Puiuti de Randunici 2008!! (422)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Mai, daca ii fac astia probleme sora-mii in aeroport la romani ii bat-mar!
Pfiu, Olgule, atunci desfa pumnii... mie imi crapa ficatul de emotie... oooof!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Kya spune:
Daca merg in masina cu geamurile deschise, trebuie sa am grija sa nu-i vina vantul in fata, pentru ca Printesa Bob de Mazare e deranjata de chestia asta. Isi acopera repede fata cu mainile, nu-i place briza in fata
Si afara la fel. Daca bate prea tare vantul, isi acopera fata sau se intoarce cu spatele ![]()
Va multumesc tuturor pt urari

Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Claudia Daci mai plange cand o lasi la gradi? Sau numai a mea e asa de plangacioasa... Azi dimineata a trebuit sa o smulg din bratele mele, asa de tare i se inclestasera mainile pe mine ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
kya, sincer cu Daci am avut un noroc teribil a plans doar primele saptamani la gradi...acum nu plange, insa uneori vad pe mutrita ei ca nu ar vrea sa ramana acolo. insa mereu ii spun acelasi lucru: vine mami dupa tine. cand ma duc sa o iau e foarte fericita.
stiu ca e greu insa trebuie sa perseverezi

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Olgutzika spune:
Kya, aud din ce in ce mai multe pareri fff bune despre La Roche-Posay. Cred ca il incerc, nu are cum sa fie doar pentru ten sensibil, nu? Si daca e, nu cred ca e vreun bai...
Eu v-am mai zis ca nu il cred pe Radu ca a racit fii-sa ca am dormit cu geamul deschis
. Acum dormim cu geamurile deschise in toate celalalte camere, sa se faca curent, dar cu geamul inchis la balconul de la camera noastra, ca doar am vazut ca i-a racit copilul
. Sof e cam ca Vladut, se imbolnaveste rar, dar bine...sa o vad la gradi cum va fi.
Saru'mana tuturor pentru raspunsuri
!
Sa imi termin si eu raportelul si mai scriu.
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui Kya Da mai, o zapacesc rau de tot cu weekendul asta... Nici nu mai stie bietul copil cand o duc la gradi sau cand ramane acasa ![]() Se calmeaza destul de repede. Educatoarea imi zice ca e ok apoi. Daca o ia in brate putin se linisteste. Eu cat o vad pe camera video nu plange, se joaca, e vioaie. Momentul ala de despartire o termina pe ea mititica... ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
e normal mai ales ca no aveti doar 2 saptamani de gradi inca nu s-a prins ca e we si stai acasa cu ea...si daci dupa 3 zile de stat acasa cu noi are fite...dar ii explic ca acolo e munca ei, ca acolo se joaca, in plus incet incet ii explic cum e cu zilele saptamanii..
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
luny spune:
olgu si mie imi plac f mult La Roche Posay, am apa termala, gel de curatat ptr fata si crema hidratanta.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Simo, condoleante.
Cum mai este Siluan?
Si felicitari premiantului, am vazut pozele cu coronita, foarte, foarte frumoase!

Luny, o sa fie bine, iar voi o sa va trageti putin sufletul si poate te si odihnesti zilele astea.
Ariel, nu merg bine fardurile minerale? Am gasit in sfarsit cremele pe care mi le doream, ca sa zic asa. Sunt BIO, se numesc LOGONA si ma simt excelent cu ele. Adik fata mea se simte bine eu avand mari probleme din cauza tenului uscat, de la mai toate cremele ma cam iritam...indiferent ca erau dermatocosmetice si dadeam o caruta de bani pe ele. Am incercat si sampon de la ei si tot asa este...foarte fain. Si au si produse de ingrijire pentru copii si paste de dinti si multe alte lucruri. Tu sti ceva de ele? Poate aduci si tu...as fi client fidel!

Incarc cateva pozici cu premiantul meu!![]()
numeioana spune:
M-am laudat ieri ca m-au lasat greturile si azi m-au terminat!!
Ariel, multumesc de intrebare, tata e ff bine, a inceput munca luna asta. Mai avem un hop la sfarsitul lui august, cand trebuie sa faca iar tomograf... Doamne ajuta sa iasa bine!
Luny, vezi ca orice crema e valabila 12 luni de la deschidere, deci cea de anul trecut nu o mai poti folosi... sau poti, dar cred ca cu riscuri pt copii... eu stiu? Si eu mai aveam de la Klorane de anul trecut dar i-am luat alta. De data asta de la Vichy- capital soleil, fara parabeni, in jur de 40-50 Ron.
Kya, la multi ani, cu intarziere! Zana poate sa se acomodeze f repede sau foarte greu... nimic nu e sigur. Clar e ca dupa week-end asa se intampla, accepta mai greu despartirea de tine.
Sanatate Daciana, Dudu!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika ...sa o vad la gradi cum va fi. Saru'mana tuturor pentru raspunsuri ! Sa imi termin si eu raportelul si mai scriu. Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
olga, din pacate primul an in colectivitate se lasa cu multeeee imbolnaviri, oricat de ok ar fi foast inainte. stiu ca sunt si copii ok care nu se imbolnavesc insa sunt destui de putini, mare majoritate intrand intr-un mediu de multi virusi si noi mereu ii transmit de la unii la altii...

s-a trezit din cauza tusei....

Claudia
si mami de
numeioana spune:
Simo, condoleante! Imi pare rau de bunicul!
Si am uitat sa transmit felicitari premiantilor, inclusiv Teodorei, desi a ramas corigenta
.
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.