Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Intru si un pic, am zis sa vad dc apuc sa vad ce faceti ca sunt cu donsoara, cu pampersul in preluare de marfa
Didi din cate stiu eu, la gravide imunitatea e mai scazuta, deci nu prea ies mereu analizele ata. Eu zic(da, neavizata) ca e ok, dc zici ca cu restul e bine...adica ma refer strict la rezultatele postate de tine. Mie nici negravida nu mi-au iesit stas alea. Cu durerile sper sa iti treaca cat mai repede.
Trebuie sa mai citesc din urma, nu imi merge netul-pc-ul nu se pupa si nici timp nu am mai avut sa intru. Dar am vazut mesajul Panselutei si sper sa nu te superi Panseluta, chestia asta m-a facut sa ma grabesc sa raspund inainte sa ma updatez cu ce mai faceti...In cazul contractiilor, am inteles ca Beatrice are in NICI UN CAZ NU E VOIE BAIE CALDA, daramite fierbinte, pt ca poate declansa nasterea.Eu am avut interdictie, si stiam de asta. Am avut perioade lungi cu contractii dureroase, stiti ca am avut si decolare de ou. Am primit interdictie la fufu pe perioada contractiilor, la bai lungi toata sarcina, doar dusuri scurte cu apa calie, calduta. Si tratament cu clasic:utrogestan, no-spa si gynipral. Dintre astea am tolerat no-spa. Asa ca imi ramasese doar repaosul la pat, de fapt si cel mai bun dintre toate in caz de contractii. Desigur cat mai calmacat a tinut de mine am incercat. SI FARA chestii de papat iuti!din nou provoaca contractii
Cu baia calda, spre fierbinte ai dreptate, dc nu esti gravi e perfecta in durerile de ovare si nu numai, pt ca stimuleaza puternic circulatia sangelui-creste tensiunea si da!relaxeaza muschii. De-asta gravidutele aflate pe ultima suta de metri cu sarcina si nerabdatoare sa-si vaza puii mai intarziati fac bai luuuuungi si fierbinti, fac alti sele cu barzoii si cate mai, doar- doar se arata bbisorii la lumina Si...la capitolu Stephanie Mayer, mah burtica tu te horroresti?Pa aia nu am citit-o, dar seria Amurg ca o adolescenta ce nu(mai) sunt eh, eu recomand prima carte- Amurg ca e destul de amoroasa platonic sa ne fie clar! ca nici pohtele de altele nu-s bune la contactii Mie mi-a facut bine la cerevel cand eram consemnata de pupa la pat logate una cu alta la tzitza(nu ca acum nu serveste, dar atunci era non stop atarnata ), mai evadam cu creierii pe alte plaiuri. Si Doamne, bine mai mi-a facut sa-l insel pe al meu cu vampirul Edward.
va pupacim pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Beatrice suntem multe fete cu endometrioza care au avut contractii in sarcina.Si sunt si fete care nu au avut problemele noastre si tot au avut baiuri in sarcina. Dar nu sunt de netrceut, dc asculti dr si corpul tau. Stai la patuc si e bine ca iei si Magne B6, ii face ft bine puiului si tie pt ft multe chestii. Ai sa vezi ca va fi cu folos tot ce faci acum,atunci cand il vei tine pe BBlac in brate
Lalely, uleiul sa fie de somon, adica nu din ficat de peste, asta e recomandat si in sarcina. Eu luam de la D. Herz. Si ala de in e bun. Eu am luat o perioada si si, cate una din fiecare pe zi. Si munciti acolo, ca nu e musai sa mai vina rusii
Elyshor si care mai spuneti ca sangerati la diphe. dc sunteti sigure ca vi s-a adm corect injectia(amestecata cum zice pe prospect si sigur intramuscular), e intalnita si situatia voastra, sa mai existe sangerari. Dc sunteti totusi nelamurite-nelinistite, mergeti la dr vostru si ii spuneti ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Lucialu, lume noua!
Ce face bebelina ta?creste mare si mumoasa.
So, tu zici ca astea cu endo au si contractii in sarcina?!Ufff!Dr mi-a zis ca nu tre sa stau numai la pat, dar majoritatea timpului, da. Mi-a dat sa iau 3 no spa pe zi, magneziu si supozitoare uscosin. Intre timp, eu daca nu am mai avut contractii, am incercat sa-mi reduc medicamentatia, iau magneziu si eventual un supozitor. Intre timp,mi-am efectuat urocultura sa vada daca nu e vb de vreo infectie care da aceste contractii si sa mai fac o vizita la endocrinolog ca ar putea fi si de la tiroida.
Va pupik pe toate dulce!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Lucialu....ce ma bucur ca ai reusit sa intrii pe la noi.Am citit toate captiolele forumului si m-ai impresionat foarte mult:cat de puternica ai fost sa treci peste toate, cum incurajai pe toata lumea, cate cunostiinte despre naturiste ai..
Multumesc de sfat legat de omega 3 si..la faza cu prestatul este mai greu..pt ca vesnic suntem obositi si cam greu ne mobilizam..dar incercam sa ne revenim..

Beatrice75 cum mai esti?Uite lucialu ti-a dat ceva sfaturi..asa ca ai grija de tine si de bebe....ufff cateodata nu reusesti sa te bucuri ce ai ca nu te lasa problemele astea.."cotidiene"..burtica

AditzaC nu mai intrii pe la noi?Ce face bebelu..cum esti??

Missipi ce mai faci??cum te mai prezinti..au venit..nu au venit..secretia este tot asa???
Ellyshor,Fancy Mona,Boo

Eu am asa o durere de burtica..si mici intepaturi..in rest raportez 60 zile de la ultima injectie..
Sa aveti un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
oooo lume noua, lucia merci pt sfaturi...incerc sa o linistesc pe finuta mea, dar deh e gravi si e normal sa se streseze , ca mai are si colul scurtut si ia utrogestan, dar sper sa fie bine la 12 saptamani...am mai citit si eu pe diverse si in sarcina ies leucocitele marite, dar cu precadere in ultima perioada a sarcinii...
sper ca sunteti bine , tu si pupa ta si cand ne uimesti cu nr. 2?????
acum deh... stai putintel al coada ca mai suntem cateva cu nr.1 in plan, dar cu rabdare te ajungem....
Boo ce dureri am avut si acum la urinat mai am, asa ca la menstra de simt ca-mi cad ovarele, dar trec eu peste astea
fetelor maine scot firele...e horor cand ma gandesc la buric, tot arata foarte bine , dar in buric....mi-a frica
si sa nu mai vb ca mai am 3 saptamani pana la HSG alta nebunie, dar o fac cu anestezie
va poooop

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.va tot citesc si tare mi-e frica ca voi ajunge si eu in clubul vostru.POGONICI cauta si nu te mai stresa.cauta sa te relaxezi cit poti de mult,mergi pe mina doctorilor si cu gind la d-zeu ai sa treci de toate si d-zeu iti va indeplini dorinta. BEATRICE in nici un caz nu este recomandat bai fierbinti.cu primul meu bebe la cinci luni am fost suspecta de avort spontan,aveam contractii foarte mari.am stat la pat o saptamina cu tratament si fara bai sau dusuri.poate ma puteti ajuta.XDIDI ce simtome ai tu ,le am si eu.dr imi spune ca sint doar suspecta si nu e neaparat sa am endo.dar am citit ultima iesire din spital de la ultima pierdere si scrie acolo ca mi-au facut testele HVS si MSU.stie cineva ce inseamn asta?sau ce test ar trebui sa fac pt a vedea daca intradevar am endo sau nu.pina acum am avut o scurgere urita si inca o mai am.dar sapt trecuta am facut test pt infectie si inca patru bacterii si papanicolau.acum astept rezultatele.la toate fetele si am sa ma rog si pt voi.SA DEA D-ZEU sa avem si noi bebelusi mici si dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata dragele mele....inca e dimineata

Va multumesc din suflet tuturor...si vreau sa va spun ca sangerarea a durat 1 zi, iar deja in a doua mai curgea ffff putina secretie. Deci...a fost o alarma falsa, zic eu. Ma simt bine, asta conteaza.
Lucia ma bucur ca ai mai intrat la noi. Injectia a fost facuta cf instructiunilor, in a doua zi de cm, intramuscular. Nu cred ca aici a fost o greseala, doar, cred, ca organismul meu se inscrie in procentul acelora care raspund un pic altfel la tratament. Oricum, ramane de vazut cum decurg lucrurile si dupa a doua injectie, pentru ca atunci chiar nu cred ca ar mai trebui sa existe sangerari. Sper!
Te pupic dulce!

Beatrice sper ca esti bine, si tu si puiul. Ascult-o pe Lucia si stai linistita, mai mult in pat.

Ati vorbit de saga Twilight???!!! Fara mine??? Ce rusineeee...asa sa va fie!
Mai ales pentru ca eu il ador pe frumuselul Rob, transpus in minunat de stralucitorul vampir Edward. OMG! Asta chiar a fost o marturisire din suflet!
Apropo de asta, doar ce mi-am luat a 3-a parte din saga, "Eclipse", si planuiesc sa o savurez la cote maxime astazi, cu o cutie de inghetata in mana(sunt pe Diphereline, deci imi permit luxul de a papa inghetata. Sac!).
Cele 4 volume ale povestii, le-am citit deja in engleza, asa ca acum ma delectez cu ecranizarea lor si cu....Rob.

Observ si ca am trecut in ora pranzului...si cand ma gandesc ca era inca dimineata cand am inceput sa scriu mesajul....ce repede trece timpul

Didishor nu trebuie sa-ti fie frica de scosul firelor pentru ca e mai mare fobia decat durerea. De fapt, nu e nicidecum o durere...mai degraba o piscatura. Ai sa vezi. Ai sa-mi dai dreptate!

Lalely, Mona,Dana, Misspii, Boo, Panseluta, Irina, Aditza va pupic tare si dulce pe fiecare!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare!

Vad ca vorbiti de contractii si legatura cu endo. Eu una cu toata endo la mine, n-am avut deloc contractii. Asa ca eu sunt cazul fericit Deci se poate si asa.

Didi da, exact ca la ciclu, dar simteam ca imi cad ovarele. Nasol rau de tot. Dar au trecut dupa ciclu, care mi-a intarziat cu vreo 10 zile parca.
Cum a fost la fire ? LA mine ... mai bine nu-ti mai spun daca oricum ti-e frica. Vorbim dupa ce ti le scoate

Mergi la inceput

salutare fetelor
gata am scapat......iei...sigur ca n-a durut, a ciupit putin cel dela buric...dar n-a insistat stiti de ce????pt ca am fire care se reabsorb. am fost totusi chemata pt ca procesul asta dureaza foarte mult....
Boo aceleasi dureri le am si eu alea cu cazutul ovarelor....surori in de durere
Danangi nu stiu la simtome te referi, daca la astea pe care le-am scris recent...s-ar putea sa fie si din alte cauza, eu sunt proaspat operata si de aceea sunt mai intense acum....Spuneai ca ai pierdut o sarcina, sau mai multe? imi pare tare rau poate o fi din cauza pierderii durerile? Sau le aveai si inainte?
deci in endo sunt preponderente: dureri menstruale-am avut inca de la prima menstra, dureri la contact-am avut inante sa-mi descopar prima data boala, dar aveam si chistoaie gigantice, apoi eu am avut dureri de spate in zona lombara, si inainte sa ma operez data trecuta am avut probleme cu transpiratie urat mirositoare(am incercat cred ca vreo 15 anti-persipirante diferite de la cosmetice, la dermatologice-nu functiona nimic) si mai aveam frecvent dureri de cap, menstre abundente si lungi de 7 zile....si n-am ramas niciodata insarcinata . Acum ca anlize nu stiu ce sa-ti zic la mine s-a vazut la eco ca chistoaiele erau endo, apoi am mai facut ca125 care a iesit foarte mare, dar nu-i o regula analiza asta nu este specifica enometriozei......sincer nu stiu ce as face daca ar fi sa dau timpul inapoi si sa ma apuc de cercetat endo....cred ca daca as sti ca am endo m-as fi apucat sa fac un copil de cand l-am cunoscut pe al meu adica acum vreo 8 ani
Bea si bebe la locul lui
Irina daca vrei un nr de endocrinolog am eu 2 daca vrei iti trimit un pm
Lalely, Elishor
si pup toata gasca

didi

Mergi la inceput

fetelor am uitat ceva ce analize trebuie sa fac pt HSG, maine sun sa ma programez
si inca ceva Booo 10 zile a intarziat, off si asa mi s-a stabilizat la 30 de zile, o sa fie super poate mai inrazie si de la HSG , dar daca vine promit sa-l prind pe ciclu asta sa-l storc si sa-l fac sa nu mai vina o vreme si sa adapostesca un
deja ma lungesc si numai prosti vorbesc, se vede ca stau acasa de ceva timp

didi

Mergi la inceput