Aspirante optimiste- Felicitari bb yasmi! (520)
Raspunsuri - Pagina 10
ang_21_costi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui medeea76nou Si daca tot va citesc din scoarta in scoarta, primiti o noua aspiranta veche? Adica cu doi bebei acasa? |
bine ai venit medeea
sigur ca te primimsuperrrrrrr
aspiranta BB 3cati anisori au BB1 si 2 ?

angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata. Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare

http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
cami_antonia spune:
angi da tu ce zi esti draguta mea?
ca nu am retinut
ce rau imi pare ca stai tocmai in arad si nu ne putem vedea
offfffffff
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
vas spune:
Medeea, uau......ce frumos!!!!!!
DA uitasem sa-i spun lui Sherbi de hematom .Ai perfecta dreptate....cei care nu sunt medici gnecologi congunda intodeauna. Si mie la fel mi-a zis cand eram insarcinata in 6 saptamani cu Eliza.
Bravo pentru curaj.....uite femei ca tine ne dau noua sperante.
Si eu as vrea 3 copii.....acum sa vedem cand va veni al doilea..si dupa mai vorbim de al treilea.
Hai fete ca ma risc azi la un test. Vorba lui Lia daca iese negativ zic ca e prea devreme ![]()
![]()
.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
cami_antonia spune:
vas asa sa faci
hai asteptammmmmmmmmmmm
cu sufletul la guraaaaaaaa
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ang_21_costi spune:
| citat din mesajul lui medeea76nou Tea implineste 4 ani, iar Ana are aproape 2 ani si jumatate. Sunt o aspiranta veche, veche, de acum 6 ani, insa nu reusesc sa intru pe contul vechi (medeea76). Si, ca un scurt istoric, fetitele mele au venit dupa 7 sarcini pierdute, fara nici o cauza descoperita. Am avut incredere ca voi reusi si am reusit!!! Si da, vreau bebe 3! |
sa-ti traiasca fetitele, sa creasca mari si cuminti
ehe fetelor uite o lupta grea cu un final F F FERICIT
sa dea DD sa vina BB 3 repede si sanatos
doar asa ca fapt divers (cu toate ca sunt sigura ca nu are mare importanta, cel mai important e sa fie sanatos): ce ai vrea sa fie baietzel sau tot fetitza ?

angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata. Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare

http://picasaweb.google.es/102477087483600511247/FotosAngiCosti?authkey=Gv1sRgCPWO6pDJr5uliQE&feat=directlink
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui vas Medeea, uau......ce frumos!!!!!! DA uitasem sa-i spun lui Sherbi de hematom .Ai perfecta dreptate....cei care nu sunt medici gnecologi congunda intodeauna. Si mie la fel mi-a zis cand eram insarcinata in 6 saptamani cu Eliza. Bravo pentru curaj.....uite femei ca tine ne dau noua sperante. Si eu as vrea 3 copii.....acum sa vedem cand va veni al doilea..si dupa mai vorbim de al treilea. Hai fete ca ma risc azi la un test. Vorba lui Lia daca iese negativ zic ca e prea devreme Andreea , mamica Elizei poze 13.05.2007 poze2 |
maine dim vas
la primu shushu
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
roxy_s spune:
fetelor eu ma preling sub birou, nu mai pot, nu mai am nici un chef.
vreau acasa, mi-e sete, mi-e foame, mi-e dor de codru' verde![]()
![]()
In asteptarea unei minuni
tanamera spune:
Cixinica,Lia
multumesc.
Medeea bine ai revenit printre aspirante
,sedere cat mai scurta.
Vas
!!!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
medeea76nou spune:
E minunat sa traiesc din nou emotia asteptarii unui pui mic. Sa va citesc, sa fiu alturi de voi. Cred ca menirea noastra e aceea de a naste copii buni, de a-i creste frumos.
Vreau neaparat sa stiti ca daca va doriti mult, mult bebelusul, il veti avea. Unele vor astepta mai mult, altele mai putin, asa cum ii vine randul fiecarui micut. Am suferit, am plans, am fost disperata, dar am avut incredere. Acum stiu ca toate au un rost, o ordine. Imi doresc mult al treilea copil si daca nu va fi sa fie luna asta (e prima luna fara anticonceptionale), nu voi mai plange, voi zambi si stiu ca va veni si randul micului printz sa intre in casuta noastra.
roxy_s spune:
medeea

bine ai revenit printre aspirante
iti doresc sa ramai gravi cat mai repede

In asteptarea unei minuni