Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Merci iubitika, am inteles...doar ca eu mi-as dori sa fie ceva "special": adica sa-mi intarzie 2-3 zile, cat sa ma bucur linistita de stat la mare, dar nu mai mult, ca sa incep AC pentru FIV la timp

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

eu am avut operatie clasica facut chiar in perioada ovulatiei. si trebuia sa imi vina la o sapt dupa si mi-a venit cam la 2 sapt si jum. oricum calculul nu ma interesa, acum chiar putea sa vina oricand.
a, voiam sa va mai intreb ceva - dupa cat timp de la operatie v-ati epilat cu ceara in zona inghinala?ca eu ma fac numai cu ceara iar acum vara mor. da am zis sa mai las putin sa se cicatrizeze zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
starile mele , s-au atenuat si acum stiu si de ce le aveam, ieri mi-a venitdureri da am avut si am luat aulin si n-am ajuns la munca, azi mai ok dupa 2 auline....ce sa zic mie mi-a venit acum la fix 25 zile de la cm-ul trecut, in conditiile in care cu 2 luni inainte de operatie incepuse sa vina la 30 zile(si inainte de asta venea tot la 25zile)....deci mi-a venit mai repejor. nu stiu cum si dc, dar tin minte si data trecuta cand m-am operat ca trebuia sa-mi vina la o saptamana dupa operatie si mi-a venit fix a doua zi, am avut aceeasi explicati pe care ati avut-o si voi "s-a umblat la ovare...bla...bla"
cred ca tine de organism, eu oricum dupa prima operatie sunt tot o dereglare a cm-ului asa ca nu ma mai mira nimic.
azi am si 3 saptamani de la operatie si joia viitoare merg la control si dupa sper sa fie ok si sa avem liber la bebe, care sa vina.
Fetelor in legatura cu burtica umflata, se va duce cu timpul, dar eu ma balonez la menstra si cand fac efort si n-am voie ...nu uitati o operatie ramane o operatie si efortul va fi perceput diferit de organism, deci nu incercati sa fiti viteze, nu ridicati mai mult de 5 kg, eu am facut asta anu' trecut si am avut sangerari spontane....
Iar cu ingrasatul sa nu mai aud, in 2008 cand m-am operat prima data slabisem si eu, de la cele 59kg, ajunsesem la 55kg(cu stresul de la nunta, absolvire, cautat munca si casa)...si dupa menopauza am inceput sa adun...si am adunat pana la 72kg, fara sa manac mai mult din contra.....iar acum incepe procesul de revenire in forma de cozonac am 67kg, fara dieta mancad normal, chiar in concediu am exagerat, asa am sarbatorit laparoscopia
Asta am patit eu cu menopauza insa sunt si cazuri fericite care nu s-au ingrasat...hormonii bata-i vina...
va puup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

filipa acum am vazut ce ai scris, ce sa zic daca rezisti, oricum zona este sensibila pe mine si acum ma mai deranjeaza zona de mijloc la operatia clasica, si am intepaturi si acum asa pe sub piele zici ca trec purici pe acolo, mai alesc cand se schimba vremea....eu zic sa testezi mai intai pe o bucatica mica si sa astepti sa vezi rezultatul si daca se irita sau inflameaza sa mai astepti.

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare
ce fac iubitele mele ?

maia felicitari iubita ........ ma bucur mult pt tine ,sarcina usoara si un bb sanatos

fetelor multumesc pt felicitari ..aveti drept cu renovatul , e tare nasol , am inceput si mie groaza sa mai vin acasa , dar trecem si peste asta .

panselutza sa sti ca in afara de analizele de la inceput nu am repetat altele , cred ca o sa merg sa le mai repet . am inceput elevit de o sapt si ma simt mai bine , nu am mai avut ametelile alea .

bea ma bucur ca sunteti mai ok , tu starile de lesin le ai in primul rand de la glanda ........eu nu am pr cu glanda

didisor , elishor, misipii , lalely , iubitika , si restul multi pupiciiiiii dulci

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

AditzaC..bafta la renovat.
Ai grija de tine si nu te agita prea mult..nu uita ca bebe este cel mai important.

Xdidi

Missipi

Beatrice..ce face burtica??

Eu sunt la fel..in asteptare..nici urma de menstra..nici secretie nu mai avem..doar asteptam..Nu stiu ce va mai fi..am intrat asa intr-o pasa proasta..dar de maine imi impun sa-mi schimb si mai mult stilul de viata..o sa incerc un regim mult mai sanatos decat acum..
O sa incerc sa lupt cu toate tentatiile care apar si sper sa reusesc.
Daca alte fete de aici au reusit ..voi reusii si eu..

Fetelor ..multumesc tuturor de aici care ne ajuta cu sfaturi..mie una imi dau putere si curaj...

Si admir si sunt alaturi de toate modelele noastre care chiar daca si-au implinit visul sunt alaturi de noi si ne sustin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

Citat:
citat din mesajul lui filipac1979

eu am avut operatie clasica facut chiar in perioada ovulatiei. si trebuia sa imi vina la o sapt dupa si mi-a venit cam la 2 sapt si jum. oricum calculul nu ma interesa, acum chiar putea sa vina oricand.
a, voiam sa va mai intreb ceva - dupa cat timp de la operatie v-ati epilat cu ceara in zona inghinala?ca eu ma fac numai cu ceara iar acum vara mor. da am zis sa mai las putin sa se cicatrizeze zona

mai daca stau sa ma gandesc bine cred ca la mai mult de o luna si jumatate..dupa operatia clasica...oricum eu pana acum vreo jumatate de an (deci la 3 ani si jumatate de la operatia clasica din 2006) la epilat mereu ii ziceam cosmetricienei sa nu imi puna ceara pe operatie. nu simteam nicic, dar pur si simplu nu vroiam eu ...asa ca evita usor zona operatiei...acum insa nu mai zic pt ca deja operatia nu se mai vede..acea dungulita rosiatica care ramane a luat acum culoare pielii si nu se mai vede...
deci eu as zice sa astepti o luna junatate doua si sa-i spui cosmeticienei sa te faca cu grija pe portiuni mici
la operatia laparo e altceva..la laparo m-am facut cred ca dupa o luna , adica m-am facut inainte de operatie si apoi cand a crescut m-am facut iar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Merci iubitika, am inteles...doar ca eu mi-as dori sa fie ceva "special": adica sa-mi intarzie 2-3 zile, cat sa ma bucur linistita de stat la mare, dar nu mai mult, ca sa incep AC pentru FIV la timp

n-ai pt ce..las ca poate nu intarzie asa mult ca sa nu-ti strice planurile cu fiv..bafta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor
starile mele , s-au atenuat si acum stiu si de ce le aveam, ieri mi-a venitdureri da am avut si am luat aulin si n-am ajuns la munca, azi mai ok dupa 2 auline....ce sa zic mie mi-a venit acum la fix 25 zile de la cm-ul trecut, in conditiile in care cu 2 luni inainte de operatie incepuse sa vina la 30 zile(si inainte de asta venea tot la 25zile)....deci mi-a venit mai repejor. nu stiu cum si dc, dar tin minte si data trecuta cand m-am operat ca trebuia sa-mi vina la o saptamana dupa operatie si mi-a venit fix a doua zi, am avut aceeasi explicati pe care ati avut-o si voi "s-a umblat la ovare...bla...bla"
cred ca tine de organism, eu oricum dupa prima operatie sunt tot o dereglare a cm-ului asa ca nu ma mai mira nimic.
azi am si 3 saptamani de la operatie si joia viitoare merg la control si dupa sper sa fie ok si sa avem liber la bebe, care sa vina.
Fetelor in legatura cu burtica umflata, se va duce cu timpul, dar eu ma balonez la menstra si cand fac efort si n-am voie ...nu uitati o operatie ramane o operatie si efortul va fi perceput diferit de organism, deci nu incercati sa fiti viteze, nu ridicati mai mult de 5 kg, eu am facut asta anu' trecut si am avut sangerari spontane....
Iar cu ingrasatul sa nu mai aud, in 2008 cand m-am operat prima data slabisem si eu, de la cele 59kg, ajunsesem la 55kg(cu stresul de la nunta, absolvire, cautat munca si casa)...si dupa menopauza am inceput sa adun...si am adunat pana la 72kg, fara sa manac mai mult din contra.....iar acum incepe procesul de revenire in forma de cozonac am 67kg, fara dieta mancad normal, chiar in concediu am exagerat, asa am sarbatorit laparoscopia
Asta am patit eu cu menopauza insa sunt si cazuri fericite care nu s-au ingrasat...hormonii bata-i vina...
va puup pe toate

didi

draga mea poate indraznesc prea mult sa te intreb de ce esti la menopauza ca am vazut ca ai 25 de ani?
te referi la menopauza indusa cu medicamente nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

merci iubitika...exact asa am vrut sa intreb si eu: ce-i cu menopauza asta? e cea indusa de difereline?

Adita felicitari pt bebic!

Mergi la inceput