Deva-Hunedoara sau apropiere ...2
Raspunsuri - Pagina 8
aditapop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui david_lucian Ceau. Luna viitoare puiutul va merge la gradi privata de pe Kogalniceanu. Te tin la curent cu detalii, acum nu stiu prea multe. Am inteles ca e 2 mil. pana la 12, fara mancare. In schimb vor invata engleza si nu numai. Juniorul implineste 2 ani in ianuarie:) Daca ti-e mai usor pe mess : monibujanovschi. O zi frumoasa !!! |
Moni, mersi de raspuns
Ti-am trimis azi ceva pe mess, ai primit?
POZE NAZDRAVAN
david_lucian spune:
Te-am adaugat in lista....te astept cu drag sa vorbim :)
O zi frumoasa tuturor!!!
Mi-Ka spune:
aditapop, ha, ha...azi ne-am intersectat cu carucioarele pe Kogalniceanu, in jur de ora 16.30 ...mi-ai parut cunoscuta de undeva si chiar mi-a trecut prin cap ca tu esti...si acum m-am uitat la pozele voastre si ...
Pup
aditapop spune:
citat din mesajul lui Mi-Ka aditapop, ha, ha...azi ne-am intersectat cu carucioarele pe Kogalniceanu, in jur de ora 16.30 ...mi-ai parut cunoscuta de undeva si chiar mi-a trecut prin cap ca tu esti...si acum m-am uitat la pozele voastre si ... Pup Mamica fericita cu cele doua printese:Alexia (12 sept.2006) si Andreea (11 mai 2009) |
Tare faza!
Pai sa ma opresti data viitoare cand ma vezi!
POZE NAZDRAVAN
aditapop spune:
Fetelooooor, unde sunteti???
LA MULTI ANI!
NU plecati de tot!
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
rodicaosoian spune:
Dupa o lunga absenta revin si eu putin pe la voiAs vrea sa va doresc La Multi Ani pt 2011 si multa sanatate!
fetelor cum e timpul la Deva?
godzila spune:
Buna fetelor,
Eu m-am mutat recent in Deva si ma bucur sa va gasesc, desi cam slabuta miscarea.
Am 2 pici, o fata in clasa 1 si un baiat de aproape 5 ani. Mi -ar palcea f tare sa impartasiti si cu mine experienta de devene.
O zi minunata,
godzila spune:
citat din mesajul lui godzila Buna fetelor, Eu m-am mutat recent in Deva si ma bucur sa va gasesc, desi cam slabuta miscarea. Am 2 pici, o fata in clasa 1 si un baiat de aproape 5 ani. Mi -ar palcea f tare sa impartasiti si cu mine experienta de devene. O zi minunata, |
Da chiar nu e nimeni pe aici?
Victoria_mami spune:
Devence dragi, acum v-am 'descoperit' Si eu sunt din Deva, dar sunt in Canada de mai bine de 10 ani. Mai scrie cineva pe aici sau subiectul e abandonat?