Prietene la bine si la greu - 24

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lumi, ce fericit trebuie sa fie Daddy. Ma bucur ca a fost ok la concert, sa aveti o calatorie frumoasa

FDANIELA, eu alaptez si dau 2 mese de solide ( una fruste una legume) dar la mine mananca si dupa mesele alea san fiindca papa putin la lingurita ( nu vrea sa manance mult, nu ca nu ii dau eu). Are la san cam 6-7 mese dintre care vreo 2 papa putin. Cred totusi ca asta difera de la copil la copil. Daca isi scoate singur o masa la san, nu pentru ca refuzi tu sa-i mai dai... asta e... atat ii trebuie lui. Daca are macar 2 mese la san serioase.... nu te stresa... atat vrea atat mananca.

Cory, nu cred ca l-ai invatat rau. Si noi tot san exclusiv pana pe la 6 lunite... fiecare copil e asa cum e el. Ai dreptate, daca el e fericit atunci e perfect asa

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lumi, deci aveti weekend romantic prelungit!!ce mistooo!! Ma gandesc ca face foarte bine relatiei voastre un wee de asta , si mai ales ca pisicoasa sta cu cineva de incredere si cu care e obisnuita.
Si vrem filmuletu cu mersu in 4 labute

Stephy, ma bucur ca ai apucat sa intri sa ne mai povestesti de voi, pozici cand ai timp poate mai pui, sa vedem strumfii mici si mari! Si ma bucur ca manutza da semne ca isi revine, in ciuda tuturor durerilor pe care le tragi cu ea

Fdaniela, na ca ai intrebat cate mese de laptic la san, si am inceput io sa le numar pe ale rechinasei: fara numaaaaaaaaar, adica: dimineata la 6-7 prima masa, 10-11 a doua masa laptic(mai putin ca vine dupa fructe, deci doar cateva gurite), la 2-3pm a 3 masa de laptic(dupa cea de legume, tot asa mai putintel), pe urma la 5-6 a patra masa, 8-9 a cincea masa, 12-1 a sasea masa, 3-4 a saptea masa, si undeva pe la 5 a opta masa de laptic la san. Deci undeva pe la 8 alaptari in 24 de ore. Desigur ca pe timp de noapte si eu tare as vrea sa dorm mai mult si sa pape la 4-5 ore, sau o singura trezire pe noaptea , dar de unde...la 3 ore ea isi cere dreptu la tatzi, si spre dimineata cam tot sta atarnata de tatzi pan se trezeste

Ionela deci dl castor isi cere drepturile! hai ca poate totusi scapati cu dureri mai mici la de sus!
Si multa sanatate tatalui si verisorului

Ali, gata supica? mai zi-ne ceva de voi

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Mooooniiiiiiiiiss!! e weekend, nu bagi ochiu si pe la noi? hai ca stiu ca esti prin zona, ce face Santi? ati patit ceva?

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Buna fetelor , copii vostri inca papa mult san fata de a mea ..ea intradevar papa multe legume si fructe ,pireu de fructe cam 200 gr , si de legume aproape 250 gr , plus suc de portocale ..150 de cereale cu lapte , poate de aceea nu vrea mai mult laptic..eu tot i ofer dar nu vrea ea , doarme toata noaptea de la 10 sera pana la 8-9 dimineata ..eu cred ca i ajunge , daca ar ramane cu foame s-ar trezi sa pape , sau ma gandesc ca papa mai rar lapte dar mai mult ..nu stiu ce sa mai cred , oricum la controlul de 7 luni era cam slabuta , la cat papa trebuie sa fie mai gresuta , medicul zice ca e asa felul ei slabuta , e si destul de lunga , si ca sa stau linistita ca mai de preferat e sa fie slabuta decat prea grasuta .
Are multa energie , nu sta deloc , mai ales de cand se poate tarai pe burtica ..e prin toata casa .Pana acum nu a fost bolnava deloc nici macar o simpla raceala , absolut nimic , dar mai am si eu cateodata" piticii " si imi fac griji aiurea

http://picasaweb.google.es/morientesdana/PaulaGabrielaLunaAOpta#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna fetele,

Am creierul spalat, nu mai stiu ce vroiam sa scriu..

Puiul meu a facut febra pt prima oara, cred totusi ca de la vantul de ieri..a fost cam curent in parculet..intrarectal 39.3. Am verificat si dintisorii..nu cred sa fie ei de vina. Am bagat sosetele umede cu apa diluate cu otet si nurofen sirop. Am vb si cu pediatra. continuam cu Nurofen la 8h, la 4h dupa caz supozitoare cu paracetamol sau Panadol oral. Acum doarme. Ii dau apa si san mai des pt hidratare.

Sunt cu supica pe foc, fug sa o verific.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ralu, imi pare rau sa aud ca piticutu' e bolnavior. Nu te speria. Speram sa treaca repede

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Ralu, o sa vezi ca scade imediat cu nurofen/panadol. Te cred ca stai cu griji

Fdaniela, m-am uitat si eu la pozicile voastre, scumpa tare piciulina ta, mai ales acolo ascunsa in geanta Vazut si dintisorii, la mai multi si fara dureri!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Uite asa se distreaza Andrei in tarc http://www.youtube.com/watch?v=1vB7rRUv3g0Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Cory, Andrei e nemipomenit! e un frumos!

Dana.n, m-a cucerit micutul David, e tare frumos si are o masinaaa..vreau si euuu!

Matei a facut iar febra 39.2, iar sosete cu otet, Panadol sirop caci la supozitor a plaaaans si l-a eliminat cu tot efortul meu..

Fug ca plange

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Shtephy - ma bucur ca esti mai bine, pupam si pe stefoasa mica si pe bebelul cel scump. iti doresc multa putere si rabdare si ai sa treci peste povestea cu mana buclucasa

Ralu - sanatete puiului sa treaca febra repede

Lumi felicitari pt prgrese

Ione - santate si sa speram ca nu mai vine raceala, sa stea la ea acasa

Daniela - orice ti-am spune noi, fiecare bebe are stilul lui, stomac diferit, permite-mi doar sa zic ca mi se par cam multe cereale, eu ii dau 40-50 ml lapte muls de la mine cu 3-4 lingurite si de restul tzitzi, se mai trezeste pe la 3 dimineata pt inca o portie, apoi la 6-7 si pana seara mai papa san de 5-6-7 ori depinde. Eu prefer sa-i dau mai putina cantitate de papa si mai mult san, de ex dimineata nu mai cere dupa fructe, insa la pranz, ii dau pe la 13.30 legume si pe la 14 inainte de nani tzitzi, insa cantitatea de legume/fructe nu depaseste 120 max150 ml, parerea mea PAM PAM

Cory - vazut plcut Andreiu

Monis - cred ca ai ajuns ca am primit racoarea trimisa de tine

Coque, Lili, Lavi miss u

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput