Aspirante optimiste- Felicitari bb yasmi! (520)
Raspunsuri - Pagina 11
medeea76nou spune:
Multumesc mult de tot pentru primire, fetele!
Bebe 3 mi-ar placea sa fie baietel dintr-un singur motiv: va avea un statut putin diferit fata de primii doi copii, din cauza diferentei de varsta, si in mod sigur cei din jur il vor trata diferit. De aceea fetele cele mari s-ar putea simti neglijate, prin comparatie, asa ca parerea mea e ca ar fi mai bine sa fie baietel, ca sa nu existe motive de gelozie intre fetele mari si cea mica. Un baietel ar fi mai usor de acceptat de ele (si noi suntem la parinti doua fete mari si baiatul mai mic, si stiu cum e).
Daca ar fi baiat, mi-ar placea un fratior pentru el, daca ar fi fetita, ar trebui sa-i fac o surioara, caci daca as avea trei fete, sunt sigura ca doua dintre ele (nu conteaza care) s-ar intelege mai bine si una ar fi izolata. Si uite cum ne dorim noi 4 copii. Suntem crestin-ortodocsi, nu adventisti (nu am nimic cu adventistii, insa am fost intrebata destul de des despre orientarea mea religioasa, caci multi nu sunt capabili sa inteleaga ca a avea copii multi e un motiv de fericire si implinire).

medeea76nou spune:
Vas, astept cu nerabdare testul tau!!! Tin pumnii stransi. In locul tau acum l-as face!
vas spune:
MEdeea, uite asa mesajul tau optimist ma face sa plang!!!!!!!
Asa ar trebui sa gandim dar uite ca asa e firea omului si cand vrem ceva trebuie sa ACUM nu Atunci.
Si pe mine ma bucura emotia aflarii ca voi mai avea un bebe, mai ael ca am prietenele mele aici care se bucura cu ADEVARAT de reusite.
Mie-mi spui de oameni , se uita ciudat si ca vrea 2 copii, apoi 3. Dar ei nu stiu ce inseamna comoara adevarata asa ca......ii lasam in pace.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
Alina86 spune:
tanamera
sa fii sanatoasa si fericita
mandreeac multumesc pentru urari

bebelu ma bucur pentru tine ca e totul bine si fii increzatoare

uffff mor de cald, abia astept sa ajung acasa sa ma racoresc cu un
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina86 tanamera ![]() sa fii sanatoasa si fericitamandreeac multumesc pentru urari ![]() ![]() ![]() bebelu ma bucur pentru tine ca e totul bine si fii increzatoare ![]() ![]() uffff mor de cald, abia astept sa ajung acasa sa ma racoresc cu un ![]() |
Multumesc Alina
.http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
bebelu86 spune:
am revenit
am adormit intr-un final
k se facuse racoare. ![]()
ANgi e super scump cel mic, sa-ti traiasca 

Medea bine ai revenit printre noi. sa dea Domnu sa vina repede bb3 
Vas hai cu testu pozitiv

la toata lumea
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
roxy_s spune:
vas deci nu mai ai scapare , musai trebuie sa faci testul ca am tabarat pe tine![]()
![]()
![]()
![]()

In asteptarea unei minuni
vas spune:
VA PUPICESC, PLEC SPRE CASA..
VA TIN LA CURENT CU TOT CA ALTFEL IAU BATAIE
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
camcris spune:
medeea76nou
bravo tie ptr. fetite si felicitari ca ai curaj sa faci si bb3 eu una doresc maxim 2 nu ca nu as vrea mai multi dar ma gandesc ce le ofer io cand stau intr-o garsoniera, de asta zic ca te admir pentru curajul tau, sedere cat mai scurta si bine ai revenit printre noi
angi ce frumos este cel mic
sa-ti traiasca
camcris spune:
vas de tine n-am uitat, uite ce ti-am pregatit
daca nu faci testu ala odata ca nu mai am rabdare![]()

HAI CU TESTU VAS!!!