Timisoara Impreuna(170) in vacanta...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani Eric! Sa cresti mare, sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!

Aida, sa va traiasca!

Simona, felicitari si o viata plina de bucurii alaturi de printesa voastra!

Salutari tuturor timisorencelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

La multi ani, ERIC! sa ai parte de sanatate si noroc si sa le aduci numai bucurie parintilor tai. Aida primeste si de la mine urarile pt Eric, chiar daca e cu intarziere ...
eu n-am mai intrat pe aici de mult ... acu am apucat sa citesc cate ceva ...
Silvana felicitari pt cei 11 ani de casnicie, sa aveti parte de cat mai multi impreuna cu sanatate si fericire!
si spor la renovarea casei ... daca am inteles eu bine, asta urmeaza sa faceti...
Danitin m-am delectat si eu cu povestile si pozele tale ... super ... si eu ma abonez de pe acum la un exemplar dintr-o viitoare carte a ta ...
Mariaa iti mai spun o data si aici felicitari si sa aveti parte de o viata frumoasa impreuna! concediu placut!
Ana m-ai facut curioasa, unde mergeti in concediu? oriunde ati merge, vreme buna sa aveti si relaxare la maxim. astept poze si impresii de calatorie ...
Mihi ati plecat pe undeva?
Deya tu ai terminat acuma facultatea?

eu sunt ocupata rau de tot, intre timp am facut si o schimbare de domiciliu ... ne-am luat o casuta ... asa ca de vreo 3 saptamani domiciliem la casa, visul nostru dintotdeauna

va salut pe toate, sper ca sunteti bine si cele care n-ati mai scris pe aici.

Geta, mami de Alex

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

silvana si la multi ani pentru anii de casnicie si multi ani fericiti de acum incolo plini de sanatate

doris, silvana, monica, danitin, helbi, geta va si va multumim pentru urari

Noi am avut 2 zile de weekend tot o petrecere cu multi invitati , torturi si gratare si bauturi ca la nebuni. Am sarbatorit si noi Papushelu asta mic ca a implinit 1 an si i-am taiat motu . Si a ales de pe tava 1. cheile de la masina ; 2. o cheie de mecanic auto si apoi a tras tava am aranjat ce a mai ramas la loc pe tava si a ales 3. cartea . Ne-am distrat copios , iar el a fost un bebel extraordinar si a mers langa copii si s-a asezat si el ca ei si s-a jucat cu ei .

Si azi ca sa imi demonstreze mie ca nu mai e un bebel nu a mai bushilit deloc.

Am 2 albume noi la 'poze cu noi' din vara asta ... am incarcat si eu ce am avut timp .

Acum va si fug ca are nevoie de companie bebelu/baietelu meu si il asteptam pe vecin sa il faca cheliuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aida, o mie de . Postu tau, prima chestie faina intr-o suita de zile naspa. fericire muuulta, din tot sufletul, iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

No, bag seama io, se reintregeste famelia noastra, aia mare si faina , pup si luv iu pe toate/toti!

Aida, vazut foca cu ochi albastri, vazut si pozele ...super...
Sa creasca mare si sanatos, cat despre chei de masina, nici nu ma gandeam altfel, sincer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani Eric cu intarziere. Sanatate si norocsi un pupic cu foc.
Geta....da am terminat facultatea...sunt someracaut job pentru ca ai mei fac parte din ce cu 25% taiati greu ca la toata lumea.felicitari pentru casa si sa o stapaniti sanatosi ,sa o amenajati dupa sufletul si dorintele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aida, ma bucur sa te citesc vazut si eu pozele cu Papushelu, are niste ochisoriiiii ...

Wow Getule!! Casa!! Visul meu de-o viata! S-o stapaniti sanatosi!

Dani, cum esti? O trecut noru?

Al meu pitic are ceva probleme, luni ma duc cu el la medic pentru teste de alergie. De ceva vreme ii curge sange din nas zilnic, indiferent ca face sau nu efort, dimineata la trezire stranuta bine de tot si mai nou vad ca tuseste la efort. De ce mi-e frica e sa nu fie alergic la caine (daca ma gandesc bine cam de cand avem cutzu au inceput simptomele) ca va fi jale mare de tot.

Saru'mana de urari la toate, sanatosi sa fim ca restu le ducem toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare vecinelor! Am intrat sa va cerem ajutorul material si sprijinul moral pentru prietena noastra Cristina (maria_rubi pe CD) care are nevoie de ajutor. In linkul de la semnatura puteti citi povestea ei. Multumim!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Ada, multa sanatate Cristinei! Va urmaresc si dincolo si ma rog sa fie bine totul pana la urma pentru Cristina si familia ei!

