Oradea-(cap.54)! vacanta on line!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

noah, stiti ce, io nu ma joc cu cine e in conced'

Eu tocmai l-am incheiat, adica 1/4.
Dar la mine nu s-a numit concediu. Concediu era daca plecam undeva, dar asa, mi-am mancat nervii acasa.
Dar macar acum continui in acelasi stil dupa servici, deci nu toata ziua. Cine stie despre ce vorbesc, intelege de ce am zis asa.
Asa ca aveti grija ce va doriti, ca io-s patita.

Tradu
Oricum mult spor la munci
Sa mai pozezi florile sa ne bucuram si noi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

O poza de ieri: 05.07.2010

Mergi la inceput

Stiti vreo patiserie de unde se poate cumpara cozonac bun in zona Rogerius/Decebal?
La Maria tare-i place coznacul cu rahat si cacao. Mie cel cu mac.
Am luat sambata de la D _ _ _ _ B si de un fel si de altul, insa are gust ca de "parfum".
As vrea sa iau din alta parte si exclus de la C _ _ _ R de unde am mai mancat.
N-am dat numele producatorilor sa nu fac reclama, insa as vrea sa stiu daca ati mai cumparat din alta parte cozonac care v-a placut.

Mergi la inceput

Salutare natiune !
Care pe unde va ascundeti ?
Simina, nu stiu ce sa zic de cozonac, noi nu prea cumparam; eu ce cumpar produse iau de la patiseria dp Transilvaniei, Bunexim parca .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Azi am luat un cozonac dintr-un magazin mai mic, din Decebal, unde se comercializeaza prajituri si paine.
Nu mi-a trecut prin cap sa intreb daca e proaspat, adica nu m-am gandit sa nu fie proaspat. Ei bine, dupa ce l-am platit si mi-a dat bonul, cand am pus mana pe el, mi-am dat seama ca e mai vechi. Am inghitit "galusca".

_

Edit: Planta zilei - Achimenes Weinrot Elfe, la prima floricica.
Daria, asa va inflori si puiutul tau. Sper sa te bucure cu flori.

Mergi la inceput

Cozonac bun si proaspat si ieftin cumpara colega`mea din Carfur si e chiar f bun
Floricica am si eu, yuhuuu este movalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

de cand mi-am luat silicoane, ne-am reprofilat pe muffinuri pana atunci eram cu cozonacul cu cacao de la c...r. L-am luat de la zig-zag, au acolo un mic magazin langa avicola.
Cel mai bun cozonac e cel facut acasa, cu atat de mult mac sa nici nu se vada aluatul

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Am aflat de un cozonac bun, dar din pacate se gaseste la un magazin undeva spre spitalul Judetean, care e prea departe de mine.

Stiti ca se deschide un nou supermarket in Oradea pe 15 iulie, am inteles ca au si produse de patiserie.

Mergi la inceput

Daca n-am ajuns in concediu la Baile Felix, am ajuns azi.
Insa vreau sa va arat pozele cu elefantii de la circ.
Le gasiti de aici pana la finalul albumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Simi-eu sunt pro cozonaci facuti acasa.
Cei de langa sp.judetean, mai exact de langa spitalul 6, sunt buni, se apropie la gust de cei facuti acasa. Si painea de la ei e foarte buna.
Am vazut si noi elefantii.Vineri era foarte multa lume.De mult nu am vazut atata lume adunata la un loc, in orasu' nost'

O saptamana faina-faina!!

C+C=Andrei

Mergi la inceput