Praline belgiene 45
Raspunsuri - Pagina 19
monabella spune:
Buna ziua. Ma scuzati ca indraznesc sa va deranjez cu o intrebare. Poate cineva sa-mi traduca un resume de 2 pagini din Engleza in franceza? Contine termeni de IT pt ca altfel l-as traduce eu.
Puteti sa-mi raspundeti aici sau pe email la adrienne12us@yahoo.com
Multumesc.
ardeiash spune:
fetele. doar ca sa va trimit un pupic virtual si sa va spun ca am vazut locuri minunate, ne-am balacit la plaja,,, ... insa am calatorit cam mult si suntem obositi morti.. pfui,,, nu ne-a lasat inima sa nu vedem si aia... si aia.. am ajuns si la mont st michel,, in fine...
mirikule imi pare rau sa aud ca ai trecut prin clipe naspa , ma bucur din tot sufletul ca esti mai bine... si-ti tin pumnii pe viitor ... nu ezita sa ne spui daca ai nevoie de noi..
bepii; ..
bine-ai venit virginia.. .o sa-ti pun datele acum.. pt cealalta bombonica .. o rog sa-mi dea datele inca o data ca nu am timp sa citesc din urma .. sorry
va imbratisez cu drag pe toate
ardeiash spune:
sa nu uit.. una din peripetiile acestei vacante: puneam valize si sacose, sacosele in portbagaj cand s-a stins lumina,,. am orbecait sa o caut si m-am lovit de un soi de fereasra fara geamuri... am cazut si m-am proptit in obraz si genunchi.. cristi era ingrozit cand a venit sa ma recupereze de pe jos; eram toata plina de negreala de la tevile de esapament si zdrelita peste tot... plangand ... acum imi oblojesc nenumaratele rani pe la picioare si fata .. cea de la fata seamana, bineinteles cu un pumn luat in plin .. la o cearta buna... sper din toata inima sa nu-mi ramana semne
ma-ntalnesc cu cunoscuti si le spun ca am cazut.. insa fata lor zice.. saraca... cred ca o bate barbata-su ...
va pup
ror spune:
Ardeias, Ardeias si care-i adevarul pana la urma? Gata? A ajuns Cristi la limita rabdarii? Sa nu te superi pe mine , glumesc doar.
Inseamna ca oboseala si-a spus cuvantul, de te-ai avantat asa, prin intuneric, fara masuri de precautie. sa treaca repede. Si nu in ultimul rand, bine ai venit acasa!
Ror + 13
prettysunshine spune:
ardeiash,uite datele inca o data Ingrid-11.06.1975 si Cosmin 03.07.1997, Iasi/Dendermonde
Multumesc mult si-mi pare tare rau ca te-ai lovit,sper sa treaca repede si fara semne!
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
ninia spune:
Multumesc de primire!
Ror ce aiurea ca ti-ai pierdut ziua de pomana, imi inchipui ce nervi aveai! Eu una urasc sa astept! Ma bucur ca totul merge bine , si vad la semnatura ca inaintati! Asa , asa si la mai mare!!!
Bepii nu plec io asa usor! Cu greu mai scapati acu de mine!Si eu sper sa ne cunoastem si personal, noi chiar nu stam departe una de alta.Mechelen e un oras frumos, cu toate ca stau aproape nu prea am fost, rusine sa-mi fie..
ardeiash am vazut ca m-ai trecut la listuta. Mersi , mersi! banuiesc ca trebuia sa ma treci cu Ninia, scuze greseala mea!
Printesuca mea face acusica 1 an, si eu deja sunt in pregatiri.Nici nu stiu cand a trecut timpul, parca cu 2 trece prea repede! Devin melancolica si tot ma uit la pozele de la nastere! E incredibil cat cresc si se schimba intr-un an!! Am sa-i fac tortulet cu Hello kitty, si tot ma uit pe ici pe colo pt ceva idei. Tre sa-mi iasa ceva pana la urma..
Mathias nu mai are rabdare deloc, ma intreaba in fiecare zi daca e ziua ei!
Ninia, mamic fericit de Mathias ( 15.03.2006) si Elena ( 28.08.2009)
miri_mik spune:
saliu!
greu mai ies si eu din barlog, si cand ies, pufai si blestem si scot fum pe nari si scantei la dinti!
pai frate, fir'ar ea de belgie si de sistem de asigurari de sanatate sa fie! crapa-o-ar incompetenta unor, delasarea si ignoranta! sunt infuriata pana la implozie! pai depun docomente acu 2 luni in cutia postala interioara, personal, pt concediul meu de alaptare si ghici ciuperca! nu au ajuns la ei! sun la sediul central, intreb, sun la agentie in urbe, intreb. ingalatul de sef de sediu zice ca el n-a primit hartia, dar cum, concediul de alaptare e platit de ei???? de unde deduc: a primit hartia, nus tia ce sa faca cu ea, a pus-o fix la cosul de gunoi in loc sa mi-o trimita inapoi cu: doamna, ne pare rau nu e pt noi! acu, ce-mi ramane de facut e sa reiau firul: medic, servici, adeverinta, si sa trimit prin posta recomandat direct la sediul central impreuna cu o reclamatie pt agentia din urbe, pt ca e a doua oara cand imi fac faze:( si daca ei cred ca pampersii se dau de-a gratisu...
bon, m-am racorit. de ciuda mi-au mai aparut doua hernii (de fapt prima s-a marit considerabil si a mai aparut una pe partea dreapta) - glumesc referitor la apariatia lor, dar nu si la existenta lor...
anto, bine te-ai intors! asteptam sa revina si celelate "delicioase" sa ne reunim. ardeiash, misto, zi drept, de fapt cristi a hotarat ca e razbunat:) alegi tu de ce:))) pare rau, mai ales ca vei trece prin toate culorile curcubeului. ror, ce-mi place ca te-ai dezlegat la limba! ce de soare e pe strada ta!!!!!
nora, sambata ma vad cu o terapeuta specializata in pb. sa vedem ce zice si cum ma sapa. in sept ma mai vd o data cu dr; fac lista scrisa cu intrebarile. vreau raspuns satisfacator. pana una alta.... razi sau nu, nu pot face o multime de chestii...lumesti de durere de solduri, glezne, umeri.
bepii, joi l cafea? sau esti prea ocupata. ca dupa aia s' mor io daca mai vaz vreo deschidere.
da compul rateuri, d ela nervii mei probabil:) inchid:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ardeiash spune:
he he :: or fi blestemele lui cristi, nu zic nu
ninia: sorry; am rectificat
prettysunshine, merci. banuiesc ca tu esti ingrid iar cupkilu e cosmin ca din ce-ai scris se-ntelege ca ai 2 cipkii noroc ca m-am uitat la data nasterii
prettysunshine spune:
ardeiash,sorry,asa e,numai un copil am:)
Multumesc!
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Nora spune:
Mirik, sa inteleg c-ai fost la madam B? Cum ti s-a parut? Stii cumva daca mai pleaca in concediu?