Epilepsie (3)
Raspunsuri - Pagina 19
magda2010 spune:
multumesc vio!ar fi foarte bine daca ai putea sa te interesezi pt noi si sa-mi spui ce trebuie sa fac.nu stiu ce inseamna PM,sau intuiesc ceva dar nu stiu sa-l folosesc.
si e tare bine dupa 15 sept pt ca incepe gradi,iar emi va avea unde sta pina la 4 si tati poate merge la treaba.
am sa ma interesez daca pot veni cu salvarea,ar fi perfect asa.
magda2010 spune:
am urmat o dieta pe grupa de singe,cu o serie de alimente permise si o alta de alimente interzise.lista a fost alcatuita de un medic din bucuresti,dr ion nica.cica cel mai daunator pt copii cu epilepsie sint piinea(si produsele cu gluten)si laptele dulce de vaca.
in ce priveste crizele,nu am observat nici o inbunatatire,dar neuromotor am cunoscut progrese.dupa prima luna de dieta,a
reusit sa se ridice de pe spate in sezut singurel,atunci a spus primele cuvinte.
din pacate dupa doua saptamini internata la bucuresti,am renuntat la regim pt ca nu puteam sa procur ce-mi trebuia pt regimul lui.
pisellino spune:
magda sa stii ca si mie mi-a sugerat cineva dieta asta fara gluten si lapte, eram la Roma in spital si venise o tanti cu copilasul ei tocmai de la nush ce centru de epilepsie de langa Roma si cand a venit cina(care venea in salon) tanti a refuzat strict branza care era pusa pe paste si i-a spus asistentei ca la centrul de unde vine ea i s-au interzis clar glutenul si laptele.asistenta s-a strambat normal si cand am intrebat medicii a doua zi mi-au zis ca nu e o chestie dovedita stiintific.asa am intrat in vorba cu tanti ca eram numai noi in salon si mi-a explicat si mie cate ceva da de unde sa-mi intre'n cap daca neuronul era zapacit era prima noastra internare
anyway, daca la copilasul tau a mers asa de bine de ce nu o mai tii in continuare?adica am vazut ca ai scris ca ai renuntat la ea dar de ce nu o mai incerci o data?poate face minuni, eu spre exemplu cred tare in dieta asta cetogenica si faptul ca nu mai stau cu pastile antiepileptice dupa mine e o mare usurare, simt ca ne apropiem de normal, e din ce in ce mai bine si de asta imi permit sa incurajez pe toata lumea care accepta traseul dietelor
va pup fetelor noapte buna, a mea sigur o sa fie lunga ca am baut 3 ness-uri azi abuz de droguri
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
pisellino spune:
fetelor da pe unde sunteti?noi ne-am trezit la 9 azi, v-am zis io ca la mine e noapte lunga ca azi-dimineata m-am culcat la 3 m-am uitat la HBO la groaza normal si nu ma mai lua somnul
voi ce faceti? ce planuri aveti pe azi?
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Vio_irina spune:
Buna ziua, tuturor!
Vreau sa va spun inainte ca imbratisez toate mamicile si ca ii pup pe toti puisorii si as vrea sa ma joc cu toti!
Sunt Flavia. Mama m-a rugat sa va las un mesaj. Nu si-a mai luat laptop-ul cu ea, dar i-l voi trimite eu pe al meu zilele astea.
Vreau sa multumesc tuturor pentru urari si pentru ca v-ati gandit la mine. Acum se intelege de ce sughitam asa des .
Dna Magda, PM-ul sunt mesajele private de pe forum. Le puteti activa ducandu-va la "Contul meu--> Mesaje private" si apoi veti primi notificarea "Mesajele private nu sunt activate. Doriti sa activati?" Si veti avea butonul "DA" pe care va trebui sa apasati daca doriti ca mesajele private sa se activeze. Dupa aceea, veti putea trimite mesaje private catre orice utilizator al forumului, mesajul fiind vizibil doar de dvoastra si destinatar. De fiecare data cand veti primi un PM, veti primi si un mail prin care veti fi anuntata ca aveti un nou PM. Sper ca v-am lamurit
Multa sanatate tuturor si multi puilor! M-as juca toata ziua cu ei si Irina-balerina
O zi placuta tuturor
pisellino spune:
ooo buna ziua madam flavia. cum a fost in excursie draga? am vazut si eu poze cu tine, imi place la nebunie parul tau si eu am sa mi-l ondulez candva peste vreo 10 ani ca acum nu am timp
salut-o pe mama ta de la noi
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Vio_irina spune:
A fost foarte frumos. As mai fi vrut sa raman acolo, dar mi-era dor de irina si de ai mei . Si mama va saluta si va pupa. Chiar daca nu aveti timp sa vi-l ondulati, cred ca tot vi-l aranjati dvoastra frumos!
E un oras superb Kusadasi. Merita vizitat. Destui romani pe acolo, dar m-am descurcat mai bine in engleza. Niste privelisti mirifice, mai frumoase ca in Romania. Si ei aveau drumuri destul de avariate, dar aveau autostrazi. Asa ca, nu ne putem compara cu ei.
Mancarea era . Bucataria turceasca este a3a in lume. Ai mei spun ca am slabit, dar la cate baclavale, sosuri si tochituri am mancat...
Va pup si pe toate si ii pup si pe aia mici. Va intra si mama zilele astea. E terminata fara forum . Mai nou face si sudoku .
O zi buna!
stefanut-08 spune:
Salutare la toata lumea<
Flavia - ma bucur ca ai intrat sa ne saluti. Multe salutari mamei tale si Irinucai!! Are mare noroc de o sora asa iubitoare ca tine. Ce n-as da sa mai am si eu 16 ani inca o data!! Sa te bucuri de fiecare clipa din viata ta ca anii trec tareee repede. Ce bine ca ai vazut Turcia, cred ca sunt peisaje mirifice acolo. Si eu am vazut o parte din Europa dar in Turcia nu am ajuns.
Cata - ai grija cu ness-ul!! Cred ca este favoritul tau dar este destul de tare mai ales pe caldura asta. Eu daca beau unul nu dorm toata noaptea. lui Robi cel frumusel.
Noi am stat azi pe afara. Eu am curatat pastai sa pun la congelator iar copiii s-au jucat prin curte.Ma bucur de ultima luna de concediu inainte de a reincepe serviciul.
Ioana, Magda, Leti - multe salutari si la pitici.
pisellino spune:
sudoku saraca vio
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI