Puiuti de Randunici 2008!! (422)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vroiam sa va spun cum stau lucrurile la noi cu tusea... Am incercat la David data trecuta o groaza de siropuri de tuse si pana nu i-am dat Eurespal nu i-a trecut. Deci pt el Eurespalul e sfant! Ultima oara tusea destul de tare si dupa 2 doze i-a trecut de tot! Deci eu am gasit remediul minune pt tuse...

Cuscra, acum am citit ca si Iulia e cu muci si tuse... sanatate multa! Da-i si Influcid! La mine a mers f bine, desi de obicei raceala ma tine cel putin 7 zile, iar lui David i-a trecut f repede, la fel...

Nicoleta, tin pumnii stransi pt tine!

Olga ce face baietoiul? Maine poate imi spune si mie nenea Iosup ce e acolo...

Vad ca deja faceti pisu la olita. David face si pipi si kk de mult timp, dar doar daca il asez eu. A cerut si el de cateva ori, dar doar daca e oala in fata lui, s-o vada. Inca nu am incercat fara Pampers si inca nu mi-am propus... Nu am energia necesara...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu cu cremele sunt in dilema... In fine, mai studiez problema.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello..ce fac fetelle?
sunt si eu pe aici...am citit, dar printre picaturi, si nu m,ai situ ce voriam sa raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da, sunt foarte bune La Roche. Syndet-ul (gel de dus si lotiune hidratanta) este pentru piele foarte uscata, dar sunt mai mult tipuri.

Si pentru ca vorbim de creme, am primit cadou acum ceva vreme o crema din gama YES TO Carrots, si mi-a placut foarte mult. Acum am vazut ca Sephora este importator, si exista si gama YES TO Tomatoes. Nu stiu ce preturi au, dar vreau sa dau un ochi.

Au si gama pentru copii YES TO baby carrots http://www.yestocarrots.com/ dar nu cred ca astea se gasesc la noi.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Intrebare pentru cunoscatori: eu in mod normal am glicemia mica. La ultimul control era 83. Dupa asta am renuntat la zahar. Este posibil sa-mi fi scazut si mai mult? Si sa am starile astea de la glicemie mica, amestecata cu emotii si oboseala?

Maine aflu rezultatele de la exsudatele din gat ale baietilor si de la testul meu pentru Borelioza.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, cred ca face bine, de joi in doua saptamani ajung la control, si am eco morfo de trim II la Iosup si la Chiteasca pe 15, respectiv pe 16 iulie. Deci o caruta de timp pana atunci. Sambata am fost de la tara pana la Pucioasa, sunt vreo 20 de km, pe un drum de munte superb. Pe portiuni mici se lucra, si am simtit gropile alea pana in inima. Nu stiu daca se misca el mai tare, sau m-au luat contractiile, dar am zis ca nu e adevarat ce mi se intampla, rau, rau m-am simtit. Si acum parca m-a luat frica de contractii, teama ca mai am mult pana la control si mi-e frica sa nu apuce vreo contractie, sa nu mi se deschida colul...paranoia de gravida. M-am oprit insa sa o mai ridic pe Sof, am invatat-o cum sa se urce singura in scaunul de masina...ieri am calcat si am gatit stand in fund...

La ce ora ai maine la Iosup? Iti tin pumnii. Sunt sigura ca il va manca limba sa spuna sexul, acum...cu ce marja de eroare...ramane de vazut. Sa stii ca pare destul de inchis in el, dar e un tip mucalit si simpatic, sper sa ai parte de fata asta a lui . Sa ii spui dinainte daca vrei CD/DVD ( nu mai stiu pe ce inregistreaza, eventual sa ai la tine, ca o data l-am prins cu stoc 0 ).

Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgu, unde am stat ar fi asta :http://www.turistinfo.ro/2_mai/cazare-2_mai/casa_andreea-c41509.html . Casa relativ modesta, de lemn, scartaie si are doua bai la 3 camere. Are bucatarie utilata, dar cam jegoasa Daca ai de gand sa gatesti (ma cam indoiesc ) ia-ti vase de acasa. In schimb frigiderul e binevenit daca-l umpli cu bere.
Deci raportul calitate /pret f bun (parerea mea) daca o inchiriati pe toata impreuna cu niste prieteni (6 pers, nu-i mult) .Administratorii locuiesc la parter, dar n-am avut probleme cu ei. Ea e cam "nevorbita" dar i-am dat cu ignore.Camerele sunt mici spre f mici. Ce are f bun: e chiar la plaja (dar la plaja de nudisti) , in 2 metri ai calcat pe nisip.In drum spre plaja tre' sa ocolesti terasa cu bere Se vede marea. Are curte unde poti seara sa bei o bere, sa stai la taclale dupa ce culci copilul. E ieftinuta. Perfecta pt un week-end.
Alte indicatii pretioase (partial testate) ar fi Dinamo (curte mare, iarba , leagane, restaurant cu servire direct la botul "leganului" , camere ok (cam mici dar mobilier nou si curat)...defect ca e departe de plaja si e cam mare, are multe camere, se scoala gigica si ionica cu noaptea-n cap si tipa dupa copii, om te-ai facut)...ar mai fi asta http://www.hacienda-camping.ro/pagini/index.php , care garantat e la plaja lata , la textilisti, imediat acolo, bate valu-n geam...dar e tot mare si cred, aglomerata Sau asta http://hellios-inn.algoritm.eu/, tot cam aglomerata si departe de plaja dar macar in 2 Mai , la textilisti, nu-i problema cu parcarea absolut deloc.
Im Vama habar n-am, zic sa lasam tineretul sa bea si sa faca galagie linistit
Am raspuns asa pe larg, magulita fiind de faptul ca Radul are mare incredere in parerea mea , wow Helooo, sunt eu aia care am lasat cheia in usa masinii in parcare la Auchan sau usa deschisa de tot in parcare in spatele blocului Crezi ca Radul stie asta? Si ca veni vorba , eu spal copilul cu Johnson...habar n-am cum e cu parabenii dar cred ca in medie stam bine pentru nu folosesc gel de dus ci sapunuri naturale de la Galador.
Am editat, pusesem link gresit Vai de capul meu...Si am precizat si de nspe mii de ori unde gasesti bere desi voi nu beti Dar deh, fiecare cu Mimu ei

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam ca ati sarit cu idei..trebuie sa cercetez.
Olga,multzam..bag un ochi si la Parintii..dar coeficient 30 e suficient pt copilasi mici??eu stiam ca-i musai sa fie 50.Cineva mi-a recomandat iwostin..cica e o firma buna,numai ca astia nu au spray,ci crema,iar eu nu stiu daca voi reusi s-o ung pe Tea cu crema,daca nu pufai pe ea,la cat de fandosita e si nu ar sta la cremuit.
Bravo,Anka,baga mare ca doar asa devenim "piloti".E gheu,dar numai experimentand invatam...si eu exersez la greu pana voi fi stapana pe autostrazi/strazi.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stela si subiectul cu crema e unul dificil, ca depinde de multi factori: ce fel de pigment are copilul, cat a mai stat inainte de plaja la soare, daca are alergii, daca esti naturista sau nu-ti pasa de parabeni si alte alea...o multime. Eu oricum nu l-am tinut la soare decat pana la ora 11 si dupa 5, in luna spetembrie. Plus ca era bronzat negru de peste vara, din parc, de la munte, mai fusesem o data la mare...nu m-am stresat deloc . I-am dat nitel cu crema de-a noastra si apoi m-am enervat ca tot ca tractoritul ramanea, nu se bronza deloc. Asa ca o ora, in fiecare dimineata il lasam fara crema.

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Symphoral e antiale4rgic, ca si Claritine?.. pe care sa il pun in bagaj pt Matei?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput