Puiuti de Randunici 2008!! (422)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
La multi ani, Raluca! Sa fii fericita alaturi de toti cei dragi! Si-un print la anu, bland si mic...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
A plouat, s-a racorit... Acum o ia de la capat, cu soarele...
Sa aveti o zi cu soare bland.
Va pup.

Olgutzika spune:
Kya, esti nascuta in aceeasi zi si in acelasi an cu Ioana, prietena mea
!
Hai ca pun niste pozulici.
Olga
17+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Claudia,nu stiu unde e Iepurele ala Daci care se straduieste sa faca pipi la olitamami de David , Sam si Siluan![]() "Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu" |
simo e in Racadau, sus de tot, dupa blocuri

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Naty, Matei bea rar lapte, din pahar, de vaca sau si mai rar de capra. Cu paiul. Si inghite si lapte praf din cereale. Dar este din ce inc emai putin, fiindca prefer sa i le amestec pe cele cu lapte praf cu altele fara lapte, care contin musli sau mei sau alte minunatii (de la Hipp, Alnatura etc.).
Olga, ca ai intrebat, samponul-gel de dus preferat cu care-mi spal copiii uneori (ca am cam 2 diferite si le mai alternez) este asta:
http://www.hipp.at/index.php?id=231 Super, cremos, miroase fin, ma spal si eu cu el (nu pe par insa). Ma gandesc oare cum ar fi pe par lung, ca ai mei au parul scurt.
Astept pozele :).

Nicoleta spune:
Claudia, vrei sa zici Epure ma! Eu stau cam la 1 km de Epure. In Bv.
Dar nu am mers niciodata acolo.

daciana.t spune:
LA MULTI ANI KYA, RALUCA! multa sanatate si zile frumoase alaturid e cei dragi. 

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Claudia, vrei sa zici Epure ma! Eu stau cam la 1 km de Epure. In Bv. ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() |
no, Nico nu stiam ce se spune Epure si nu Iepure
Claudia
si mami de
daciana.t spune:
naty, daci bea lapte de vacuta de la un an si un pic..eu i-au din plus unul foarte fain la un pret convenabil.
insa as incerca macar din o perioada sa ii dau amestecat cu capra, doar ca gasesc mai greu...
Claudia
si mami de
Olgutzika spune:
Nico : http://www.flickr.com/photos/olguselu/4694804273/ Saru'mana de raspuns, sper sa fie si la noi, imi plac mult cei de la Hipp. M-ai omorat cu serviciul cu Adrian, super!!!
Claudia, ce face bebe?
Olga
17+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Daci care se straduieste sa faca pipi la olita
si Siluan