Aida, La multi ani puiului tau! Ma bucur sa te mai vaz la 'ochi' pe aici

Silvana saru'mana si La multi ani si noua

Getutule drag...in sfarsit!!! cred ca esti tare usurata sa aveti muuuulte bucurii in ea

noi ne-am adunat pe acasa dupa o vacanta tare faina, cu multe vizite prin tara pe la prieteni, pe la rude, cu zile faine de tot la salina in Praid, pe Cheile Bicazului, la Lacul Rosu si Sovata da' si la un www.varmezoturizmus.ro/han_pescaresc.html" target="_blank">han pescaresc la vreo 30 de km de Praid, unde am revenit dupa 9 ani si am mancat din nou un pastrav exceptional. Am baut lapte de vaca ce nu seamana de fel cu ce bem noi aici (tot de la vacuta) o bunaciuneee, cu aer adevarat si sarat si cu pita de casa.
Prin urmare ne-am si ingrasat toti trei de am primit ieri un 'compliment' ce n-am primit de cand sunt: -doamna, cand vine bebele?! deci musai sa iau masuri rapide

Sovata ne-a facut o mare surpriza s-o redescoperim renovata in totalitate, cu parfum de statiune nemteasca sau ungureasca, curata, totul nou si pus la punct, ce sa zic, o incantare...cred ca e cea mai mare schimbare in bine pe care o vad eu de la revolutie incoace, undeva in asa scurt timp.

Am adus acasa caramizi de sare, perinite cu sare si plante medicinale care miros ametitor, sare de baie cu plante, am luat o oala de tuci in care am facut deja dupa o reteta anume primita, sarmale cu vin - dementiale - atata pot sa spun!!
Si am mai constatat ca in Transilvania preturile sunt absolut rezonabile fata de ce se intampla in Timisoara, ca drumurile la fel, incolo sunt ca-n palma pe cand aici dai numai in gropi. Si mi-am mai amintit ca dincolo de munti e alta lume, mai calda, mai buna, mai calma si mai inteleapta.

Trebuie sa recunosc ca vacanta asta mi-a mai potolit dorul de duca in alte zari

Alexandra a fost grozava pe drum, am facut 1500km, cel mai lung drum al ei de pana acuma si parca n-am avut copil cu noi...a fost grozava!! S-a lungit mult si a facut falcute si ea Mai sta in vacanta pana pe 21 si pe urma la gradi si ea!

noah, cam astea-s noutatile de la noi. scoala cu spor urez celor ce incep de maine si saptamana usoara tuturor!

va pup

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Frumos povestesti, Maria ... chiar mi-ai facut pofta de o excursie in locurie alcelea, mai ales daca spui ca arata si bine. Eu recunosc sincer, doua ultimele experiente de pe la noi, m-am orientat mai spre vest pentru calatorii . Ma bucur ca v-ati relaxat, ca v-ati simtit bine, ca Podoricea a avut o vacanta frumoasa. Daca te apuci de slabit, poate facem echipa .... Si vreau sa vad poze din asa vacanta minunata.

Silva, bafta multa la teste, tin pumnii sa fie bine cu ele. Spidermanu cand incepe scoala?

Geta felicitari de casa si sa o stapaniti sanatosi!

Dorisake, gata pregatiti de prima zi de scoala? Bafta maine scolaritelor si an bun la invatatura. Pusi speciali lui Inescuca, a cucerit toata redactia, toti sunt impresionati de ea....

Ana, voi v-ati intors, pe unde ati fost, te rooog mult, ceva povesti de calatorie?

Noi am fost astazi la casutza. Ca de obicei, relax total si baterii incarcate. Dupa un pranz cu frigarui (facute cu rosii, ceapa si ardei din gradina) + ciuperci pe jar, un gust nemaipomenit, am iesit in spatele casei, pe camp iar Lori si Calin au inaltat zmeul. A fost incantator, atata liniste, si fericirea spiridusului, si glasul zbarnait al zmeului, si mirosul de toamna al lucernei uscate, si soarele bland cu ultimele mangaieri calde. Pe urma am facut o expeditie de jaf prin nucii din jur si am mancat nuci verzi, alt gust de toamna care ma topeste, de fiecare data. Un somn bun si adanc in plapumi de puf - prima data dupa vara cand le-am sco din lada. Sunt gata sa mai iau o saptamana la tranta, cu toate ca e greu si la noi. O colega e in concediu, alta are ceva pb personale, am mai ramas eu si un reporter si incercam sa tinem nava pe linia de plutire ...

Va cu drag pe toate si le doresc tuturor scolareilor un an de invatatura cu rezultate bune, usor si fara probleme !

Mergi la inceput