Epilepsie (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Stefanut,noi suntem la fel,nici mai bine nici mai rau,astept sa vorbesc maine cu dr.,sper sa reusesc,ideea ar fi o internare dupa perioada de recuperare pentru niste intravenos cu b6(cam asta am convenit data trecuta la control) si pentru ca o sa-i puna branula s-ar putea sa optam si pentru un rmn.O cunosc pe dr.Barca Diana,la ea ne indrumase dr.Craiu sa mergem cat e plecata,probabil e cea care ii preia pacientii cat lipseste din spital.
La noi vremea e cu toane,cand ploua, cand iese soarele,asa ca-n viata...mergem la pranz la ai mei,ne strangem cu totii acolo sa sarbatorim venirea pe lume a finului meu(baietelul fratelui meu) care are deja trei zile,ce mai ,veselie mare.
Cam atat despre noi...am remarcat si eu linistea de aici...
Pup pe toata lumea si va doresc o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buna ziua fetelor! robi azi-noapte a facut o super criza, nu reusea sa se trezeasca din criza cu tot cu desitinul meu azi a fost foarte moale dar pana acum nu a mai facut nimic, probabil a fost aia de azi-noapte prea puternica, eu sunt extenuata nu reusesc sa stau in picioare am o raceala sau nu stiu ce am de ma dor toate ca pe babe.robi nu vrea sa manance nimic si cum nu are voie sa nu manance ii bag cu forta lingurita,o inghite si nu plange dar o refuza la inceput.ieri a vomitat de 2 ori in timpul crizelor si aseara normal ca nivelul de cetoni era super scazut. stefanut cum e la voi? a trecut apa? nu am mai citit ce ati scris ca abia tastez, ma dor degetele cand apas pe taste, probabil e si oboseala de vina. vio ati scapat de spasmele alea la trezire?ioana leti voi ce mai faceti? pup si pt restul fetelor si copliasi
nana, te imbratisez, ma gandesc mereu la voi, sper ca sunteti bine.multa sanatate si pup lui A

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Nu,Cata,nu am scapat de spasme.
Ma doare mesajul tau, dar sunt alaturi de tine,te indemn sa fii tare ,Robi are nevoie de tine puternica si sanatoasa,trebuie sa gandesti ca tot raul asta trece si vor veni zile mai bune.
Va strang pe amandoi in brate si va doresc sanatate multa si putere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia78 spune:

Cata,imi pare rau pt.Robi,dar o sa-si revina si sa dea D-zeu sa nu mai faca crize.La noi saptamana trecuta a facut Tudor o criza,joi dimineata pe la 5.Nu a fost dura,dar a fost lunga.Acum e mai bine.Dr.de la Cluj ne scoate acum din tratament fenobarbitalul,dimineata deja am scapat de el,poate a fost si aia o cauza(chiar in dimineata cu criza l-am terminat de scos).O sa ramanem la 2 antiepileptice,Topamax si Fenitoin.
Dupa cum am mai spus astept data de 19 sa mergem la Bucuresti la dr.Craiu.
Salutari mamici si sa vina soarele in viata copilasilor nostri.

Anca, mami de Tudor - 26 mai 2009

Mergi la inceput

vio multumesc si imi pare rau ca n-ati scapat de spasme, dar asa cum ai zis si tu, o sa fie si mai bine
leti da si eu cred ca din cauza fenobarbitalului a facut criza, bine macar ca nu a fost urata, robi al meu a facut azi-noapte o criza de m-a bagat in sperieti, nu se trezea nici cu desitin macar, se uita in sus si misca din cap in toate partile, a fost urat tare
acum doarme azi toata ziua a fost moale, nici in fundulet nu mai sta macar, eu il asez si el se arunca inapoi pe spate
asta e,din pacate asa e mereu cand face crize.
doina ma gandesc mereu la tine ca port ceva special la mine :) te pup
eu am luat augmentin ca ma pandeste o raceala super extra puternica, ma dor cum zice mama mea "oasele si carnea de pe mine" la orice atingere mi se pare ca ma loveste ceva si imi ard ochii din cap, am si febra fix asta lipsea
va pupam fetelor

