Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
elefantica are dreptate.. nici jiji nu-si duce piciorul la gura...eventual...are tendintza sa duca gura la picior cand sta in fund nu-i place pe burta si rar dupa mari chinuieli poate chiar k ajutor se intoarce pe spate k ajutor se ridik in fund si-i extaziat... dar e sanatos...are tot timpul pt toate...nu-mi bat capul doar nu e concurentza.... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
piciorul la gura nu-l duce nici alexandra....nici nu sta bn pe burta....in schimb se ridica bn knd o tin de manute...e fff tapana...dar fiecare le are pe ale lui cu plus si/sau minus
![](floare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Ma apuc si eu de curatenie, ca daca nu bag aspiratorul cheama vecinii sanepidul. ![]() ![]() _ Povestea unei ![]() Cresc |
![](radtare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Ruxita HAIRCUT, DULCINEEA, CRISTIES, mersi fetele, am baut ieri o sana, si mi-am facut sotul o paine prajita si desi a mai persistat o vrem senzatia de greata, azi sunt bine, dar slabita, ametzita, greu m-am dat jos din pat, sunt cu bateriile pe zero... sotul (cu interpretarile lui yoghine) zice ca m-a parasit focul interior... si cateva zile sa nu mananc cruditati fructe-legume... Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
multa sanatate!
![](floare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Sper ca te simti mai bine azi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
offf...cred k de la caldura...multi pupici sa treaca si sanatate multa
![](pupic.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
o printesa grabita...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Va rog mult spuneti-mi si mie in mare cum va petreceti voi ziua cu bebe.. Am o frica constanta ca nu-s o mama buna. Ca poate ar trebui sa fac ceva pentru a o stimula mai bine in dezvoltare si eu nu fac. De aia si intrebarea. ![]() www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa Mello motanelul iubit |
De ce ai temerea asta ca nu ai fi o mama buna? Sau cine ti-a zis ca nu ai fi o mama buna? Am o prietena care mi s-a plans recent ca are impresia ca nu ar fi o mama buna pentru copilul ei de 1 an si, ca nu are timp pentru ea si incearca sa zmulga cum poate acel timp dela copilul ei - si-l face dupa ce adoarme puiul si dimineata e zombie si incepe sa tzipe la copil - eu o inteleg perfect, in cazul ei e vorba de oboseala cronica, nu are incredere in soacra-sa ca ar putea avea grija de copil si cum e mai mobil si toata ziua tre sa stea cu ochii pe el.. a obosit. Si sora-mea mea avea sincope din astea, cand ma duceam la ea in vizita lasa totul balta in grija mea fara sa ma roage macar (de asta nu-mi placea sa merg la ea si nici sa stau mai mult de o zi), devenea absenta si ma lasa sa ma descurc cu gospodaria ei mare si copiii ei mici (unul dupa altul la diferenta de 1 an) si dormea! Nu e vorba despre surmenaj in cazul tau, nu?
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
Eleysa spune:
Si eu am vazut-o pe Isa aseara...vai de fundul nostru cand or incepe sa pape singuri= sa se mozoleasca singuri . Mi se pare mie sau Irina seamana muuult de tot cu surioara ei?
fete frumusele.
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
mandruta spune:
citat din mesajul lui Ruxita Si sora-mea mea avea sincope din astea, cand ma duceam la ea in vizita lasa totul balta in grija mea fara sa ma roage macar (de asta nu-mi placea sa merg la ea si nici sa stau mai mult de o zi), devenea absenta si ma lasa sa ma descurc cu gospodaria ei mare si copiii ei mici (unul dupa altul la diferenta de 1 an) si dormea! Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
Oana, mami de
![](comoara.gif)
Eleysa spune:
Alexutzza ai rezolvat ieri cu traducatorul???
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
cristies spune:
Elefantica, la capitolul geamuri e unu-zero pentru mine (cu un mic sabotaj). Vecinii de deasupra batranei isi fac balconul, care inseamna daramat o bucata facuta de vechii proprietari cu materiale aiuristice si au trebuit sa spele ca sa poata pune caramizile si astfel au mozolit geamurile. Dar i-au promis ca atunci cand termina i le spala, deci avantajul meu e efemer.
Gaza mea e pe balcon ca am facut bici si se pare ca-i place acolo. O mai las.
Merci de urari. Eu cred ca a fost din cauza stresului, ca a inceput criza dupa ce s-a oprit fi-miu din tipat. Probabil inima sau ceva...
cristies spune:
Ah, am uitat sa va spun, cica copiii care-si duc picioarele la gura au baut deja zece vedre de lapte .
Si al meu mai are...