Epilepsie (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitia78 spune:

Iar am disparut de pe ecran.Duminica dimineata am venit de la spital si duminica noaptea a facut febra ,a vomitat si nu a inchis un ochi toata noaptea,era distrus.Asa ca ne-am suit in masina si am aterizat la urgenta,acum e mai bine,am lasat-o pe mama in locul meu la spital ca eu maine am sustinerea lucrarii la master.Chiar astazi am facut,,schimbul de mame,,la spital.Am venit acasa sa mai invat.
Daca nu mai are probleme vineri ne lasa acasa.Duminica noaptea plecam la Bucuresti.Am emotii cu drumul si cu crizele,dar sper sa ne ajute D-zeu sa ajungem cu bine.Nu am mers inca la recuperare,sa vedem ce ne mai spune la capitala.
V-am imbuibat capul cu problemele mele care am impresia ca nu se mai termina.Mi-a venit un verisor din California pe care nu l-am vazut de 5 ani,iar eu in loc sa stau cu el imi petrec timpul prin spitale.Sta doar 2 saptamani.Asta e.............
Scuzati pentru ca m-am lungit asa,dar m-am descarcat putin.
Salut mamicile si sanatate ingerasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Multa sanatate Letitia,este bine sa te descarci si tu macar putin.Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Letitia,nu ne-ai imbuibat capul cu nimic,nu mai spune asa ceva,de asta suntem aici,sa ne sustinem cu o vorba buna,sa ne fim alaturi in momentele grele,nu te mai scuza ca te-ai lungit,nu e adevarat,nu contorizeaza nimeni cantitatea mesajului,scrie ce simti,descarca-ti sufletul,eu o sa te citesc mereu si te asigur ca ma gandesc la tine tot timpul si ma rog sa-si revina Tudor cat mai devreme si tu sa gasesti puterea sa mergi mai departe.
Datorita tie am prins curaj sa scriu pe forum si ma simt mult mai bine de cand vorbesc cu voi.
Te admir mult pentru vointa ta de a-ti termina studiile si Dumnezeu o sa fie cu tine!Mult succes astazi!

Va doresc o zi buna si clipe de liniste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Anca, ne gandim azi la tine si si la Tudorel!

Sambata, duminica, o sa fiu la ai mei, sarbatorim Viata?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

In dimineata asta va dau eu cafeluta!! Noi o sa mai mergem inca cateva zile la salina asa ca dimineata sunt cam pe fuga.Iar cand ajung acasa sunt obosita si am atatea de facut...
Letitia - scrie de cate ori ai nevoie si descarcati sufletul, de asta suntem aici. Toate avem nevoie la un moment dat de incurajarea celorlalte asa ca nu te sfii sa ceri ajutor cand simti ca trebuie sa faci asta.Noi suntem alaturi de tine si de Tudor.Sa dea D-zeu ca tudor sa iasa repede din spital iar tu sa treci cu brio de prezentarea lucrarii de dizertatie.
Vio - cred ca esti tare mandra de fetele tale. Nu cred ca e o lauda daca ne-ai povestit despre Flavia si realizarile ei. Este o fata desteapta si merita sa spui si altora despre aceste realizari.Fetita mea nu are nici 6 ani si este foarte isteata iar eu sunt tare mandra de ea si o laud mereu.La salina este o asa numita "fantana a dorintelor". In fiecare zi arunca un banut acolo si isi pune dorinte, prima dorinta a ei este ca fratiorul ei sa fie sanatos. Ma emotioneaza de fiecare data ca se gandeste la el. Ea este foarte sigura ca dorinta se va implini, mi-a spus sa stau fara grija ca Stefanutz va merge cu ea la gradinita ca doar fantana nu e "mincinoasa".
Cred ca in viata fiecaruia exista si lucruri rele dar si lucruri bune care le compenseaza cumva.
Cata - voi ce mai faceti?? Ati inceput sa va plimbati pe afara sau e prea cald?? In sfarsit putem spune ca este cald!!Copiii mei au umplut de ieri piscina cu apa, asa ca dupa masa se vor balaci in ea. Daca va fi destul de calda apa il voi pune si pe Steff un pic sa se bucure de apa.Avem mare noroc ca stam la casa si avem curte mare.
Magda, Ioana - salutari voua si puiutilor vostri.
Va doresc sa aveti o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Buna dimineata,
Alex a facut o criza urata si doream sa va intreb daca vi s-a intamplat ca dupa ce ati scos un medicament sa faca mai multe crize decat de obicei? pe toata lumea!

