Romanii din Marea Britanie (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Letitia1 spune:
Mota eu tot timpul iau mincare de acasa cind ma duc in parcurile astea de distractii. Rar gasesti ceva healthy sa maninci.
Mada nu inteleg de ce iti dau cotatiile alea la Direct line. Ai vazut ca si ab are tot acolo asigurarea si e absolut rezonabil. Naiba sa ii ia. Ce fete mari ai!!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase, mult succes la scoala pentru toata lumea, insclusiv tu.
Un an scolar fantastic la toata lumea.
adelyna spune:
MissJJ ai niste fete adorabile,mi-ar fi placut sa stam mai aproape .
Letitia1 ce zodie esti??(doar curiozitate).Am citit raspunsul tau de la un subiect despre romani care vor sa plece la munca in strainatate si zau ca mi-a placut.
Noi am inceput scoala si nursery,cea mica este intr-un extaz total.Este foarte sociabila si vrea mereu sa fie intre copii.
Va pupam si va dorim si noi un inceput de an(scolar) cat mai frumos.
MissJJ spune:
Letitia, Ella, Adelyna multumim.
Letitia mai sincer habar nu am care-i faza de aia zic trebe unu in domeniu ca eus totally data peste cap de qouterile astea.
Adelyna eu as vrea sa va intalnesc pe toate si sa ne vedem mai des, dupa ce o sa incep sa conduc poate ma aventurez ca mie imi place si fetele mele sigur nu refuza o plimbare. Is mai usernice ca mama lor.
Ella get ready sa te innebunesc cu intrebari de pe 13 incolo. Ca sigur o sa am destule ca eu si scoala dupa atatia ani is ca baba cu mitraliera.
Ce vreme frate, de acu chiar ca e toamna, deh a inceput scoala.
Ca tot vb de vreme eu vreau sa imi iau wellies ca de cate ori iesim aici in parc sau merg cu fetele si is cu haina de ploaie pe mine ma ud de numa de la genunchi in jos is mai ceva ca un copil mic nu stiu cum pasesc in asa hal de ma fac fleasca mereu.
Va pupam si va uram o seara placuta.
Si ca tot ati pomenit de zodii, in caz ca intereseaza pe cineva, nu ca am fost intrebata sau ceva , eu is balanta.
DarkBendis spune:
'Neata la toata lumea!
A venit toamna la noi! Ploua si e urat...asa as sta azi in casa dar am o multime de lucruri de facut in targ.
Week-endul a fost tare fain. Vineri a venit frate-meu in Glasgow si ne-am tot plimbat. Sambata ne-am dus in Largs la Festivalul viking (vazut reinactmentul bataliei, ceremonia arderii corabiei cu sageti aprinse, focul de artificii care tare i-au placut lui Mister), iar duminica ne-am dus in Stirling. Tare frumusel oraselul, castelul e fain iar strazile medievale arata tare bine.
Pisicile le-am luat la varste diferite: pe cele negre in 2006 cand aveau 2 ani, iar tarcata acum 3 ani cand era puiut mic.
Mada, sunteti o familie faina, iar fetele sunt dragalase tare!
Si eu trebuie sa ma uit dupa wellies, dar pentru bebe, nu pentru mine ca eu imi port cu mandrie bocancii NewRocks care-s imuni la toate cele: ploaie, nameti si ce-o mai fi
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Letitia1 spune:
Domne, la mine vremea e ok, la prinz peste 20 de grade, de ma coc in masina ca n-am aircon. Mai trage cite o ploaie mica, dar indata-i soare.
Nu mai pling de vremea de aici dupa caldura pe care am suportat-o in Romania.
adelynasint scorpion.That explains everything, doesn’t it?
Is siderata cum, de cind a inceput criza, un roman din 2 se "hotaraste" sa emigreze. Mie emigrarea mi se pare un proces foarte complex care daca nu este gindit de-a fir-a-par poate fi transformat foarte usor intr-un fiasco total. Mai ales acum cind e criza peste tot, nu doar in Romania.
adelyna spune:
Letitia,da asta explica totul.Eu sunt varsator .De multe ori gandesc la rece(la fel cum ai gandit in cazul cu emigrarea) si nu reusesc sa spun ca sa nu se simta omul frustrat.Dar chiar imi place stilul tau.
Ma contacteaza o multime de amici din Ro sa ma intrebe cat de repede isi pot gasi de munca in UK.Asta in conditiile in care eu nici macar nu am un job(inca sunt la studiu),sotul a venit cu contract iar joburile se gasesc sau nu in fuctie de calificare(dar criza se simte peste tot).