Deva-Hunedoara sau apropiere ...2
Raspunsuri - Pagina 7
Mi-Ka spune:
Ceau danuta 36, bine ati revenit din concediu. Cum a fost? Eu mai ca am uitat deja cum a fost . Fetele mele sunt bine, Alexia a fost toata saptamana la Brad, la bunici si numai maine mergem dupa ea ca vin ploile si nu o sa mai aiba ce face acolo, iar la Deiuta i-am facut marti vaccinul ROR si astept sa vad de maine incolo daca va face febra sau nu..sper ca nu...
Rodica, ne-ai uitat de tot de nu mai intri pe la noi??? Sper ca sunteti bine
Va pupam dulce, dulce
david_lucian spune:
Buna fetelor....sunt deveanca de 1 an si profit de acest site sa mai cunosc mamici, sa nu ma simt singura. Am devenit mamica odata cu momentul in care am decis sa ma casatoresc, l-am luat "la pachet", cum zice el:)
Sper ca vreti sa ma adoptati si sa ne simtim bine impreuna.
danuta36 spune:
Neata!
O cafea aromata doriti?
La noi ploua ,asa ca stam pe acasa..eu sunt schimbul 2 saptamana asta.Pe Miru n-o dam inca la gradinita,poate de la anul,caci mi-e groaza de imbolnaviri,plus ca n-as trezi-o asa dimineata...ea doarme si pana la 9-9,30
Bine ai venit David Lucian!
Restul fetelor,ce mai ziceti,ce mai faceti?
david_lucian spune:
Hai ca vin la o cafea maine dimineata :)
Soacra l-a inscris la gradi de luna viitoare si are 1 an si 8 luni....astept sa vad daca se va acomoda.
Te astept sa vb.
aditapop spune:
Buna, mamici!
Nu am mai intrat de un secol, eu activez mai des la ghioceii de martie 2009. Acum vreau sa va cer voua o parere, sper sa gasesc printre voi pe cineva din DEVA, in cunostinta de cauza
Piciul meu are 1 an si jumatate, cand implineste 2 ani eu musai sa incep serviciul, deci vreau/nu vreau trebuie sa gasesc o gradinita in Deva pentru el. Inca nu m-am hotarat si nici nu le stiu pe toate. Ar fi gradinita de langa noi, care apartine de biserica baptista, am mai auzit de o gradinita particulara si cam atat. In ultima vreme, am vazut reclame la gradinita Prichindel. Stie cineva mai multe, imi puteti recomanda ceva bun?
Multumesc.
POZE NAZDRAVAN
david_lucian spune:
Ceau.
Luna viitoare puiutul va merge la gradi privata de pe Kogalniceanu. Te tin la curent cu detalii, acum nu stiu prea multe. Am inteles ca e 2 mil. pana la 12, fara mancare. In schimb vor invata engleza si nu numai. Juniorul implineste 2 ani in ianuarie:)
Daca ti-e mai usor pe mess : monibujanovschi.
O zi frumoasa !!!
Mi-Ka spune:
aditapop, cred ca suntem vecine . Si noi stam langa gradinita baptista de pe Kogalniceanu si foarte des mergem si la joaca acolo in curte
La anul in mai si piticuta noastra cea mica va implini 2 ani si musai sa-i gasesc o gradinita particulara, dar pana la ora 16.30 - 17 din cauza serviciului...Asa ca si pe mine ma foarte intereseaza subiectul... .Am auzit de o gradi buna undeva pe la liceul de chimie in sus, o sa ma interesez mai mult maine si va spun.
Eu m-am gandit ca de la 2 la 3 ani sa o dau pe cea mica la particular, iar apoi la gradi de la Patria unde este deja si surioara mai mare .
danuta36 spune:
Mi-ka,am uita sa-ti spun...a fost fain la bulgari,o experienta noua...dar cam scump,noroc ca am avut all inclusive..La anul ne orientam catre altceva..
Io-s cam in urma cu somnul,sper sa recuperez diseara si maine sa iesim cu Miru in parc,ca tot e sarbatoare si nu facem treaba
Va pupam
aditapop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mi-Ka aditapop, cred ca suntem vecine . Si noi stam langa gradinita baptista de pe Kogalniceanu si foarte des mergem si la joaca acolo in curte La anul in mai si piticuta noastra cea mica va implini 2 ani si musai sa-i gasesc o gradinita particulara, dar pana la ora 16.30 - 17 din cauza serviciului...Asa ca si pe mine ma foarte intereseaza subiectul... .Am auzit de o gradi buna undeva pe la liceul de chimie in sus, o sa ma interesez mai mult maine si va spun. Eu m-am gandit ca de la 2 la 3 ani sa o dau pe cea mica la particular, iar apoi la gradi de la Patria unde este deja si surioara mai mare . Mamica fericita cu cele doua printese:Alexia (12 sept.2006) si Andreea (11 mai 2009) |
Mica lumea!
Eu stau in blocul de langa biserica, in A3, am un pusti pe care il cheama Razvan, daca te uiti la semnatura poate ne recunosti
POZE NAZDRAVAN