Timisoara Impreuna(170) in vacanta...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineata
in asa o dimineata importanta - prima zi de scoala - va poftesc si eu la o cafea fierbinte
un an scolar bun cu rezultate maxime tuturor scolareilor!
si un an fain de gradi pt toti gradinarii
daca vad eu bine, azi avem o sarbatorita
Doris La multi ani! , multa sanatate si o viata cu multe bucurii iti doresc!
Mariaa bine ati revenit de pe meleaguri ardelenesti , ma bucur ca a fost fain si v-ati relaxat, abia astept sa vad porodicea cu falcute
Adablackcat sa stii ca si eu ma gandesc la prietena voastra si ma rog sa fie totul bine, sa se insanatoseasca. apropos... si eu sunt din arad, doar mutata la timisoara de cand cu facultatea ... aradencele
Dana faina zi ati petrecut la casuta ... din ce povestesti tu cred ca-i tare faina zona unde aveti voi casuta. o saptamana usoara iti doresc si putere de munca.
Ana si eu astept ceva povesti de vacanta ...
multumesc fetele pt felicitari, daaa, era visul nostru sa avem o casuta, tot ce-mi doresc e sa fim sanatosi ca sa ne putem bucura de ea.

Geta, mami de Alex

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Getutza, multumesc de urare! eu va doresc sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa!

Dana, da a iesit super, Ines a dat verdictul dupa...cica la marele fix!

Dau cate o felie de tort uriasa,

si www.allshops.ro/files/clients/57/2077/p/92/sampanie-moet--chandon-brut-58470.jpg" target="_blank">sampanie,

Mult succes gradinarilor mici, boboceilor, tuturor elevilor mai mari sau chiar studenti!
Un an scolar de exceptie!

si de ce nu...o toamna frumoasa sa aveti!

si noi am fost la deschidere, inghesuiala mare, dar per ansamblu frumos, facut poze la bobocii din clasa 1, facut poze si la maimuka mea, totul in parametrii...

pup iu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

LA MULTI ANI, DORISAKE !!!!!

Sa fi sanatoasa, fericita, sa ai noroc si sa+i ai mereu pe cei dragi aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dorisescu , la multi ani cu sanatate , fata draga!Sa traiesti si sa-nfloresti , sa fi iubita si fericita ! Sa ai zile minunate , pline de imnplinire!

Getuta , sa stapaniti sanatosi casuta! Iata un vis implinit!

Silvana , sanatate lui Paul! Sper sa fie bine...si ani fericiti alaturi de Florin!

Simona , sa va fie de bine cu vacanta si sa consumati sanatosi bateriile incarcate!

Aiduka , cu intarziere , ca nu am fost p-acasa , zic si eu sa iti traiasca sanatos flacaul si la multi ani!

Danuta....succes in continuare...cat despre vacanta....fac cronica pe blog Am mers Germania , Austria...am vizitat , am vazut , ne-am impresionat maxim....

No fetelor , urez si eu tuturor scolarilor un an de scoala cu note maxime si realizari multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

am auzit ca se lasa cu chef around : torturi,sampanie
LA MULTI ANI DORIS (mai zic odata ca n-o fi bai),sanatate si fericire sa ai parte
scolarilor un an excelent la doresc.
timisorencele.

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani, Doris! Multa sanatae si numai bucurii!

Mergi la inceput

Pup iu pe toate lumea draga si buna...

Pfuaiii, ce zi...minunata...

maine daca am timp fac o poza, sa vedeti ce m-a lovit fica-mea in moalele emotiunii...cu o felicitare scrisa de manutza ei...tzuc-o mama de minunata...

hai fug ca-s rupta...

special pentru Ana...
concediu ca virgula concediu, da io vreau impresii artistice de la boboaca, pove cum a fost...mai zi si pe-aici, nu numai pe blog...ca tare mi-e dor...

Mergi la inceput

Clau,

succes in noul an scolar pentru bobocelul Andi...de fapt si pentru Deni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani Doris! Sanatate ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Am aparut si io la spartu' chefului

Doris, la multi ani cu multa sanatate si toate visele sa devina realitate!

Getule, noi am inceput scoala in 25 august, avem deja vechime si teme nasoale, vorba lu' Paul.
Am terminat renovarile mai trebe sa zugravesc weekendu asta si gata.
Maria si Ana, sa va fie de bine concediu, n-am apucat sa vad poze, intru mai tarziu acu il astept pe piticu de la scoala si merem la medic pentru testele de alergie.

fetele

Mergi la inceput