Prietene la bine si la greu - 24

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Sthephy - multumim de articol foarte interesant

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetele, citind pe un blog al unei mamice, spunea tipa ca ar fi biscuiti buni pt bebei de cumparat la Real si se numesc Organix. Nu scrie daca sunt cu sau fara gluten. Sunt curioasa, cele care aveti Real aproape, poate vedeti daca sunt, si daca ar merge sa dam la bebeii nostri.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Nicholas papa cam 7 mese de san pe zi (si noapte), dar nu toate mari. Cateva sunt doar snackuri inainte de mesele solide - 3 pe zi in ultima vreme, dupa cum urmeaza: dimineata tarziu cereale facute cu formula - pt ca nu prea mai reusesc sa pompez, dar am suficient sa suga - date cu lingurita si dupa caz fructe sau legume, la pranz legume si/sau fructe, iar seara la fel ca dimineata (pot diferi cerealele si legumele sau fructele). Ni s-a spus clar sa nu-i dam cu biberonul decat lapte (ceea ce nu e cazul) sau apa, in rest cu lingurita sau daca ii dam suc de ex, sa i-l dam cu cescuta (sippy cup). Asta pentru a se evita cariile mai tarziu. In curand vom introduce carnita, iaurt, fructe si legume noi (pana acum a papat: mere, pere, banane, prune uscate, cartof dulce, morcov, squash - seamana cu dovleacul -, mazare, fasole verde, cereale de orez, de ovaz si de orz).

Cory, tare dragut Andrei Manerele sunt adaugate la tarc, sau asa e tarcul? Interesanta ideea, tarcul nostru nu are asa ceva. Acum ca am vazut la voi ma gandeam sa ma interesez daca se gasesc de adaugat.

Scuze ca nu raspund mai mult, dar nu am reusit sa citesc tot din urma. Din pacate asta e situatia, dar incerc macar din cand in cand sa intru si daca pot raspunde la ceva ce apuc sa citesc, sa raspund. Sanatate si numai bine tuturor!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Laurairina -am fost si eu tentata sa iau bicuiti Organix pt ca sunt bio si i-am vazut nu doar la Real ci si la farmacie. Dar deocamdata mai tatonez terenul. Sunt fara gluten, deci ar fi ok pt bebei. Laura Garner - merci Nu sunt adaugate manerele, asa e tarcul. Si mie mi s-au parut f utile pt ca dupa cum ai vazut, Andrei se agata de ele si invata sa-si tina echilibrul. Tarcul are insa cativa ani buni, il am de la sora mea, ea are acum o fetita de aproape 5 anisori Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Multumim de aprcieri si Amalia e o dulceata , are niste ochi superbi , pupam fetita

http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#

Mergi la inceput

Sincer si eu as fi preferat sa i dau mai mult lapte decat mancare , dar nu se satura , ramanea cu foame si tot plangea asa ca dupa ce m-am consultat cu pediatru am ajuns la concluzia ca trebuie sa marim cantitatea de mancare si-a scos ea singura mesele de san , plus ca peste 2 luni jumate o sa merga la cresa si inevitabil trebuiau scoase cateva mese de san
Cereale i pun doar 2 lingurite ..restul e lapte praf , a trebuit sa se obisnuiasca pt ca la cresa i vor da si trebuie sa le pape , si daca ma gandesc bine ea de cand s-a nascut a avut mai putine mese dar de cantitate mai mare , poate si de aceea nu mai am tata lapte ..offf am incercats a fie bine , dar uneori nu ies lucturile exact asa cum vrei , si oricat mi-ar fi placut mie sa i dau mult piept vad ca mai mult de 2-3 mese pe zi nu se mai poate
Multumesc pt sfaturi , apreciez mult ca imi dati parerea voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Buna, fetelor!
Eu n-am mai postat de mult timp asa ca nu cred ca-si mai amintesc multe fete de mine...In primul rand vreau sa felicit toate mamicile caci au niste bebei superbi! In al doilea rand as vrea sa-i adresez o intrebare Danielei...In ultimul mesaj ai mentionat ca o vei duce pe fetita ta la cresa peste 2 luni. Vom veni si noi peste 2 saptamani in Spania in vacanta in principiu, insa luam in serios varianta de a ma angaja acolo daca imi voi gasi un job. De aceea as dori mai multe detalii despre crese care primesc copii asa micuti, ce conditii trebuie indeplinite pentru a fi acceptati copilasii la cresa si care este tariful pe luna! Multumiri anticipate! Va pup fetelor!
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Buna , bine ai revenit , binenteles ca am sa te ajut cu orice informatii vrei , depinde multe ce crese alegi , sunt de stat , particulare , aici iti primeste copilul de la 2 luni asa ca nu te stresa in privinta varstei , concediul de maternitate e doar de 4 luni , apoi mama trebuie sa se intoarca la lucru , eu a trebuit sa renunt la servici sa pot sta cu fata acasa pana acum ,
Trebuie sa vezi mai multe crese , noi am ales una particulara , mica , prefer cu putini copii in grupa asa se poate ocupa mai bine de ei ,am vb cu vecinele mele care isi duc copii acolo si am primit doar vorbe de lauda asa ca nu mi-a trebuit mult sa ma hotarasc ce cresa aleg , din luna mai am platit avansul la cresa pt ca sunt ff putine locuri ,despre pret ce sa spun ..variaza in fuctie de cate ore sta copilul , cresa noastra e deschisa de la 7 dimineata pana seara la 9 ..si in functie de ce orar alegi e si pretul , ar fi intre 230 euro , orarul cel mai scurt si fara masa ..si 450 de euro care orarul maxim cu toate mesele incluse , depinde si de oras , voi unde mergeti?
Hai ca m-am intis mult , daca te mai pot ajuta cu ceva informati aici cat si pe privat sa imi scri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Iti multumesc mult pentru info, Daniela! Noi mergem in Castellon(Vall de Uxo).
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Vesti bune de la Shtephy si Lumi, m-am bucurat mult sa le aud!

DanielaDespre mesele la san: si eu cred ca depinde de la copil la copil, nu e o regula. La noi sunt 6-7-8 mese pe zi la san, asa au fost de 2-3 luni incoace si vad ca deocamdata nu s-a modificat nimic, desi am inceput diversificarea. Bine, am inceput-o recent si merge bine, dar incetisor.

Suntem la munte, aer curat, noi zgribulim seara, ceea ce ma bucura tare mult, sunt asa de bucuroasa ca scap de canicula si praf pt cateva saptamani. Aplicam de zor si cu succes retetele anti muste si tantari invatate de la Andre, careia ii urez sa iasa totul perfect la botez si o felicit pt rochita croita, abia astept sa vad pozele.

Monis, Coque, Lavi, sper ca sunteti bine si ca doar din lipsa de timp nu ati mai reusit sa intrati pe aici.

Dankutza, merci pt link-ul catre cabinetul dr oftalmolog, m-am programat (pt august!!!), dar tot e bine.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput