Romanii din Marea Britanie (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ce fain stau matzele la poza, Andra!

Mada, am fost. Am ajuns pe la 11.30 acolo si am stat pana la 4, Theo era terminata, cum am pus-o in scaunul de masina a luat-o somnul. E un loc foarte fain, animalute sunt simpatice, porci, gaste, rate, vaci, magari, ponei, cai, iepuri, meerkats, chipmunks, ceva ca niste canguri dar se numeau diferit, reni, cocosi, gaini, sunt spatii unde sunt mini spectacole ca un fel de teatru de papusi unde canta si danseaza broscute din plus sau pui de exemplu, o zona de joaca in nisip, construction site ii zice, unde copiii se urca pe masinarii de santier, dar in miniatura desigur... mai departe, multe spatii de joaca, atat in interior cat si in afara, trampoline, inflatable castle and slide, masinute, trenulete. Chiar ne-am ocupat ziua acolo.

Partea proasta e ca mancarea nu e extraordinara, desi ei spun ca e mancare de la ferma, aveam de ales intre sandvisuri si burgeri. Theo a mancat chicken nuggets, noi chicken burgers. Era lume venita de acasa cu mancare pt ca erau zone pt picnic, cred ca era mai bine si pt noi asa, mai ales ca poti lasa geanta cu tot la masina si cand ai chef sa faci picnic, te duci sa le iei, ca te lasa sa iesi, iti pune o stampila pe mana la intrare sa nu platesti din nou cand intri.

PtTheo nu am platit, desi cica peste 2 ani platesti (ea are 2 ani si-o luna), dar nu ne-a intrebat nimeni nimic de ea si am cerut doar doua bilete pt adulti, 11.50 de persoana. Daca iei pe net cu cel putin o zi inainte biletele, ai discount de o lira pt fiecare bilet. Pt Theo am platit insa 3 lire pt un wristband care ii permitea sa se dea prin alea gen funfair, dar nu a verificat nimeni cand ne urcam undeva.

Per ansamblu, va recomand. Era full de copii, multe, multe locuri de joaca, repet, nu au cum sa se plictiseasca nicicum, Theo ar mai fi alergat desi ii picau ochii in gura. Sunt si jocuri mai faine pt copii mai mari, tot felul de tuneluri, lupte cu mingiute din spuma din aia, ai ce face cu amandoua daca mergi.

O sa urc si pozele. Mersi inca o data de pont.

Sambata frumoasa fetelor. A mea inca doarme, noi asteptam X Factor.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mota ma bucur tare mult ca a fost fain si s-a distrat printesa.
Abia astept pozele.
O sa mergem si noi dar sa ma apuc eu de condus ca e mai usor cu masina mai ales cu amandoua dupa noi poate in primavara sa fie vreme frumoasa sa poata sa enjoy toate celea. Ce e fain ca fiind doua ne putem imparti fiecare cu al lui copil , la cate un ride sau activity.
Vizionare placut la x factor noi ne uitam pe channel 4 e ceva cu 9/11.
Va uram o duminica placuta, am sa pun si eu maine poze de la picnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissJJ
Ab da si tu un link de unde ai luat bacteria, ca mai stiu fete din alte tari care fac asa acasa, mi-ar place sa stiu sa fac iaurt si etc pt fete.

Eu am cumparat de aici http://www.kefirshop.co.uk/shop.htm

In instructiunile care le-am primit scria sa folosesc numai 200 ml de lapte ..si imi iesea foarte chior......dupa ce am pus cam 500 ml a iesit numai fain......

Pe net am vazut mai multe site-uri care vind ....eu l-am ales pe primul care a aparut la 'gugalit'

Mergi la inceput

Ab ms mult. Sper ca nu te superi ca te intreb da cum te cheama sau cum sa iti zicem?
Letitia am cerut si eu qoute de la direct line si a fost putin peste 1000 si am pus cum a zis Mota anii de cand am permisul efectiv si cand l-am pus si pe sotz cu full dar cu 0 ani de cand il are ca el nu are permisul din ro, imi creste cu vreo 700 de lire qoute-ul , deci creca si la tine e asa putin ca e trecut si sotul care are ceva ani de experienta si ceva NCB ca na logic Flo nu are NCB.
Cel mai mic qoute este de la Tesco si creca am sa iau third party fire and theft pt ca a mea a fost deja written off is daca cumva fac un claim nu imi dau ei mai nimic asa ca nu vad ce rost are sa dau bani in plus.
Dar acuma mai am o dilema ei zic ca atunci cand iti faci asigurare tre sa le zici ca masina a fost written off ca in caz de claim daca nu le zici iti canceleaza politza ca zic ca ai ascuns detalii de ei. Dar eu daca o fac asigurarea pe net nu am cum sa scriu asta ca nu am nici o optiune. So cum sa fac sa ii sun sau sa fac asa asigurarea pe net? Ca ei cica nu verifica masina ce si cum da in caz de claim cand vad ce si cum te pot acua de frauda. Pe V5 scrie ca a trecut VIC-ul in feb 2008 deci se vede ce si cum si daca faci hpi check apare ca a fost written off in nov 2007.
Deci nu stiu cum sa fac, ceva idei?

