Praline belgiene 45

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ah, Miricule, e soare cu dinti Problemele de abia acum se intrevad sa apara... Ma framant, asa de una singura. Al meu Pitic e inca cu capul in nori si de o nonsalanta, de ma scoate uneori din sarite (eu mama calmilor) sau poate hormonii incep deja sa lucreze. Daca si fi-miu o sa semene cu el, m-am scos.
In rest, imi defilez burtoiul cu mandrie prin cartier, mai putin la servici, ca nu am anuntat inca. Trb sa gasesc rapid un doctor de familie cu bun simt si pe langa casa, sa-mi completeze fisa si ptr cei de la servici si sa le dau vestea cea mare. Oricum nu prea pot sa ma mai ascund dupa deget mai ales ca m-am intalnit cu o fosta colega de flamanda (o marocanca-singura pana acum care mi-a fost mai mult decat simpatica)si m-a intreabat daca-s in 5 luni, eu raspundu-i zambind manzeste ca doar in 3.
Eh, mai sunt multe prostii care-mi framanta creierul dar am sa le insir alta data.

Anto, bine ai venit acasa si iti multumesc ptr urari.

la cutiuta,

Ror + 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Rorutz, stai asa; ai zis "fi-miu" sau a fost doar o presupunere? Sau ti-a scapat fara sa vrei?
O sa fie BAIAT, nu-i asa? Si o sa-ti semene TIE!!! Ceva imi spune ca asa va fi! Sa fie intr-un ceas bun. Te pup si te imbratisez cu drag. Sper ca problemele care-ti dau tarcoale sa nu fie prea grave, sa se rezolve de la sine, sau poate sunt intr-adevar hormonii de vina. Nu te ma framanta atata ca nu face bine la bebe. O sa fie totul bine, ai sa vezi.
Mirik, joi dimineata ma prezint la tine la cafea.
Fete, va pup pe toate apasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Rorutz, ce frumos ca ai burticuta, sa fiti sanatosi si sa va vedeti cu bine!

Mirik, imi pare rau de povestea cu asigurarile, sper sa se clarifice repede, ce prostie...

Prettysunshine, Ninia, bine ati venit la noi!

Ardeiash, sa-ti fie de bine vacanta!De fiecare data cand povestesti ispravi d-ale tale imi amintesc de Pierre Richard, stii despre ce film vorbesc?

Bepii, ce frumos ca va vedeti la cafea, as trece si eu 2 minutele doar sa va pup, poate in pauza de pranz?

Restul fetelor, ce mai faceti?? De Anuska mea nu am mai auzit nimic de vre-un an si jumatate, or fi prin Romanica?

Si, in final, sa va spun ca am plans teribil aseara cand am facut prostia sa ma uit la TV romanesc si am vazut ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti...E absoult incredibil, incredibil de trist si revoltator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Bun venit noilor praline, Ninia si Prettysunshine, sper sa va placa la noi in cutiuta.

Nora, scuze, dar am uitat sa te sun luni, ti-am zis ca-s cam imprastiata saptamana asta. Hai ca te sun azi sau maine.

Si pe mine m-a cutremurat ce s-a intamplat la Giulesti, e infiorator cum lipsa de un minim de bun simt si responsabilitate pot duce la o tragedie atat de mare. Of.

Mirik, neplacuta treaba cu asigurarile, bine faci ca ii reclami. E rau ca te pun pe drumuri si numai asta-ti lipsea acum. Ce-ti fac baietii tai frumosi?
Pot sa trec si eu sa va vad joi dimineata(in caz ca-s libera, nu lucrez dar inca nu stiu sigur daca Victor merge la stagiu)?

Rorutz, fa poze la burtica sa te admiram si noi, .

Ardeiash, bine ai venit din vacanta. Pacat ca s-a lasat cu vanatai, insa dupa ce-ti trec ramai numai cu amintirile placute despre locurile frumoase pe care le-ati vizitat.

Fetele, am si eu niste intrebari:
- Cine merge pe 22 august la Knoke, la gratarul Miorita?
- Pt 5 septembrie cum a ramas, vorbisem mai de mult sa mergem la Cosmopolitan, mai e valabil sau nu, ca sa stiu cum imi fac programul?

Pupici la cutiuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

he he exact ca pierre richard ma simt uneori in belgia .; chiar se observa? hi hi
ultimii 2 ani au fost cu adevarat cercuri vicioase din care aproape ca nu ieseam si ''injuram'' ca mik si inca frecvent(doar imi sunteti "martore'') ... belgia nu e asa de simpla lol .. insa toate ''complicaturile '' din romania ma fac sa cred ca aici e putin /mult mai bine, cel putin pt familia noastra :)

in plus - ma uitam in jurul meu si vedeam ca le iese la altii din prima ; si vorba mihaelei , ca tare mult imi place, piesele de la puzzle se potriveau si se asezau singure, insa noi am cam luptat pt fiece mm in parte... in fine a daca ar fi sa ne dam singuri norocul ;.. he hei ...

acum sunt optimista... sigur are si belgia o sansa ha ha

fete ma apuc acum sa fac o noua paginuca, ok ?

Mergi la inceput