Sezatoarea canadiana (184)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ankalaura, ai vazut ce inseamna ce networking-ul? Bravo, ce presupune jobul sa faci?

Pe noi ne bate gandul sa mergem la www.wildwaterkingdom.com/" target="_blank">Wild Water Kingdom Park . Cineva interesat de playdate?

Jessie, daca va intalniti pe joi incolo, I'm in ...

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mamaana, felicitari pentru aniversare si la multi ani!!

Ancule, pai si asa veste tu o scrii cu caractere mici??? Eu as fi topait pe tot formumul!! Hai ca "ne vorbim" ca-s tare curioasa ce si cum! Bravo!

Zi frumoasa sa aveti, fetelor!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Chris-hai sa ne vrobim pt duminica, sa mergem undeva cu trupa, dar eu am fost la WWGP din Brampton si nu prea mi-a placut, mai bine incercam altceva, e si in fctie de vreme,nu-i asa, te sun maine sa mai dezbatem.

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Victorie istorica: Slovacia a batut Italia!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mamaana, felicitari pentru cei 15 ani de casnicie! Si la altii, multi si fericiti, impreuna!

Khristin, vacanta maaaaare placuta!

Anka, asa deci... si scrii mic, eu am sarit peste mesaj, noroc ca am vazut ca te felicitau fetele. Bravo! Indiferent daca il accepti sau nu, poate ca daca incerci ai sanse sa gasesti unul chiar bun si pe gustul tau...

Jessie, bafta multa de acum incolo, sa te ajute cit mai mult si mai bine scoala facuta. Si eu gindesc ca voi, imi fac calcule: da, mai am doi ani, dar chiar si cu virsta mea... hmmm, destul de inaintata sa spun, tot imi mai ramin vreo 20 de ani de munca pina la pensie.

In plus, sanatoasa sa fiu, ca in noul domeniul in care ma pregatesc se lucreaza mult si bine si la pensie, am avut o colega la unul din cursurile din aceasta sesiune care e in resurse umane in institutional si mai are un pic si termina facultatea mea... are 51 de ani! Nu m-am putut abtine si am intrebat-o din curiozitate de ce o mai face... pai, cica «ies la 55 de ani la pensie (asa se iese din institutii) si nu mai pot lucra in resurse umane si nici nu vreau. Copiii mei sint mari, fiecare pe la casele lor, parinti nu mai am, nepoti nu am... Asa ca m-am gindit sa fac ceva util pentru societate, dar nu la nivel de voluntariat, ci profesional... Pot lucra pina la 15.000 pe an fara sa-mi afecteze pensia (maricica de altfel, e avantajos sa lucrezi in institutii spre deosebire de comunitar sau privat - cel putin in domeniul asta) in domeniul social (vrea sa lucreze pentru batrini)... si am si bani in plus si activitate la pensie, citeva ore bune pe saptamina, sa nu ma usuc acasa, sa ma simt utila.» Asa mi-a placut de ea... a crescut patru baieti! Si am persoane si mai in virsta care studiaza si toti au motive asemenatoare, sa fie utili la batrinete!

Daiopri, ! Multa sanatate!

Pentru fetele noi, care vor sa emigreze, daca aveti timp si luati acest subiect din urma, cred ca va veti lamuri in multe privinte. Nu de alta, dar nu cred ca cineva se va baga in vreo discutie despre partea engleza si cea franceza a Canadei, mai ales acum, inainte de vacanta. Dar la intrebari precise sigur veti primi raspuns daca le puneti. Bafta multa, sa ajungeti acolo unde va doriti!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

joi e 1 iulie
pe 2 sunt acasa
saptamana aviatoare?

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Ankalaura, ai vazut ce inseamna ce networking-ul? Bravo, ce presupune jobul sa faci?

Pe noi ne bate gandul sa mergem la www.wildwaterkingdom.com/" target="_blank">Wild Water Kingdom Park . Cineva interesat de playdate?

Jessie, daca va intalniti pe joi incolo, I'm in ...

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Denisa, Yasmine vrea sa mergem la parcul ala' asa ca noi vom ajunge pana la urma....dar putem sa ne vedem in wk prin alte parti of corz'

Nelia, eu una visez sa ma pensionez cat mai tanara ashea, pe la 50 si-un picutz maxim asa, sa nu ma spetesc muncind pan-oi fi in carje , ca deja numar aproape o decada de munca prin tara asta ....ehhhh, stiu vrabia malai viseaza

Maru, eu chiar n-am realizat ca joi e in 1 iulie ...atunci saptamana ailalta cand imi iau pauza de impachetari

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumim frumos de urari!
saptamana viitoare vin numai luni si marti la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Hola, fetelor. Am revenit si noi acasa din vacanta. EXCELENT, Mihaelasarut'mina ptr sfat. Oana si noi ne-am simtit mai bine decit in Dominicana (nu ca acolo nu ar fi fost bine).

Vremea a fost super, nisipul alb si fin, apa shpe culori de la turcoaz deschis la bleumarin, resortul impresionant,mincarea f variata si gustoasa. bauturile...la fel, am descoperit noi, strawbery daiquiry si mochito!
Resortul il recomand in mod special...este construit in jurul unei mici jungle. Ne trezeam efectiv in urlete de pauni, maimute.Am facut excursii la locuri impresionante (chichen Itza, Coba- mi-a luat 3 zile sa-mi treaca febra musculara de la coborit), am luat ferry -traversat la insula Cozumel si facut snorkling. Am fost in discoteca-club Coco Bongo , am fost la rest Alux (contruit intr-o pestera).

O sa revin cu detalii si poze. Ma bucur insa ca sunt acasa, mi-a fost greu fara copii dar m-am relaxat/odihnit super.

Doloress, felicitari ptr vestea buna si sa nu ai probleme.
Delia, simbata asta sunt in zona ta, o sa trec sa-ti las jucaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hei Dana, zi resortul unde ai fost...m-ai lasat

Mergi la inceput