Puiuti de Randunici 2008!! (422)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kya-RALUCA:
La multi si Fericiti Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU TOT CE E MAI FRUMOS,DRAGA VECINICO!
ITI DORESC IMPLINIRI DE TOATE FELURILE SI UN VICTORAS DRAG SI MUMOS!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Multi ani fericiti, randunica enervanta draga Fericire, sanatate, vacante de vis, doi copii sanatosi tun, case multe la munte si la mare si tot ce-ti mai doresti sa se indeplineasca, pentru ca meriti
Wie schon das du, geboren bist....

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Na seara...daca s-o mai zice asa...cum ati suportat ziua de azi??
Eu am crezut ca ma topesc LA TARA!
Teo s-a balacit in toate butoaiele cu apa,a mancat cirese si visine direct din pom si de pe jos,si-a pus noroi si in cap,n-a dormit deloc ca nu a avut timp,destrabalare maxima...

INTREBARE: CINE IMI SPUNE CUM SE AJUNGE LA PALTINU?
CE INDICATOR SE URMARESTE LA INTRARE IN CAMPINA?

Sper de data asta sa nimerim.
NB si o duminik caniculara minunata.
Mai bag un ochi sa vad daca ma lamureste cineva.Multzam

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

La multi ani Raluca draga, sa ai parte de tot ce-ti doresti !!!

un buchet de flori virtual

Stelutz, cred ca Ioana ti-ar spune exact....eu iti zic din amintiri ....de la Liceul Grigorescu o iei drept inainte spre Valea Doftanei..aici este baiul ca nu stiu daca scrie chiar asta pe indicator, dar daca ajungi la liceu si intrebi pe cineva iti arata directia......de fapt, cred ca mai degraba scrie Voila....ca mi se pare ca pe acolo treci...hai ca te-am zapacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hai ca acum am citit ca intrebai de la intrare in Campina.....de la intrare tii drumul drept, si iniante de spitalul mare(probabil ca nici asta nu stii exact unde este dar opresti si intrebi pe cineva) se face o intersectie , la care tu trebuie sa faci la drepta, si ai sa vezi si liceul grigorescu si de acolo ziceam ca mergi drept inainte.......si aici iti spuneam ca nu mai retin ce scrie pe indicator:Valea Doftanei?Voila....nu mai stiu.....daca nu te descurci ma suni, si din aproape in aproape, te indrum.....sau daca apare Ioana la orizont este si mai bine...

cred ca te-am lamurit bustean

plec la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani Kya Sa-ti dea Dumnezeu sanatate , fericire si bucurii alaturi de minunata ta familie

Las o ca ma pregatesc de examen!

Am citit tot si am vazut si pozele Nicoletei, frumos rau acolo, i-au placut si Dariei, ce alei, ce jucariii, Viena ce sa mai

Naty, eu am trecut-o pe Daria exclusiv pe lapte de vaca, ma rog capra si ii place mult! Ca si Iulia il bea cu o pofta

Mimo, bine ca este bine baietelul, multumim de info cu spray-ul. Nasol cu profu ala.......bietii copii/parinti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

hai ca acum am citit ca intrebai de la intrare in Campina.....de la intrare tii drumul drept, si iniante de spitalul mare(probabil ca nici asta nu stii exact unde este dar opresti si intrebi pe cineva) se face o intersectie , la care tu trebuie sa faci la drepta, si ai sa vezi si liceul grigorescu si de acolo ziceam ca mergi drept inainte.......si aici iti spuneam ca nu mai retin ce scrie pe indicator:Valea Doftanei?Voila....nu mai stiu.....daca nu te descurci ma suni, si din aproape in aproape, te indrum.....sau daca apare Ioana la orizont este si mai bine...

cred ca te-am lamurit bustean

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

plec la

Neata..multzam..am retinut partial.
Ultima data 2 trecatori ne-au indicat gresit si ne-am fazait 1 ora prin campina.
Sper sa nimerim exact si rapid.

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La multi multi ani fericiti, Raluca! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca !

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Copilul meu e in dus, ca aseara a adormit cand plecam de la tara, la 8:30 si s-a mai trezit azi dimineata, acasa, la 6:30 A dormit murdara, naclaita de un amestec de praf si crema de plaja...ceva...exceptional . Asa ca am bagat-o in baie, dar duuupa ce si-a baut laptele, duuuuupa ce s-a kkcit, duuuuuupa ce si-a spalat biberonul, cu kk la purtator, nu altfel nu se poate...

Intrebare: cu ce ii mai spalati pe cap? Ca am chef sa incerc ceva nou !

Azi stam acasa, ieri ne-am topit la tara de caldura. Aici am AC-ul, iesim in parc diseara tarziu, acum de dimineata se va duce Sof cu Radu si cu Nila la veterinar, sa ii scoata sonda amaratului...asa ca iese si afara, fac si eu curat si de mancara si o sa mai si calc .

Mimo, dreptul omului la greva ...Succes Teodorei! Cum au fost concertele? Ai fost si aseara?

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput