Sezatoarea canadiana (184)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Zavalita, lasa ca si eu anul trecut am mancat branza Philadelphia din feb 2008 si nu am patit nimic.
Se pare ca asa se testeaza noi venitii pe aici. Ala-i bun, care scapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mey, stiti cum se spune, ce nu te omoara te face mai puternic!
Eu nu am prea avut de-a face cu chestii expirate, decat voluntar... adica am mai mancat de buna voie iaurt expirat din frigider, si iata ce puternica sunt

ankalaura, de ce nu montreal.ro pentru info de emigrare? Felicitari pentru oferta de job, daca n-ar fi piedicile evidente, te-ai baga?

DanaP, si eu astept pozele cu nerabdare!

mamaana, numai sa nu lasi usa de la garaj si la iarna sa te trezesti ca e tot stricata

pitilache, si la noi se cam umple garajul, insa iarna il folosesc, ca plec dimineata cu copiii de acasa si numai timp de curatat geamurile nu am!
Citeam o poanta faina in ziar, cum recunosti un proaspat emigrant (printre altele)? Inca ii mai incape masina in garaj Deci daca se tot umple garajul inseamna ca ne apropiem de statut de localnici

maru, mi-e dor de voi! Nu v-am vazut nici gri, nici colorati de un car de ani, si va pomenim intr-una. Si ma dau cu capul de pereti ca nici macar un telefon nu apuc sa dau, si pe Laura ma chinui sa o sun de cateva zile, ca nici pe ea n-am mai vazut-o, dar tot pe fuga sunt, oare cand mai luam o pauza?!?!?!?!?!? Acum sunt la servici si am o pauza de pot sa scriu, ca altfel...

Na, ca ma cheama datoria...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dana, ma bucur ca v-a priit vacanta, acus pleaca runda 2, daca n-or fi plecat deja. Cum a fost vremea? Copiii s-au descurcat acasa?

Daiopri, ori originalul, ori copie certificata de notar canadez. In cazul 2 nu mai treb original, ca doar de-aia platesti notarizare: sa certify true copy. La MAE zici, nu? Baga un ochi la siropei sa vezi ce pati acum o fata la consulatul de la Mtl. Cam asa ceva: . Te pup, lasa ca acum trece, bine ca s-au miscat repede cand a fost cazul.

Vacanta frumoasa copiilor si parintilor studenti.

Va pup pe restul...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

mQQm, buna dimineata! E incurajator sa vad ca nu sunt singura treaza la ora asta V-ati hotarat unde mergeti in vacanta?

ankalaura, am vazut pozele de la Safari. Vad ca pe la voi se poarta persoanele in portbagajul masinii
Ce dulci sunt fetitele! Cum se impaca?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

multumesc mult pentru toate informatiile si linkurile!

va pup si va doresc un weekend fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DON - pe montreal.ro nu prea sunt actualizzate informatiile. Link-urile sunt in general bune, te duc unde trebuie pe site-ul oficial. Insa conditiile se schimba, iar pe montreal nu mai modifica nimeni. De exemplu eu nu as mai plati prin transfer bancar sau CEC, categoric as trimite formularul de plata cu VISA. Lumea nu stie asta, si pierde timpul pe la banci, comisioane, dus si intors.
Apoi, nu se mai cere extras de cont de o mie de ani, ci se completeaza un formular.
Si nu in ultimul rand, cine intra pe Montreal.ro e tentat sa citeasca si in alte parti, si sunt cateva personaje complet bizare care fac acolo animatia, si care cam uita de unde au plecat...
Sunt si persoane care expun corect pro=urile si contra. Si sunt ok de urmarit. Dar pana ajungi la ele, dar de parerile celor anapoda, si te ia groaza la ce citesti... E ca atunci cand vii aici, si e recomandat sa te inconjori de persoane optimiste. Ma rog, asta e valabil peste tot.
Dar pe mine personal ma enerveaza punerea asta a raului in fata - "si aici miroase a gunoi, si aici sunt rahati de caine, si aici e naspa scoala, si aici e naspa la spitale,..." - da, e adevarat, peste tot sunt lucruri naspa. Dar vezi 5 rahati, nu 500, mai miroase gunoiul la tomberon, dar nu bazaie mustele si nu fug sobolanii pe dedesubt, mai e nasoala scoala dar baremi nu platesti milioane si nu dai spagi si nu platesti bancuta pe care invata copilul, si spitalele sunt nasoale, dar macar nu au cutie de donatii medicamente in fata, si nu iti zice sa vii cu aspirina de acasa....
Ca nu zice nimeni sa sari de fericire, dar chiar asa sa fii nemultumit peste tot, si sa vorbesti de rau totul, indiferent de meridian?

Ca si anecdota, ma plangeam cand era Er mica de tot, vreo 3 vecini renovau, si vreo 3 luni mi-au barait in cap bormasinile si pickhummerele, daramau ziduri, construiau si reparau... Eram innebunita, nu mai rezistam, era vara si canicula, copilul nu imi mai dormea ziua, desi avea doar 2 luni,.. ce mai, eram disperata iar in parc nu puteam merge a ora pranzului din cauza caniculei si umezelii
Si o amica care traieste in UK, intr-un cartier rezidential, imi spune "vaaai, sa vezi ce galagie e la noi cand isi tund astia iarba"
Al naibii rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Zavalita, eu as astepta cursul de zi, nu-i decit o luna intre ele si cel de zi e platit si serios (cel putin cel pe care l-am facut eu cindva a fost); stiind stilul mai este si varianta sa-ti spuna ca nu mai au locul tau la cel de zi, pentru ca tu oricum esti la partial;

Asa, m-a pus pisica sa vorbesc cu tatal fetei din vecini (cea cu gardul), mai bine-mi vedeam de treaba ; omul a chemat-o imediat, i-a tras o privire, fata a inceput sa plinga si sa nege, parea foarte speriata, tatal a pus-o sa...jure ca nu-i adevarat, ca n-a sarit gardul; acum imi pare foarte rau, dar nu-mi imaginam ca copilul e terorizat de ta-su, cel putin asa parea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

asa zi, mai da... m-am trezit, am facut dus si ma pregateam sa ies in oras, sotul nu-i acasa...
m-am gandit ca poate e la sala, sa faca sport! cand colo, ies de la dus, hop cu un buchet de trandafiri frumosi si parfumati, din aceia, mari, bogati... este o coreeana ce are un boutique pe sherbrooke si vinde niste flori, ambalate cu atat bun gust ca nici nu-ti vine sa le scoti din ambalaj cand ajungi acasa... si cu prajitura, si cu fructe, a facut micul dejun...
da-ne doamne zile din astea :P

Anka,
sunt intru totul de acord, precum zicala " if you can't say anything nice, don't say anything at all !"

Delphin,
Doamne ajuta, toti prietenii nostri din Canada, de pe toate meridianele (vietnamieni, filipinezi, romani, nemti, italieni, francezi, albertani, quebecosi, mexicani...etc) vor tajine si baclava cand vin la noi :P Tajine ia ceva vreme pana o face, mie baclavaua imi ia 2 ore pana s-o fac! Daca pe tine te-am multumi cu altceva, care ia mai putine ore, te declar invitatul preferat! :P

Am descoperit mai nou bucataria coreeana! Ati fost vreodata?
Doamne, cu atat finete si subtilitate sunt alese toate mirodeniile ca am crezut ca am murit si am ajuns in paradis... imi dansau aromele in gura! N-am mai mancat asa de bun de vreun an la resturant... ultimul a fost la Calgary, se chema Mercato, merg acolo jucatorii de hochei de la Calgary Flames!

O dupa-amiaza fru-moa-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Donia, si noua ne e dor de voi...
suna si tu seara dupa 9, dupa ce bagi piticii sunt patura...

am fost la cules capsuni, Doamne cat de bune sunt, cat de mult mai bune sunt decat cele de California, chiar si fata de cele cumparate de la piata saptamana trecuta... Sa nu imi ziceti ca ingrasa...ca plang cu vorbe, da nu ma las...mananc pana imi ies semintele prin piele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Asa, asa MARU, manca capsunele cate vrei, dar fara zahar si frisca, alea ingrasha...of, am sa ma destrabalez si eu la anu' pe vremea asta cu capsunile si ciresele si etc. Aici ar cu pepene rosu si pepene galben ce m-am mai destrabalat. Am reusit sa gasesc aici, nu stiu prin care minune si iarna si vara! Nu spun ce am mancat de cina asta seara!

IONE, daca faci tadjine( cu carne de miel in plus) si baclavale poti sa fii sigura ca nu mai vin a doua oara!
dar daca pana ajungem noi te specializezi in asiatice, nu jap, restul, adica vietnamiez, chinezesc...coreean vad ca zici...pai suntem de-ai casei

No...noi nu suntem asa pretentiosi..preferam o mancare simpla, chiar si o salata si paine si o companie buna!
A! dar "gāteau au chocolat" sau "glace au chocolat" astea nu le refuza omu' meu nici cand doarme. Eu mis mai citron! Na ca am dat-o pe culinare!

Romanticos barbat ai, fain!!!

Din ciclul surprize facute de barbati, am si eu una...mie imi plac parfumurile... si al meu barbat oriunde merge imi cumpara parfumuri, dar mai si uita care. Asa ca alaltaieri am primit al treilea J'adore de la DIOR. Bine, sunt diferite, adica j'adore absolut, editie limitata, j'adore jasmin, la fel editie limitata si j'adore simplu, apa de parfum!
Explicatia pe care mi-a dat-o, e ca se gandeste la mine cand le cumpara si ca asa ii vine inspiratia, dupa nume si miros!
I-am spus acum ca as vrea un "madmoiselle" de chanel, vedem ce iese in aeroport cand plecam
Na, ca iar am dat tot din casa!

ANA, pacat, daca ai fi stiut...uf, sper sa nu fie prea dur pt. cea mica. Of parintii astia teroristi...dar poate ca ai prevenit o nenorocire...daca iti cadea in piscina si nu era nimeni sa o vada!

ANKA, tot ma tin sa-ti zic, dar poate ca tu stiai deja, job alimentar= job care sa aduca atatia bani cat sa subventioneve cheltuielile de intretinere si mancare.
V-ati petrecut fain,!

fug!

Mergi la inceput