Epilepsie (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Stefanut,sigur ii simte lipsa Irinei,doar e surioara lui pe care o vede zi de zi si care se joaca cu el mereu.
Saptamana trecuta am fost cu Flavia sa-si reinnoiasca pasaportul si am lasat-o pe Irina cu sora mea care o iubeste enorm,in plus este si pedagog de recuperare deci stie cum sa se poarte si cum sa vorbeasca cu ea.La intoarcere am aflat ca a fost tare mofturoasa,nu vroia decat in brate,vreo ora cam asa a facut.Cand ne-a vazut nu-si mai incapea in piele de bucurie ... si noi la fel.
Si eu am o reticenta in a spune clar ca stie sau nu stie anumite lucruri pentru ca modul ei de exprimare este diferit,in sufletul meu simt ca percepe mult mai mult decat suntem noi capabili sa vedem.
Cata,sper din inima sa fiti mai bine!

Pup toate mamicile deosebite si pe puisorii lor minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia78 spune:

Buna fetelor,am disparut de pe ecran deoarece Tudor a facut o criza nu asa de mare dar a aspirat lichid si nu a mai putut respira cum trebuie,ne-am speriat rau cand am vazut ca se innegreste si am fugit la spital unde am stat 4 zile sa vada dr.daca nu a facut pneumonie de aspiratie.Deja dupa ce s-a trezit nu a mai avut nimic,a fost ca inainte,parca nu se intamplase nimic.
Astazi am venit acasa,dar a fost agitat tare toata ziua si a tremurat aproape tot timpul.Poate il afecteaza si vremea de afara,nu mai stiu nici eu ce sa cred.
la pitici si salutari mamici.

Mergi la inceput

Letitia,imi pare rau ca Tudor a avut probleme,din pacate toti trecem prin momente de-astea,bine ca si-a revenit si sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula de acum inainte.
Sunt alaturi de tine,te pup si fii puternica in continuare!
si pe Tudorel-Voinicel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

Dar ce se intampla aici, nu mai bea nimeni cafeluta de dimineata??? Va dau eu in dimineata asta o cafeluta tareee buna!!
Ieri am facut compot de visine, am facut si ptr sora mea care nu este acasa asa ca mi-a luat aproape toata ziua.
Stefanutz a fost foarte cuminte, a stat cu verisorul si surioara lui asa ca eu mi-am putut vedea de compot.Am prins si cateva ore de soare fara ploaie asa ca au putut sta pe afara. Cred ca si din cauza asta a dormit foarte bine asta noapte.
Leti - imi pare rau ca Tudor tot mai face cate o criza. ati inceput recuperarea sau astepti sa mergeti la Bucuresti mai intai?? lui Tudor si multa sanatate.
Vio - Irinuca ce mai face?? Tare as vrea sa ii vad ochisorii albastri!Ai dreptate cand spui ca puii nostri inteleg mai mult decat ne dam noi seama. Eu sper ca puiul meu intelege cat de mult il iubim si ca odata cu trecerea timpului va intelege din ce in ce mai mult si se va face inteles cumva.
Catalina - voi ce faceti, ati iesit la plimbare si noua nu ne spuneti?? Sper ca Robi este bine si face din nou nazbatii!!
Magda, Ioana - multa sanatate voua si puiutilor vostri.

Mergi la inceput

Ai dreptate Stefanut,e o liniste pe aici!!!
Cred ca lumea e plecata in concediu dar si cand se va intoarce si va da raportul,sa vezi atunci cafele si cata lectura avem de facut.
Sper si eu sa fie cu totii bine,de la mic la mare.
Irina mea e binisor,pe timpul zilei nu mai doarme,cred ca e de bine,ii place numai afara,nu scoate un sunet si nu schiteaza vreun gest,e muta de admiratie.
As putea sa-ti trimit pa mail poze cu ochii albastri dar cred ca am nevoie de adresa ta,poti sa mi-o dai pe PM.
si numai de bine sa auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Buna ziua,
Ce fac fetele?Noi suntem bine,ma bucur sa aud ca si voi sunteti bine,Vio vreau si eu poze cu ochisorii albasti,te rog!toate mamicile si puisorii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buna ziua fetelor
in primul rand vreau si eu poze cu irina
in al doilea rand robi a terminat crizele de cateva zile, oricum la ciclul asta am scapat mult mai usor ca la celelalte, cu mult mai putine crize. nu vreau sa sar in sus inca dar cred ca dieta asta e miracolul pentru robi, sper sa ne fie cat mai bine, cine vrea sa mai incerce dintre voi fetelor va ajut din toata inima
robi e mofturos la mancare, pacat ca nu i-am facut poze la farfuria de ieri, ii desenasem o vaca cu orez si patrunjel numai sa manance si tot cu forta i-am bagat nu stiu ce are da mi-e si frica sa-l mai duc la pediatru sa aud sf-uri sau sa-i prescrie iar Peritol deci mergem mai departe asa
stefanut si eu beau cafea acum, de dimineata am fost plecata si n-am apucat sa beau, acum robi doarme asa ca mai profit umpic
leti ce mai face tudor?(mi-e drag numele ca asa il cheama si pe sotzu' meu )
ioana alex ce mai combina? sper ca nu mai face nimic
va pupam

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Dragele mele,trimiteti-mi pe PM adresele voastre de e-mail,asa m-a invatat Fla si pe urma ma initiaza cum sa va trimit poze.
Ma bucur enorm ca sunteti bine,eu fac asa o mica curatenie si cam trag de mine dar dupa ce-am citit de voi mi-a venit asa un chef de mama-mama!!!
toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Cata,Alex este un mancacios,nu am avut probleme cu el din punctul asta de vedere,insa cand am inceput sa ii dau TOPAMAX,s-a dus pofta de mancare,de altfel ma avertizase si dr. chiar a slabit 3 kg.intr-o luna.A recuperat acum,are deja burtica ,si a ajuns la 25 kg. toate mamicile si puisorii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

pai baga si tu poze cu alex si burtica lui ioana eu am poze cu robi si ar fi bine sa ne vedem macar in poze

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput