Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah da uleiul de masline, eu il pun in momentul cand mananca piureul, inainte sa i.l dau, pun ulei de masline si mestec bine
si am pus de la prima lingurita de mancare solida ulei de masline crud, adica nu.l fierb nu nimic...

atb ce par frumos facut ai avut la botez, e natural cret?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mey,si Geo da din maini asa naravsah.Mai nou si le impreuneaza si se joaca cu degetele.Ta-su zice ca "croseteaza".
Child si Geo daca il tii de manute se ridica in fund si vrea sa-si vada mai bine sosetele.e chiar uimit cand isi vede degetele de la picioare.Si el se impinge in picioare si casca ochii atent in jur.De hlizeala nu mai spun.E tot un ranjet shtirb.mereu imi amintesc de Ivan cum i-a spus Silvanei ca e sstirba si nu are sprancene.
Merg sa ma culc cas franta.Am spalat pe jos,am spalat in baie,am facut dus si m-am dat cu o crema la incheieturi ca ma rupe Geo.Pe voi nu va dor incheieturile sau mainile?Pe mine ma indoaie Greuceanu.
cat despre lapte pe mine ma bagati la idei.Eu habar nu am cat bea Geo la o masa si nici nu l-am cantarit before si after masa.M-am gandit ca daca ia in greutate e ok.El daca nu e satul caraie asa ca...In seara asta dupa baita i-am dat sa suga.Dupa ce suge la un san incepe sa bazaie..il vrea pe celalalt...dupa iar a inceput sa maraie....i l-am dat pe celalalt...si uite asa l-am pacalit de crede bietul copil ca-s vreun mutant cu 4-5 tzitze.
Somn usor.
Dayanara nu mi-ai zis daca ti-ai luat sterilizator pt masina.
Fata,Mirio, te-ai vopsit?Pfuai !Sa-ti fie de bine fata dar sper ca ai pus manusi sa nu iti patrunda subst alea nocive in piele si sa ajunga la bebe prin contact pupacios.fata fii cu bagare de seama.Pup zbangy!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Atb,sexy mamma!!!ce e cu tzatzoancele alea pe-afara?Putina decenta va rog!Moooaaamaaa ce frumu fusesi.Cat despre pruncutz....foarte fain.sa va fie de bine!Ptiu!!!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BRIZA MARII - Nu te mai panica. Copilul nu are cu siguranta nimic.
Poate fi asa cum spune medicul, dar mai poate fi si obosit.

Cand vine timpul de somn, incearca sa-l infasori intr-o paturica si sa-i prinzi manutele sa nu mai poata da din ele si-l iei in brate sa-l legeni pana cand adoarme. Eventual poti sa-i deschizi geamul ca sa adoarma in aer proaspat. Dupa ce adoarme il dezvelesti de paturica.
Nu-ti fie teama ca se invata sa adoarma leganat. Asa sunt bebelusii la varsta asta. Vor sa doarma dar nu stiu cum sa adoarma.

Este important sa-l inveti sa adoarma la anumite ore din zi si apoi iti va fi mai usor sa-l adormi daca i se creeaza o obisnuinta.

Ai mai putea sa incerci sa-i faci un biberon de ceai mai caldut sau lapte (nu mai stiu daca tu alaptezi sau nu, oricum e valabil in cazul in care il alimentezi cu LP) daca accepta biberonul si sa i-l dai inainte de somn si s-ar putea sa adoarma chiar in timp ce bea din biberon.

Ia-l cu tot cu paturica in brate si pune-l asa in patut, ca sa nu simta patul rece si sa se trezeasca.

Pe masura ce va mai creste, lucrurile vor deveni mai usoare. Bebelusii isi modifica comportamentul destul de des pana intr-un an, nu trebuie sa-ti faci griji ca se va obisnui intr-un anumit fel. Important este sa-si simta mama aproape intotdeauna pentru ca astfel ei se simt in siguranta, li se dezvolta increderea in sine si pe aceasta baza li se vor forma toate achizitiile ulterioare.

Mergi la inceput

ELLANIKO - Fata nu m-ai prins nici de data asta! Mi-am pus 2 randuri de manusi si dupa ce am terminat operatiunea de smolire m-am spalat inclusiv cu spirt.

Glumesc, fata, dar oricum spirtul sta langa sapun in baie, asa ca, sunt pe aproape.

Mergi la inceput

ROXANA - Ai tumora zici? Pai, poate de acolo ti se trage paranoia, ca am citit pe internet de dementa indusa din cauza de caracatite ce apasa pe circumvolutiuni si fac scurt circuit pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Intru si eu pe fuga, mi-e somn de mor, dar trebuie sa va spun ce-am patit azi. A fost o zi neagra.
S-a oprit de tot laptele, azi la pranz Sofia tragea degeaba din tzitzi, fara sa iasa nika. Am innebunit. Deja bausem ceva ceai de lactatie, dar dupa asta am baut un litru, doua beri fara alcool, o prajitura. Sun dr. si zice ia LP, da-i copilei, fa un dus, mananca si dormi. Aiurea. Eu trebuia sa plec cu Mihai la engleza, in nebunia din Casablanca. Am muls vreo 40ml laptic, i-am dat Sofiei care nu stiu cum dar s-a calmat si am plecat cu totii.
Intre timp simteam eu ceva laptic ca ar veni, dar Sofia nu mai voia sa traga la san, probabil nu uitase ca trasese degeaba. Ma rog, dupa mai multe aventuri, seara dupa baita a mancat fatuca biiine, ca toata ziua chiar nu mancase mai nimic. Si acum e lata .
M bucur ca am din nou lapte si ma bucur ca am rezistat si n-am luat LP. Bine ca nu e inca productia care era, dar maine plec la socrii si ma voi odihni cum trebuie si sper sa revenim in forma.
Deci o sa lipsesc o saptamana, sper sa ma intorc cu tzitzile pline.

Va pupik si sa aveti o saptamana linistita si racoroasa

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ma bucur ca va plac pozele de la botez. Ellanik, sa stii ca si preotul s-a uitat cam chioras la decolteul meu, da eu eram prea prinsa de eveniment sa-mi pese. Abia la restaurant m-am gandit sa-mi pun o brosa sa-mi mai adun "balcoanele".
Roxana, da, parul meu e cret natural insa de obicei nu-mi sta chiar atat de cret, trebuie uscat cu feonul cu difuzorul ca sa stea asa, iar eu acasa nu am asa ceva si nici timp... am fost la coafor sa mi-l faca.
Fratiorii se iubesc destul de mult, Denis e tot cu privirea dupa frac'su si-i gangureste cand sta pe langa el insa cand se apropie sa-l pupe, Denis clipeste des din ochisori ca a mai patit-o in loc de pupici sa mai primeasca cate-o "mangaiere". Nicholas nu e gelos daca ma vede cu Denis, nu e genul care sa-i trebuiasca sa-l iau pe el in brate in locul lui Denis. Doar ca uneori il iubeste mult prea furtunos, se repede spre el sa-l pupe cu viteza si-i mai apuca cate-o manuta, un piciorus sub el, trebuie sa fiu mereu cu ochii pe ei.
Child, de-abia astept sa ne revedem! Asa cum zici tu ca face Arthur cu capsorul ca un catel de-ala din spatele masinilor, asa face si Denis cateodata, e o mare figura.
Miria, esti de belea la faza cu caracatita.Sigur nu ti-ai pus prea multa vopsea in cap? Cum de n-aveti voi somn la ora asta? Si-n loc sa invat eu bantui pe-aici.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Carmen, sa ai parte de o saptamana plina de relaxare si sa-si revina lapticul la normal. Pupam printesa! A intrat Mihai in vacanta?

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlutare
sunteti harnice rau. si eu as fi de as avea somn noaptea. nu bebe ma trezeste si mindra mea de 2 ani ca are muci si nu poate respira.

de diversificare cu multe legume si sare e scoala romaneasca ruseasca de diversificare. daca e alergic, la ce ghicesti ca o fi? si sare pt ce? cel mai plauzibil mi se pare varianta cu introducerea cite unei legume. in prealabil inceput cu cereale. fara ghiveci ca asa zice dr pediatru! aici zice sa introduci intii legume galbene, apoi cele verzi. eu asa am facut si am observat imediat ca are alergie la rosii.( astea se dau tirziu) dar e mai usor asa cu cite un aliment apoi daca e bine introduci urmatorul si apoi faci ghiveci, bors ce vrei sa amesteci din legumele testate. eu am inceput cu dovlecel galben, ala mi-a parut inofensiv. dupa multa vreme cu legume am inceput cu fructe. asa a zis pediatru, ca sa nu aiba preferinte spre dulce.

noi suntem alaptati exclusiv la sin dar din greseala, ca am fost plecati in vacanta si ma acopeream si alaptam in public.

cam cit maninca copilasii vostrii? oare la piept sug mai putin decit cei care sug biberonul? ma gindeam si eu intr-o doara....

a mea are 13 punds.pare grasa.

uau ce va mai chinuiti cu pompa. asa am fost si eu cu a doua fata. pina la urma am renuntat la alaptat si am dat cu biberonul(pe la 4 luni). cica cam atit rezisti cu amindoua( 8 si 16 sapt): tzitza si biberonul. la un moment dat copilu prefera una. eu tot am sperat ca o sa vrea la piept ca ii dadeam lp la biberon si tot nu am avut succes.
la sophia nu am dat biberon decit numai in cazuri extreme.

cu diversificarea o sa va loviti de multe variante: fiecare dr cu varianta lui, fiecare tara cu varianta ei.tot mama alege. la primul copil am inceput cu suc de fructe ca asa a zis dr pediatru. si ce mofturos de copil am....

Mergi la inceput