Plita vitroceramica - cum coc vinetele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si eu am problema asta si de curand am gasit reteta asta si mi-a placut tare mult, parca mai mult ca cele coapte plus ca am scapat si de mirosul de fum si se fac mult mai repede. Daca va place incercati reteta:

-2 vinete mari se curata de coaja, se indeparteaza cotorul si se taie in felii potrivite(pe lung). Se fierb in apa cu sare pana se inmoaie(aprox.15-20 min). Apoi se scot in strecuratoare si se lasa sa se scurga bine pana se racesc.
Apoi se toaca in mod normal cu tocatorul din lemn(sau plastic, nu metal ca se innegresc).
Separat se face putina maioneza si se adauga la acesta un pahar(150gr) de iaurt si putin usturoi pisat.
Se combina cele doua compozitii, se adauga sare si piper dupa gust si se lasa la frigider 2-3 ore.

Este super delicioasa, noua ne-a placut tare mult.

Mergi la inceput