Mergi la inceput

Fetele ,dar voi platit asigurare nu gluma la masina
Eu de 6 ani am la Direct line.

Prima asigurare 0 ani vechime am platit cam £ 350 - full comprehensive.
Acum platesc £143
Masina mea e un Peugeot 206 ....cind l-am luat a fost nou.
Al meu zice ca ...cu cit este masina mai veche cu atit platesti mai putin
Nu inteleg de ce platiti atit ......
Si de la inceput am fost main driver .....deci nu am avut vechime.

Poate depinde si de zona (?!)

Mergi la inceput

E plecata toata lumea azi?
Noi pe acasa nimic deosebit am lenevit azi. Maine vine de la pre school la home visit is curioasa ce o sa zica Ami sper sa ii placa si sa se obisnuiasca rapid ca eu o duc si o iau numai 3 zile de la gradi pe urma ma ajuta vecina sa le ia sper sa nu se supere prea tare pe mine asta mica.
Am pus cateva poze asa cum v-am promis.
Ab eu stiu ca depinde si de marca, a mea e mercedes, de motor a noastra e de 1.6 si de combustibil a noastra e petrol. Restul nu mai stiu,mie oriunde imi da suma mare in jur de 1000 se invarte give or take, cu sotul si el pe polita aia mi-au dat 1700 qoute.
Nu stiu care e faza si etc apropo ca tot vb de asigurare voi stiti ce band de asigurare e masina? Ca tot vad la masini la anunturi band 14 band 6 band 8 etc am dat pe google da nu da si preturi si etc adik un range ceva numai marcile cam in ce categorie intra, intr-un anunt la masina ca a mea zicea parcai cai band 6 la asigurare tinand cont ca 20 e cea mai mare pp ca ar trebui sa fie mai ieftin.
Nu stiu care e treaba, trebe ceva expert in car insurance sa ma lamureasca.
Edit ca tocmai am citit ca cica nu mai e de la 1-20 mai nou grupurile sunt de la 1 la 50.

Mergi la inceput

Pai daca e mercedes cu motor de 1.6 - e A -class (parca)...ca atunci chiar ca e foarte scump.
Din ce an e?

Cu cit motorul e mai mic si masina e mai veche cu atit asigurarea e mai ieftina......

Mergi la inceput

Ab da e a class din 2002, qoute-urile astea ultimele sunt dupa ce am pus ca am permisul 3 ani sau mai mult, ca inainte pusesm 0 si imi dadea peste 2000 qoute cel mai ieftin era in jur de 2100 restul nu mai zic.
Nu pricep carei faza. Ca nu am vazut nicaieri sa aiba legatura ca masina a fost written off si din cauza asta e asa scumpa asigurarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

MissJJ am intrat doar sa-ti zic repede ca sunteti o familie superba. Fetele tale sunt niste minunatii, asa fumoase, iar tu esti exact cum pari din mesaje, frumusica si pozitiva, mereu cu zambetul pe buze. Te pup

Mergi la inceput

Luna multumim mult de complimente.
Noi azi am avut vizita de la pre school, le-am dat si formularele de lacolegiu pt funding si au zis ca momentan pun bilkl-ul on hold pt noi pana calculeaza astia de la colegiu exact cat imi dau si cum.
Acuma am emotii cu asta mica sper sa fie ok cand nu o mai iau eu de la gradi si o ia vecina adik 3 zile ca martea eu plec dupa amiaza la scoala deci am timp sa o iau pe ea de la scoala si miercurea sunt libera.
Si am aflat ca nursery inceppe 9 nu pe 8. De ce nu incep amandoua deodata chiar nu stiu, is belea serios.
Abia astept sa incep si eu scoala sa vad cum va fi.
Dupa amiaza mergem in oras la o prietena sa mai luam niste aer.

Pupam trupa, va uram o sapt usoara.

Mergi la inceput