djibouti!, dar sa ni se mai propune inca un an...nu stiu daca am accepta sacrificiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Tot din seria "de ce te temi nu scapi" azi dimineata mirosea a gunoi mai tare decat de obicei, iar la ora 8 dimineata, niste zelosi retezau iarba din fata
Iar un posesor de animalut de casa (mai mare sau mai mic) a spalat si uscat acareturile animalutului la buanderie, normal - dar tot e bine ca nu si-a curatat sitele, si asa baremi am vazut!

DON - am incercat si eu sa reglez cu vecinii... Unul a sarit sa ma ia de gat (adica sa imi traga doua in freza, nu sa ma pupe), eu am fost mai pe faza si l-am pocnit eu prima, noroc ca l-a tinut apoi cumnata-su ca tare bine ne-ar fi stat sa ne pocnim in parte, in timp ce tipu' urla ca n-am decat sa chem politia, si ca am tupeu sa ma duc sa ii bat la usa...
Ce vremuri domne...

ANA - eu cred totusi ca ai facut bine ca ai spus oamenilor. Daca tatal fetii e zdruli, tipa si terorizeaza copilul si fara sa aiba motive de la tine. Daca insa s-ar fi repetat sau daca s-ar fi intamplat ceva rau Doamne fereste, voi ati fi avut de tras...

IONE - phiii! Asa mai da!

Gata, ma striga mormanul de rufe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

va salut din Romania!

am ajuns aici dupa 29 ore pe drum, dintre care 10 :shock: ore in zbor: Montreal-Toronto-Amsterdam-Bucuresti;

primele 3 sapt le voi sta la socri, apoi merg la parinti;

inca nu ne-am obisnuit cu ora Romaniei, stam mai mult treji noaptea si adormim spre dimineata...

eu cu o zi inaintea plecarii am aflat ca am petrecut prima zi a verii 2010 (21 iunie) ca ultima zi de serviciu ; eu credeam ca revin in aceleasi conditii la actualul serviciu/actuala gradinita, dar se pare ca va trebui sa aplic din nou pt un post de educatoare odata intoarsa din vacanta, iar salariul bineinteles ca va fi si el ca al unei educatoare nou venite! Alt rau sa nu fie insa!

cu speranta ca si voua va va placea melodia, v-o ofer cu tot dragul:
“Those Lazy Hazy Crazy Days of Summer.”, Nat King Cole
http://www.youtube.com/watch?v=JWvC3e85yRE&feature=related

o vara vesela va doresc tuturor! :) just keep smiling! :) ;)

MULTUMESC MULT PENTRU TOATE URARILE VOASTRE DE SANATATE!!!!

Cristina Felinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Cristina vacanyta placuta

Noi am asistat aseara (mai degraba azi-noapte pe la 11:30) la focuri de artificii de la festivalul Mondial Choral. Le-am urmarit chiar de la geamul din dormitorul copiilor . A fost tare frumos si ar fi fost si mai frumos daca nu erau asa tarziu ca i-au trezit pe copii. Dar tot ne-am bucurat de ele

Cine vrea sa ne vedem intr-o dupa-amiaza sau in week-end in Centre de la Nature in Laval? Copii se pot juca si noi mai stam la o poveste. Cristina, Simona? (invitatia este pentru tout le monde, dar fac apel la lavaloise cu copii mici, poate-poate conving pe cineva )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

gata, la munca, ce atata lucrat de acasa?
Toronto meu e curat, zidul e inca sus, sau ma rog, era dimineata, inca nu se circula cum trebuie pe University, speram ca de azi intra totul in normal!

revin la capsunile mele: nu se poate sa stric asa minunatie de capsuni cu zahar si frisca! Au gust de fragutze, imi amintesc de capsunile de Maramures, iar eu am mancat ieri ca nesimtita, si cum nu mi-am luat la pachet din motive de...eh, abia astept sa ajung acasa sa ma umflu de capsuni!

Gata, Andrei e in vacanta, notele is bunisoare, ne asteptam la mai bine, dar de...emotiile, scrisul cu picioarele si multi alti factori au contribuit la rezultate. El e multumit si nu prea, tatsu nu e f multumit, eu sunt ok. A primit un mesaj/ card de la una din profe, atat de impresionant, incat na, ce sa mai zic? L-am trimis cu thank you cards si gift carduri la Tims, si de acu cu ochii catre clasa a 10! (is baba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Felicitari scolarilor cu note bune si vacanta placuta !

Monicutza, am fi venit cu placere, Centre de la nature e si preferatul nostru dar duminica plecam in vacanta.

Din saga gradinite iar mi-am luat-o in freza. Dupa ce am "militat" cu frumosul pe langa doamna directoare sa trec la tarif redus de 7 dolari pentru Victor si sa am la fel si pentru Sonia din toamna, si doamna a zis DA, m-a tot taraganat cu semnatul noilor contracte de vreo luna. In sfarsit cand am ajuns azi sa-i duc contractul completat pentru Sonia, ii spun doar ca o confirmare, ca nu am semnat nimic din anexe, ca nu am nevoie nici de ore suplimentare, nici de iesiri/activitati, nici produse de igiena, la care ea imi spune ca nu merge asa, ca trebuie sa platesc FULL PRICE pentru Sonia ca e poupon si ca vezi doamne sunt mai multe educatoare decat cere guvernul . Si ca altfel NU MAI ARE LOC pentru ea, ca sunt destui dispui sa plateasca 18 dolari pe zi pentru un poupon.
Eu am luat-o de la capat cu pledoaria mea, ca merg la scoala din toamna ca nu am de unde sa platesc atatia bani, ca guvernul, da ramburseaza dar nu ajunge pana la 7 dolari, ca am platit deja destul pentru Victor doi ani de zile 18 dolari.
A zis ca sa vada ce poate face (ca si cum ce ar putea sa faca ??? doar sa se razgandeasca) si ca vorbim maine cand ii duc si contractul lui Victor semnat/pentru el cica e ok la 7 dolari (cred ca si asta a fost o stratagema, nici macar nu mi-a dat ambele contracte o data, m-a tot lungit parca sa ma stranga cu usa).
In plus pe contractele astea noi scrie mare la inceput ca nu esti obligat sa iei serviciile suplimentare !
Maine imi vine sa o inregistrez pe telefonul mobil ca nu-mi da loc daca nu platesc 18 dolari si sa fac plangere la guvern, asta dupa ce voi avea contractul semnat bineinteles.
Ca guvernul, da iti spune ca nu esti obligat sa platesti suplimentar, dar nu le poate impune gradinitelor sa iti dea locul la 7 dolari, nu ?

Un OF mare de la mine azi, mi-a stricat ziua tanti asta si diseara am examen....

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna si de la mine
aici in nord e curat pe strada, vorba vine, curat cum e de obicei
in schimb aseara a plouat de a inundat metroul la union, azi era o MIZERIE pe jos din gara la metrou, plus usa mare inchisa

si al meu baiat a intrat in vacanta, de fapt maine vine cu report card-ul; azi nu s-a dus ca are graduation ceremony (si dans) deseara, iar maine seara pool party la un coleg

Mergi la inceput