Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Si acum ca sa ma laud Mini a luat 3 cm in 2 sapt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Poze ![]() ![]() ![]() O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis ![]() |
Felicitari !!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Azi am fost aproape mai toata ziua afara cu motata, la 7 seara am intrat in casa si am facut cat de cat ordine, ca vorba lui Cris vine sanepidul ![]() Cristies ![]() Mariucasara, Cristies, Cris.d, Ruxita, va multumesc din inima pentru raspunsurile voastre, inseamna enorm pentru mine, mi-ati incalzit inima! ![]() Ruxita tu m-ai intrebat daca problema este surmenajul. Nu, nici pe departe, Lorena este un copil cuminte. Este pentru prima oara cand imi vars amarul pe forum, de ceva timp simt ca nu mai pot comunica cu taticul Lorenei, (nu suntem casatoriti, urma sa o facem). Stiu ca ma iubeste si eu il iubesc, insa am luat hotararea de a ne desparti pentru ca asa pur si simplu nu mai putem continua, ne amaram viata unul altuia. Din cauza certurilor, gandurilor neplacute si a stresului am ajuns ca de multe ori sa fac lucrurile pe pilot automat, nu mai reusesc sa ma concentrez pe ea, uit sa-i vorbesc, sa o gadil, sa o pup, iar ea este un copil atat de dulce si nevinovat( ca de altfel toti) incat mi se frange inima cand imi dau seama ca gresesc fata de ea. Incerc sa fiu o mama cat mai buna, incerc sa iau deciziile corecte, insa nu vreau ca puiuta mea sa creasca intr-un mediu toxic. Na ca m-am descarcat, dar stati asa ca de abia de acum inainte voi intra cu adevarat in butoi, pentru ca daca nu l-as fi iubit, ar fi fost usor.. ei lasa ca trec si peste asta, s-apoi ce nu te omoara te face mai puternic se zice, nu? ![]() Fug la somnic ca e deja tarziu si maine dimineata am intalnire in parc cu o mamica. ![]() www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa Mello motanelul iubit |
La mine a functionat ...chiar daca nu e acelasi lucru, stiu ce inseama o despartire cu un bebe mic ...Isabela mea avea trei saptamani si de fiecare data cand o vedeam ma bufnea plansul (asta vre-o 2 zile) pe urma usor usor mi-am revenit si nimic nu mai m-a oprit din a petrece clipe minunate alaturi de printesa mea
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui cris_mario cristies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MP felicitari lui radu ![]() ruxita ai fost pe aproape ![]() Andreea ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
vreau si eu ...pe mine chiar ma bate gandul sa nu-i mai calc nici isabelei si asta pentru ca ma topesc si fara sa bag fierul in priza ...si deja s-au strans mormane mormane
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui dastefa buna dimineata va invit si eu la o salata de fructe de sezon(capsuni,cirese ,mar ,pepene galben,dude)- va asigur ca e delicios ayanna ai pm Mihaela ![]() ![]() asa creste Daria |
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Ce mai face Miruna??
cristies spune:
citat din mesajul lui mariucasara Offf ca bine zici... ![]() ![]() ![]() Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Eu nu aveam multe tentatii dar am flash-back-uri la lucruri pe care nu m-au lasat sa le mananc. De exemplu acum cativa ani am mancat niste ciocolatele rotunde in forma de moneda, ca mi le-am adus aminte de cand eram mica... si mi-a zis maica-mea ca mi-a adus cineva cand eram in recuperare (dupa fiecare criza si perfuzii urmau cateva saptamani de clorocalcin si cartofi fierti, carne de pui fiarta, orez etc) si evident ca le-a "pus bine", cand le-am gasit erau expirate si le-a aruncat... si eu am ramas cu gandul la ele douazeci de ani...
![](plang.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Sa va dau si o veste buna, am decis ca in we o sa murim incet in casa (stam la 6 si toate geamurile pe sud ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Catalutza mami de Irina |
Superrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui haircut Neata! Astept sa se trezeasca cupilu' si bag un ochi pe aici...Maia iar a fost grozav de agitata peste noapte...si noaptea trecuta la fel. Am zis ieri noapte ca e de la caldura...azi noapte am lasat geamuri deschise prin casa si a fost absolut acceptabil, mie imi era rece si m-am invelit, ea in body cu maneca scurta si atat, spre dimineata i-am pus un scutecel de finet pe ea, deci nu de la caldura. Ieri a servit un kk la aer 'curat' si in public( ![]() o zi faina va doresc! ![]() |
Identic a fost si programul nostru si la fel m-am gandit si je ...offf...dar daca mai are o noapte ca cea care tocmai a trecut imi bag demisia
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
offf cand or putea sa ne spuna ce ii doare ?
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Acum, cu geamurile deschise sunt 23 de grade. ![]() Noi cand iesim afara ne dezbracam ![]() _ Povestea unei ![]() Cresc |
niceeeeeeeeeeeeee
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui lorex neatza pe canicula... am 27 grade in casa ![]() mi-am comandat babybjorn de pe ocazii, de la tipa aia pe care o stit voi (cristies ![]() ![]() dupa ce l-am comandat am vazut, ofc, altul mai fain chicco "soft and dream"...eh, asta-s io, lu barbat'miu de asta ii e frica sa faca casa cu mine..ca ma succesc usor...app, ieri am implinit si noi 4 ani de la nunta si am ciocnit o bere fara alcool pe o terasa in parc (unde mi-am comandat niste hribi gretzoshi cu smantana, bleah...chelneritza m-a intrbat ce-s aia hribi..credea ca-s vreun soi de piept de pui ![]() mi-a adormit gaza in sling - e prima data cand il folosesc... ma duc sa recuperez si revin.. ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ |
felicitari!! la cat mai multi inainte!!!
![](floare.gif)
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Felicitari!!!! ![]() ![]() Mai avem si noi o luna si scapam de gretute ![]() Si felicitari pentru sotul descurcaret, la noi e invers, daca nu reuseste el, intru eu in actiune ![]() ![]() |
Noi am avut tal valg bilateral, voi ce diagnostic aveti?
Si de ce inca aveti ghips? Sau doar atele noaptea? Dani a avut ghips doar prima luna, schimbat saptamanal, ca ii crestea piciorul, apoi ne-a trecut pe atele.
Sa scapati cat mai repede si sa fie piciorusele sanatoase si corecte.
Va
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)