Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza! ![]() Multumesc fetelor pt felicitari! ![]() Alexutza noi pe la bancpost am stat dar cred ca mai devreme. ![]() Vad pe antena3 stire cum ca au amanat plata indemnizatiei pana la sfarsitul lunii. ![]() ![]() _ Mirela ![]() ![]() AMR 9 kg |
![](icon_smile_sad.gif)
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
Next time call us
![](icon_smile.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mariucasara spune:
citat din mesajul lui miremia Rugaminte pt fetele care merg la mare: puteti sa-mi spuneti si mie cum procedati? Eu sunt dependenta de mare dar nu stiu cum sa fac cu bebe. _ Mirela ![]() ![]() AMR 9 kg |
Pot sa iti spun cum procedam cand am fost cu Sara prima data la mare. Era putin mai mare ce-i drept (avea 9 luni) dar tot pana intr-un an. Dimineata pe la 7 plecam pe plaja, papa laptic, apoi cremuit, joaca, somn la umbra, pe la 9:30-10 cel tarziu o lua tati si ii dadea sa pape fructele la terasa la umbra. Pe la 11:30 eram in camera. Ii preparam supa (am stat la gazda si aveam acces la aragaz) papa si somnic. La 5 -5:30 gustare, iaurt, lapte cu cereale sau fructe, la 6-6:30 mergeam iar pe plaja si plecam tarziu, papa la terasa (lapte cu cereale, gata masurat totul doar adaugam apa)pe la 9:30 eram in camera, dush (cu mine), lapte si somnic cu noi in pat.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
danyelana spune:
Am uitat sa intreb ceva
Puiul meu nu mai face mult pipi. Stie cineva de ce? Este grav?
Si inca ceva, vorbeati de un dezinfectant pt jucariile de plus, senitel sau ceva de genul. De unde il iau si cam cat costa?
Merci mult
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lia_2009 spune:
danyelana copilul face pipi cantitativ in functie de cat bea. Tie ti se pare ca face putin si bea mult ceai/apa?
danyelana spune:
citat din mesajul lui lia_2009 danyelana sa fie sanatos micul crestin ![]() |
Multumim
![](pupic.gif)
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui lia_2009 danyelana copilul face pipi cantitativ in functie de cat bea. Tie ti se pare ca face putin si bea mult ceai/apa? |
Merci de raspuns
![](pupic.gif)
E alaptat exclusiv si nu i-am dat nici macar apa. De baut nu mai bea asa cum facea inainte, acum e scurt si des (de sete poate)
![](bang.gif)
pozele mele
Charles Baudelaire
mandruta spune:
Buna ziua si noi!
Ruxita, am inteles ca ai rezolvat problema lui Caius cu putin sapun.
Oricum, copiii reactioneaza diferit la alimente, tratamente, etc. La noi vad ca sucul de mar mai mult constipa, deci trebuie sa ii echilibrez alimentatia cu ceva (para, caisa, etc.). O ajuta si ceaiul de mulsetel, dar nu-i place. De papat nu ma plang. Stiti cum stau puii de cioara cu ciocurile deschise? Asa sta fi-mea cand vede lingurita. Si cand ii e foame se ajuta cu mainile si-si impinge lingurita in gura, mai indeasa si cu pumnii, dup-aia se freaca la oki, se mozoleste cu bavetica aia (plina, bine-nteles!), deci inchipuiti-va ce e la noi. Azi am papat mar cu biscuite (biscuitii i-am facut eu ca nu am gasit fara gluten) si ar mai fi papat mititica dar i-am facut cam putin (nu mi-am dat seama ca s-ar putea sa nu-i ajunga). Inainte de masa ne-am balacit cu colacelul si de 2 ore!!! doarme de rupe. Asa am mai facut si eu cate ceva si am reusit sa intru sa va salut.
Cat despre fructe si legume bio si ne-bio, eu am gasit in piata mere romanesti (cam iratele si stafidite, dar cred ca sunt ok), morcov, telina, dovlecel, chestii de sezon, mai putin radacina de patrunjel, si am cu ce sa-i fac deocamdata. Iar pere si alte chestii care nu-mi inspira incredere (fructele si legumele perfecte!) prefer sa cumpar la borcanas, deci mancam mixt.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
si eu si eu ...desi habar n-aveam care era motivul de stres din casa ...vuvuzela aia ma dispera ...nu zic ca vineri seara am stat si am cautat prin casa "musca" ![]() ![]() ![]() Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
ce e aia vuvuzela ?
![](icon_smile_blush.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa