Ne rugam pt VICTORIA- M&M mai-iunie 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Desiree, sustin ce a intrebat Simonacip, te putem ajuta cu ceva?
Doamne... nu stiu cum sa intreb sa nu fiu... deplasata... indiscreta... Ce au zis doctorii, cum de are leucemie? Sunt socata, efectiv...

Desiree, tu cum esti? Victoria cum e? A cedat febra? Pupici....

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Nici nu stiu cum as putea incepe mesajul....efectiv

Desiree , draga mea, te imbratisez si va doresc multaaaaa putere sa treceti peste asta. ORICE si prin asta zic ORICE ppot face pt voi - SPUNE! Daca aveti nevoie de ceva, te rog sa spui! SUnt CUTREMURATA! Imi pare atat de rau . Nici nu stiu ce as putea spune sa alin durerea voastra. Ma voi in fiecare seara pt voi, pt sanatatea Victoriei. Va fi BINE! TREBUIE SA FIE BINE! Va iesi VICTORIOASA!
Nu stiu cand vei apuca sa citesti de aici dar sa STII ca sunt mereu cu gandul la voi! Va !

Lori ce am citit si despre tine. Doamne! Ma bucur ca esti mami al tau acolo si ca te poti relaxa catusi de cat, ca bb e bine . Este extrem de greu. Caldura - insuportabila- este si ea un factor de stres, problemele la serviciu, micile angoase din suflet - toate ne chinuie zi de zi dar TU esti mai PUTERNICA decat orice si-l vei tine pe bb mic la caldurica pana la termen, da?
Profita cat poti de mult de prezenta mamei tale sa te odihnesti.

Doloress - pt voi ma bucur extrem de mult. Sunt ffff fericita ca ati reusit sa-l cuibariti la cald pe bb mic. . FELICITARI!!!!
Sa ajungi cu bine la termen si tii in brate cel mai frumos, cuminte , papacios, sanatos, norocos BB din lume
Aveti 8 luni la dispozitie sa-l convingeti pe Patrick ca-i vine "da best" partener in viata, un "flatior" ori o surioara!

Inais - sa fie intr-un ceas bun! Acomodare usoara! si tot ce e mai bun in viata!
Am admirat frumoasa mica si cred ca ii va fi mai bine acolo

Fetelor, va citesc, va dar nu mai am putere sa fiu la curent cu toate. Va si va doresc numai bine. Incerc sa va citesc!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Desiree, ne rugam la Dumnezeu sa fie bine, sa va dea putere si forta voua, ca parinti, si minte limpede medicilor. Voi merge in weekend sa dau acatist la biserica - nu stiu altceva ce pot face, simt ca trebuie sa fac macar asa, putin.

credeam ca m-au depashit problemele pe mine. Din pacate, nu stiu sa multumesc lui Dumnezeu pt ce am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

credeam ca m-au depashit problemele pe mine. Din pacate, nu stiu sa multumesc lui Dumnezeu pt ce am.

IDEM. Ma chinui din cauza tuturor nimicurilor si prostiilor

Insist si eu: Desi, spune-ne daca te putem ajuta cu ceva, orice...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Desiree am ramas blocata cand am citit .
Doamen ajuta sa treceti cu bine peste si sa se faca Victoria bine.Sunt sigura ca se va face, doar ca veti avea nevoie de multa rabdare si credinta.
Of, nici nu stiu ce sa mai scriu.
Ma voi gandi la voi si ma voi ruga pt voi.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Vreau sa ii transmit si eu Victoriei multa sanatate! Sincer sunt in stare de soc...mi-e greu sa accept ca se poate intampla.
Sunt cu sufletul alaturi de ei si ma rog la DD sa fie bine!

Doloress felicitari ptr samburel!

bebeilor sarbatoriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Imi pare rau de vestile triste -- Desiree, multa putere va doresc! Ne gandim la voi si sper sa ne dai vesti bune curand!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Ilinca! Sa cresti mare si sanatoasa!

Doloress, ce discreta!
Noroc cu Luminel, vigilenta - sarcina usoara si la termen

Intrebare: cine facuse niste floricele si fluturasi pe tort? Lilly?

Cum as putea face si eu niste fluturasi decor pt tort? sau de unde sa cumpar?

Noi la tuse bem multe ceaiuri de cimbrisor, muguri de pin, patlagina si suc de ceapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

La multi ani, Ilinca! Sa cresti mare si sanatoasa!

Doloress, ce discreta!
Noroc cu Luminel, vigilenta - sarcina usoara si la termen

Intrebare: cine facuse niste floricele si fluturasi pe tort? Lilly?

Cum as putea face si eu niste fluturasi decor pt tort? sau de unde sa cumpar?

Noi la tuse bem multe ceaiuri de cimbrisor, muguri de pin, patlagina si suc de ceapa

Eu am facut din pasta de lapte praf cu miere si-am adaugat coloranti alimentar.Reteta am gasit-o pe net: pui miere, apoi adaugi lapte praf care e recomandat sa nu contina zahar (eu am folosit dr oetker) si amesteci, apoi framanti pana ajunge ca o plastilina moale, dar sa nu fie prea lipicioasa si nici sfarmacioasa.
Apoi am modelat sa semene cu flori, fluturasi, buburuze, albinute, etc.Si se intareste in o jumatate de zi sau ceva de genul.
Nu stiu de unde poti sa cumperi, probabil de la cofetarii.

Multumesc mult fetelor pt remedii impotriva tusei .De ceaiul de ceapa uitasem, si ii i-am mai dat mai demult Juliei.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Desiree imi pare teribil de rau! Sunt si eu cu gandul si sufletul alaturi de voi si de comoara voastra, te rog din suflet sa ne spui daca va putem ajuta, cu orice!!!

Mergi la inceput