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

Cata - tare grele zilele astea ptr tine si Robi, sunt alaturi de voi si ma rog sa urmeze zile linistite in viata voastra. Robi cum a dormit asta noapte?? Sanatate multa iti doresc!! Ai grija si de tine!!
Vio - ma gandesc la tine si la Irinuca!!
Stefanut este foarte agitat de cateva zile, nu stiu care ar putea fi cauza. Ultimele luni a fost destul de linistit iar acum nu isi mai gaseste locul si este toata ziua mofturos.Stat toata ziua pe langa el si de multe ori plange chiar si in brate la mine.Sper sa nu dureze mult faza asta rea ca nu il mai pot duce in brate. Este atat de greu ca imi rupe spatele.
Va doresc o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Suntem si noi alaturi de voi ,fetelor si de puisorii vostri,va dorim putere sa treceti peste toate necazurile si multa sanatate!Va trimitem si Cata,Vio,Stefanut,Letitia,Magda,Idoina,Nana si pentru toate mamaicile!

Mergi la inceput

Cata,sper din suflet sa se fi linistit Robi si tu la fel...stiu cat iti e de greu...transpare suferinta ta din randurile scrise... incearca sa te mentii pe o linie care sa-ti asigure puterea si speranta ca va fi bine,in niciun caz nu trebuie sa cedezi si sa intri in depresie,durerile musculare si de oase s-ar putea sa fie de la socul trait si retrait de atatea ori,de la lipsa odihnei,te rog mult,insist chiar, sa faci o cura cu magneb6 si calciu plus vit.d,concentreaza-te si aminteste-ti momentele in care Robi e bine,se joaca ,e vesel...gandeste pozitiv,asa cum bine spui tu,dar mai ales atunci cand ti-e greu...off,doamne,ca nu stiu cum sa te ajut sa te ridici...hai sa fim puternice, ca puii nostri se alimenteaza din forta noastra, asteapta sa le zambim ,sa-i salvam ca doar noi suntem colacul lor de salvare,nu trebuie sa abandonam lupta indiferent cata negura intimpinam...
Sus fruntea Cata,ca Dumnezeu nu ne lasa!

Astazi am vorbit cu dr.Craiu,mi-a raspuns imediat,e deosebita si cu suflet mare,tonul ei bland mi-a facut bine(si medicii astia sunt ca preotii,unii cu har, altii fara),am stabilit ca dupa perioada de recuperare sa fac o internare pentru intravenos ca b6,daca nu se simte vreo imbunatatire ,,facem o reevaluare a situatiei cu posibila modificare de medicatie",sunt cuvintele ei,tot atunci am hotarat sa facem si rmn.

Stefanut,sa nu fie de la dintisori,asta in cazul in care nu-i are pe toti.Si mie mi se intampla sa planga fara sa reusesc s-o linistesc.

Ioana,multumim pentru flori si pentru incurajari!
Si eu va pup pe toate si va strang in brate iar pe pitici ii smotocesc si pe urma ii pupacesc!Va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

multumesc de incurajari fetelor, imi prind tare bine, trecem printr-o perioada grea, nu a mai facut crize dar a fost super mofturos deci ma astept si la alte crize
ma duc sa stau langa el
va multumim de ajutor
vio tu ii mai dai piridoxal? am si eu cateva ramase. vrei sa ti le trimit?

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Da,Cata,ii mai dau,multumesc mult pentru oferta,deocamdata am mai mult in stoc,daca o sa am nevoie o sa-ti spun,parerea mea e ca poti lua si tu,poate te ajuta,rau nu are cum sa-ti faca si trebuie sa ai grija de tine pentru ca tu esti (aproape) totul pentru Robi.
Ma bucur ca nu a mai facut crize!Gata,vezi?A trecut raul si-o sa vina distractia,abia astept sa ne povestesti pe unde-l mai plimbi pe Robi,cum descopera el apa si cerul,cum se minuneaza de ele iar tu esti tare mandra de puiul drag!
Sanatate multa la toata familia!

Mergi la inceput