Epilepsie (3)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanacioc spune:
Buna ziua,
Stefanut,imi pare rau ca trebuie sa va operati, dar daca asa este mai bine pentru micut,tot inainte,multa sanatate si bafta!
Vio, lasa fata ca este destul de mare si stie ce are de facut,, trec ele si zilele aste grele si vor veni cele pline de bucurii si progrese!
Cata,ce iti face nazdravanul,este bine,ii merge cu dieta?
Noi suntem bine,mergem astazi la control la Bucuresti,la dr. noastra de acolo,sa vedem ce mai zice si ea,nu inteleg de ce cu atatea medicamente crizele nu inceteaza,speram sa gasim o solutie sa le stopam,ca tare greu este cand face crize .
Sanatate multa mamicii si pitici!
Vio_irina spune:
Da,Cata,stiu ca exagerez,imi vine sa si rad cand imi amintesc de titlurile pe care Fla le-a dat mailurilor:,,Mai,mami!!!", ,,Am aproape 16 ani!!!".
Astazi Irina a fost ok ,puteam s-o tin la bicicleta trei ore,n-avea nicio treaba,era toata numai un zambet.
Maine facem si hidroterapie,abia astept cu toate ca am emotii sa nu raceasca,deja are mucisori pe-o nara,alte simptome nu sunt.De vina e si vremea asta,cand prea rece ,cand foarte cald,acum e placut la Gura Ocnitei,ma pregatesc sa ies afara ca a montat administratia institutiei in curte o fantana arteziana,va dati seama!
Va transmit pupici si imbratisari la toata lumea!S-auzim de bine!
Vio_irina spune:
Ioana,acum te-am citit,drum bun la Bucuresti,sa va intoarceti cu vesti bune,sunt sigura ca veti reusi sa opriti crizele.Fii tare pentru puiul tau!
Va pup pe amandoi!
stefanut-08 spune:
Buna seara,
Azi am fost la servici si maine o sa trebuiasca sa merg din nou. Colega mea are ceva probleme si am inlocuit-o. Oricum peste o luna ma voi intoarce asa ca exersez de pe acum. Stefanut ramane cu mama asa ca am stat linistita 4 ore la birou.
Vio - ma bucur ca Irinuca a fost vesela astazi si i-a placut pedalatul la bicicleta. Si eu sunt terminata cand il vad pe Stefanut ca plange cu lacrimi. Nu stiu cum vor trece zilele de dupa operatie.
ioana - drum bun la bucuresti si sa va intoarceti cu vesti bune. Trebuie sa se opreasca cumva crizele astea.
Cata - operatia o vom face la Suceava, medicul chirurg este un fost coleg de liceu si bun prieten al sotului meu asa ca am deplina incredere in el.Asteptam doar sa se intoarca medicul anestezist din concediu.De anestezie imi este cel mai frica, sa nu apara vreo reactie urata in combinatie cu anticonvulsivantele pe care le ia.
Robi cel nazdravan ce mai face??
Va doresco seara buna si va las o cafeluta ptr maine dimineata.
pisellino spune:
robi e bine, se joaca toata ziua, a venit si un verisor la el si se joaca, eu sunt suparata ca pleaca sotul, o sa-mi fie urat fara el sper sa ne cheme si pe noi cat de repede ca nici el nu sta singur prea mult. vesti noi nu mai am nimic deocamdata.
va pupam noapte buna
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
ioanacioc spune:
Buna dimineata,
Alex nu face bine deloc,a facut aseara o criza urata,si acum dimineata inca una la fel ,s-au modificat de cand scoatem pastilele,sper sa nu mai faca asa rau,i-am administrat deja doua desitine,el care nu avea nevoie de asa ceva,isi revenea repede fara desitin si nu facea decat una,acum o fi o perioada mai proasta,sper sa ne revenim repede.
La Bucuresti am fost sa ne plimbam,dr. a spus ca nu stie ca sa mai faca .
Asteptam sa plecam in Austria ,poate acolo vor gasi si pentru el solutia salvatoare.
Sunt tare deprimata,nu stiu ce sa mai scriu.....
pisellino spune:
ioana poate merge si la voi dieta cetogenica, la noi a mers cel mai bine din toate si o tinem in continuare.va pupam
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
ioanacioc spune:
Cata,am intrebat si mi-a spus dr,cea la care mergem la Bucuresti,ca este buna la inceput,pentru o perioada ,iar cand o intrerupi sunt crizele mult mai dese,bla,bla...ca a avut pacienti care a inercat-o si cand au intrerupt dieta au fost mai rau.
Nu am spus sa te descurajez,asta a fost raspunsul ei cand am intrebat-o despre dieta.
Nu stiu ce sa fac ,pentru moment astept sa ii fac testele si dupa...mai vedem noi,asta este.
Vio_irina spune:
Ioana,imi pare rau de micutul Alex,fii tare pentru el ca are mare nevoie de tine,nu lasa depresia sa-ti intunece mintea si sufletul,lupta in continuare si spera in mai bine.
Cu siguranta medicii austrieci vor gasi solutia cea mai buna si vor opri crizele astea chinuitoare. si multa sanatate!
Cata ,ma bucur ca Robi e bine,cred ca -ti va fi greu singura dar cu putina rabdare va veni timpul sa plecati si voi.Pana atunci poti sa intri sa vorbesti cu noi atunci cand simti ca ti-e urat.
Va pup !
Stefanut,ce bine ca incepi munca si are cine sa te ajute cu copiii!
Referitor la operatie cred ca in zilele postoperatorii Stef va fi pe calmante si nu va simti durere,cum el e foarte puternic, va face fata cu brio situatiei.
Sunt alaturi de tine!
si sa auzim de bine!
Leti,ce mai face Tudoras?
Magda,Sebi rasfatelul ce mai face,tot cu buni petrece timpul?
magda2010 spune:
ioana tu esti multumita de dr ta de la bucuresti?eu numai cit am citit postarea ta si m-a intristat enorm,cum e posibil oare sa nu stie ce sa mai zica?[grup crizele astea sint ce-i mai urit pe lume,am scapat de ele acum 3 ani,sper pe vecie ca altfel m-as deprima rau de tot.
aveti idee daca e de rau daca schimb firma care produce
medicamentul?adica sebi ia de 6 ani lamotrigina,asta e subs activa,medicamentul se cheama lamictal dar de 3 luni incoace mi se da de la farmacie de la alte firme.am luat in fiecare luna lamotrigina dar produs de 4 laboratoare diferite,acum avem ceva rusesc.ma intreb doar daca nu de asta s-a modificat aspectul crizelor la sebi.de o sapt nu s-a mai intimplat nimic dar nu-mi gasesc linistea.
vio,vreau sa te intreb cite internari ai voie pe an la gura ocnitei?