Mergi la inceput

Ioana,imi pare rau de Alex,nu stiu ca sa-ti spun ,la noi cand i-am scos depakine si rivotril coincidea cu perioada aceea critica(edem cerebral,aparitia mai multor tipuri de crize) ,tot atunci am plecat in Franta si asa a venit intr-un fel salvarea ei.
Cred ca organismul lui resimte lipsa acestor droguri,ca la dependenta,dar cu timpul s-ar putea sa isi revina.Eu va doresc sa fiti bine si Alex sa nu mai faca nicio criza.Sunt cu gandul la voi!

Stefanut ,sunt mandra de copiii mei si-i iubesc la nebunie, ai dreptate cu echilibrul in viata,cred ca pe undeva avem si noi parte de mangaieri si bucurii numai ca din cauza mahnirii suferite de boala copiilor nostri nu le putem vedea si simti,trebuie sa gasim in noi puterea sa deschidem ochii sa vedem totul,viata cu bune si rele,nu stiu unde am citit,dar am in minte mai tot timpul vorbele astea:,, nu plange dupa ce nu ai,bucura-te de ce ai",ma ajuta atunci cand realizez ca nu traim intr-o epoca a minunilor.
Irina ta e micuta,dar atat de plina de iubire pentru fratele ei,ma induioseaza pana la lacrimi,sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si sa-i indeplineasca dorintele ei de suflet curat.

Letitia,ce face Tudoras?

Cata,tu nu mai intri sa ne povestesti cum a fost la plimbareala?Ce face Robi?

Magda,voi cum mai sunteti?Ce face Sebitza?

Va imbratisez pe toate si-i sarut pe piticii vostri dragi!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

neata!imi pare bine ca reusesc si eu sa fiu cu voi la cafea,asa pe fuga ca trebuie sa ajung la munca.dar am tinut musai sa va salut.sebi nu prea face pozne de felul lui,dar amu vreo 2 sapt mi-a trintit laptopul,care n-a patit nimic dar s-a stricat modemul.abia aseara am reusit sa-mi iau altul,nu stiu ce ati facut cit am lipsit eu,dar aflu curind,sper sa fiti bine cu totii,si mari si mici.
pup fetelor,nici nu stiti ce mult mi-ati lipsit

Mergi la inceput

Magda,il pup pe Sebi pentru trasnaie iar de tine mi-era dor ca nu mai stiam nimic.
Te mai asteptam dimineata la cafea sau cand poti tu sa intri.

Noi ne-am plimbat astazi,ne-am facut de cap,am cautat un loc racoros si l-am gasit,la noi erau 34 grade iar la Brasov 22.

Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita si o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

Magda - ma bucur ca s-a rezolvat problema cu modemul si poti intra aici la noi. Iti dam o cafeluta inainte de a pleca la servici.Sa ai o zi buna!!
Vio - ce bine ca va plimbati!! La munte trebuie sa fie foarte frumos acum. Eu merg cu copiii in padure cand ne intoarcem de la salina si este deasemenea frumos si racoros.Ieri am cautat-o pe Scufita Rosie prin padure. Irina era sigura ca trebuie sa fie si ea prin padure pe acolo strangand flori ptr bunicuta.Pana la aurma am gasit dopar cateva ciuperci si nici urma de Scufita.
Si Stefanut a avut parte de distractie, a facut baita cu Irina in piscinuta si a fost foarte fericit.L-am bagat intr-un colac si l-am plimbat prin apa, a dat din picioare si din manute pana a obosit.Asta noapte a dormit foarte bine.
In dimineata asta am primit o veste foarte buna si sunt fericita. Sora mea cea mai mica este insarcinata!! Ea are 32 de ani si isi dorea de mult un copilas.
Cata- ce faceti?? Pe unde umblati?? Nu intri la o cafeluta cu noi??
Letitia, Ioana -
Sa aveti o duminica frumoasa!!

Mergi la inceput