Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)
Raspunsuri - Pagina 16
irina_d15 spune:
Didi, multumesc, as fi interesata de un endocrinolog bun.
Ce sa zic, mi-am refacut analizele acum cateva zile si de data asta au iesit foarte buni si anticorpii antitiroglobulinici. Deci... nu stiu ce sa mai cred. Ori au fost gresite anailizele prima data, ori sunt gresite acum, ori se intampla fenomene paranormale... nu stiu. Analizele mi le-am facut la Synevo.
Cel mai bine e sa merg la un endocrinolog si sa mai fac analizele alea, desi sincer m-am saturat de ele.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!
dananagi spune:
xdidi,am avut doua pierderi de sarcina.una in sept 2009 la 6 sapt si alta in ianuarie 2010 la 9 sapt.ca dureri am de burta la fel ca in perioada CM si cind merg la toaleta simt cami iese tot afara.si citeodata ma inteapa asa tare de parca miai baga un cutit si ma inteapa pinan anus,nici pe scaun nu pot sta.la ciclu in schimb nu am dureri,doar vine un pic mai mult decit normal si chegulete de singe.dar dupa a doua pierdere nu am avut ciclu trei luni.am luat tratamentpt asta.dar durerile astea le am cam dupa ceam nascut primul copil(acum 7 ani)cam de atunci sint cu durerile astea.si am dureri de mijloc,dar doar noaptea daca dorm pe spate.atunci ma intorc foarte greu,parcas paralizata,dar dupa ce ma intorc pe o parte durerile dispar intrun minut.acum am o scurgere urita.sapt trecuta miam facut teste pentru infectie si alte patru bacterii.si papanicolau.miercuri imi iau rezultatul.cu transpiratia nu am probleme.dar tu tiai facut glicemia?ca eu stiu ca de la diabet e transpiratie abundenta si urit mirositoare.bunica mea a avut si dupa ce facea baie intro jumatate de ora mirosea foarte tare.te rog dami raspuns pina miercuri cind merg la dr daca astea sint intradevar simtome de endo sau nu.ca miercuri poate pot sal ,,fortez" pe dr sami dea vreo trimitere la ecograf .
multumesc.ai grija de tine si ma bucur ca dupa operatie esti bine.si de acum bafte la
misspii spune:
Buna fetelor,
Nu am nicio noutate,astept...Am facut,din nou test de ovulatie si binenteles -NEGATIV.
Lalely, tu cum esti?Secreti mai sunt dar mai putin.Nu am avut timp sa-ti raspund (sa nu te superi) dar cu modificarea de TVA a fost f mult de munca....si sambata am fost la botez.
Xdidi - multa bafta,ma bucur ca nu ai avut dureri cu "atele" si HSG-ul nu este atat de groaznic ,trece repede..eu am facut anul aceste .
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina_d15 Didi, multumesc, as fi interesata de un endocrinolog bun. Ce sa zic, mi-am refacut analizele acum cateva zile si de data asta au iesit foarte buni si anticorpii antitiroglobulinici. Deci... nu stiu ce sa mai cred. Ori au fost gresite anailizele prima data, ori sunt gresite acum, ori se intampla fenomene paranormale... nu stiu. Analizele mi le-am facut la Synevo. Cel mai bine e sa merg la un endocrinolog si sa mai fac analizele alea, desi sincer m-am saturat de ele. Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa! |
Din cate am auzit eu, Synevo sunt buni pe analize. Dr mea endocrinoloaga la care merg momentan si de care sunt f. multumita(am schimbat 3 de cand am ramas gravida) se numeste Simescu si are cab privat langa restaurantul Perla in Dorobanti
21+

beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui misspii Buna fetelor, Nu am nicio noutate,astept...Am facut,din nou test de ovulatie si binenteles -NEGATIV. Lalely, tu cum esti?Secreti mai sunt dar mai putin.Nu am avut timp sa-ti raspund (sa nu te superi) dar cu modificarea de TVA a fost f mult de munca....si sambata am fost la botez. Xdidi - multa bafta,ma bucur ca nu ai avut dureri cu "atele" si HSG-ul nu este atat de groaznic ,trece repede..eu am facut anul aceste . Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa! |
decat teste de ovulatie ca cica n-ar fi bune de nimic, mai bine mergi o data pe luna la dr tau ginecolog la monitorizari, sa-ti spuna el exact ziua cand tre sa prestezi
21+

fancy_mona spune:
| citat din mesajul lui misspii Buna fetelor, Nu am nicio noutate,astept...Am facut,din nou test de ovulatie si binenteles -NEGATIV. |

Si eu am incercat vreo doua luni sa folosesc teste de ovulatie si .... nimic , ori nu faceam eu ce trebuia ori ....
Am o prietena care a folosit teste inainte sa ramana insarcinata si au ajutat-o , dar zicea ca facea unul seara si unul dimineata .
fancy_mona spune:
| citat din mesajul lui xdidi fetelor am uitat ceva ce analize trebuie sa fac pt HSG, maine sun sa ma programez |
pentru HSG e ff iportant sa nu ai vreo infectie care sa se poata raspandi in timpul procedurii .
mie ginecoloaga mi-a dat sa iau inainte cu o zi si in ziua cu HSG ceva antibiotic tocmai sa previna orice . . . si ceva antiinflamator in ziua cu HSG ca nu am dureri .
lalely07 spune:
Buna fetele..
Ce faceti??Se pare ca a venit iarasi caldura peste noi.
Eu si Missipi facem teste de ovulatie pt ca suntem dupa injectiile magice..si tot speram sa prindem si noi perioada fertila pana la primul CM...in rest nu stiu daca sunt bune sau nu, dar dupa ce vine mister..mergem la gine sa ne stabilim ovulatia..pana una alta banuim..incercam..testam..
xdidi 
beatrice75..ce faci?cum iti mai este?mai ai contractii?
Missipi..stai linisita stiu cum este cu inchiderea de luna ..plus cu schimbatul de TVA care ne-a innebunit pe toti complet...
Mie imi este rau astazi..am dureri de cap de doua zile si de stomac..nu stiu ce este..daca vine sau nu..am o stare de disconfort .
Ma si inteapa ovarele..intr-o fraza:Sunt varza!
dyamy spune:
Buna fetelor,
V#259; admir pe toate si nu cred ca o sa uit ca si eu am fost ca voi. Acum ca sunt mama a doi copii imi dau seama cat de important este sa fii sanatos. Sunteti si sa fiti in continuare luptatoare asa cum am invis eu aceasta endo. Sa nu va pierdeti niciodata sp#259;ranta asa cum nici eu nu mi-am pierdut-o. Nu cred ca nu exista zi sa nu ma gandesc la voi si sa nu fiu alaturi de voi chiar daca nu va cunosc dar,nu prea am timp sa va scriu. Asa ca in fiecare zi ma rog pentru voi sa deveniti mame, pentru c#259; stiu prin ce treceti si stiu cum va simntit sufleteste.
Va sarut si v#259; doresc sa vi se implineasca visul
dzamz
misspii spune:
Lalely ,tare rau imi pare ca nu esti bine.Eu sunt OK dar nu mai am rabdare.Stau prost la capitolul RABDARE...
Stiu ca testele de ovulatie nu sunt relevante dar trebuie sa fac ceva.
Dyamy -multumim de mesaj,sanatate multa si sa ne mai dai cate un semn pt ca avem nevoie de sfaturile celor care au reusit.
Va pup !!

ce analize trebuie sa fac pt HSG, maine sun sa ma programez