Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***216***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

noapte buna fetele
ma retrag la somn ca am muncit 2 ore fix in bucatarie in seara asta; m-a apucat curatenia generala... si pe mine cand ma apuca... nu scapa nimic nespalat si nefrecat; greu greu fara tanti aurica..... dar ce sa-i faci, criza e criza, nu as mai da milionu' la ea nici batuta; lasa ca abia mai dau jos din sunci, ca la halul in care am transpirat 2 ore.... nicio sauna din lume nu ma facea asa; si sincer... ma simt si mult mai bine de cand fac singura.... pe ideea ca mi-am demonstrat ca pot si fac muuuuuult mai temeinic ca oricine altcineva;
PS. simt nevoia sa precizez ca-mi place curatenia.... dar sunt dezordonata la maxiiiim; am o placere perversa sa arunc lucrurile pe unde nimeresc.... mai ales jucariile lu' mutzu, rar le strang; mi se pare casa asa colorata si vesela si frumoasa cu ele aruncate peste tot

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Pisigri esti o scumpa ca de obicei. Gargaunii mei dupa cum am spus sunt multi incepand de la cariera, locul unde locuim , faptul ca simt ca as fi putut mai mult dar e prea tarziu si ma simt ca un looser si terminand cu problemele berbecului.
Nu am inceput a le pune pe cearceaf pentru a nu plictisi, etc. Dar in adancul sufletului recunosc ma bucur ca ai facut referire la gargaunii mei,de o mie de ori.

Mergi la inceput

Dyana daca te gospodarasi de maniera asta in seamna ca mutunelu e mai bine.Ma bucur ...a uitasem sa spun ca e asa candid cu freza noua.
Gaza vad ca se distreaza super bine.Astepatm ceva pozici.
Saby unde esti? Cum e Maia?

Mergi la inceput

Floric lasa mama suncile in treaba lor.Importanta e sanatatea si sa te simti tu bine in pielea ta.Crezi ca te-ai simti mai bine asa scheleton ca mine sa te bata vantu...?!! Pun pariu ca nu te-ai gandit ca si slabanoagele isi fac probleme..
Kea am vazut ca ai intrat mai des..asta inseamna ca ai atins targetul la kile?

Mergi la inceput

Ieri a fost Clau cu berbecu la vaccin (Priorix).Nu a zis nici mac dragu de el.Dar eu m-am simtit ca o mama denaturata ca nu am fost cu el ..dar daca eram in Bucuresti.Nu vreau sa va zic ca am inrosit telefonu cand am putut.
Nu mai mergem la mare, pt ca eu voi fi la Bucuresti in perioada aia la training si dupa acceea intru direct in paine.
Sper sa il conving pe C. sa vina si ei cu mine la Bucale ca nu stiu daca voi rezista fara berbec.
Asa ca daca vreti si daca puteti ..as vrea sa ne intalnim intr-o dupa amiaza spre seara cu cat mai multe dintre voi.
Edit vise placute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hai ca m-am morcovit de tot. M-am pus azi pe recuperat ca ma apucase un dor de voi si aveam asa de multe de zis la subiectele dezbatute plus chesti pe care le-am vazut aici, gen reguli de parc etc. dar inainte sa scriu mesajul zic ia sa vad ce zic fetele ca am dat si eu un semn de viata. Si..hopa..nimic..noroc cu Joanna ca pusesem botic si ma pregateam sa ma duc la culcare fara sa mai dau vre-un semn. Anyway nu stiu ce m-a apucat de sunt asa sensibiloasa, nu ma bagati in seama da nu mai am chef sa scriu. Pup si o sa a mai scriu cand gasesc un pic de timp liber.

P.S. Joanna imi pare tare rau ca nu sunt in Buc sa ne vedem, te scoteam la o cafea sa-ti mai treaca gargaunii. Poate data viitoare.
Pisik, pai emotii deastea imi dai tu mie, cand am citi prima oara nu stiam ce e cu Mircea Badea si credam ca ai aparut ca exemplu pe la el prin emisiune sau ceva de genu...dar am vazut pana la urma de unde venea dezbaterea. Pai eu sincer daca as fi bagat in seama remarca ta, ideea era importanta si nu de unde ai preluat-o, daca eram sau nu de acord cu ea iar era important si nu daca imi place sau nu Badea. Offf si eu care ma gandeam sa caut pe net emisiunea in care a vorbit despre tine.. hi hi Pup

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

e chiar tarziu ca suntem in picioare de o ora jumate.

Cafeaua e pe terminate la mine.

GAZO, baga-ti mintile-n cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gazutzo, io recunosc ca in "valtoarea evenimentelor" eu nici n-am vazut ca ai postat. Mea culpa! Si oricum eu v-am avertizat oricum ca daca am vreo 3 neuroni, sa stiti ca nu-s ai mei, ei au venit doar sa-l conduca pe ultimul drum pe al meu!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Floric lasa mama suncile in treaba lor.Importanta e sanatatea si sa te simti tu bine in pielea ta.Crezi ca te-ai simti mai bine asa scheleton ca mine sa te bata vantu...?!! Pun pariu ca nu te-ai gandit ca si slabanoagele isi fac probleme..

mami de berbecut
Darius Andrei (27.03.2009)

Chiar nu le=as intelege de ce????
Uite ce am gasit? Dar nu stiu daca m-ar avantaja modelul la rochie.
Important ca stiu ce vreau....PALARIE.
Hai ca pana in septembrie ma hotarasc. http://www.envy.ro/my-envy/myset/spring-time_15969.html

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza
dau si azi??? vad ca bianca nu vrea sa ne dea si noua... probabil a terminat tot ibricul/ oala dupa ora "perversa" de trezire; noi ca de obicei ne-am dat in leaga azinoapte, am urlat la greu ca era cam liniste in cartier... dar ce e nou??? deja m-am obisnuit ; cele 2 masele iesite au mai spart putin, a treia are un hematom imens pe ea.... a patra e deja la pozitia start, inca nu am ajuns la ea sa vad daca a reusit sa sparga azinoapte sau nu; eu am auzit ca ies toate odata.... dar nu m-am gandit ca ies chiar 4 dintr-un foc; e nasol ca nu se prea odihneste, adica s-a trezit la 1.30 si a stat vreo 40 de minute ba la titi, ba suceli.... pana la urma a adormit; urmatoarea trezire la 4 a fost tragica.... urlete imense, manutele in gura.... niste lacrimi de crocodilozaur... l-am dat in leagan mai mult de o ora pana am reusit sa-l calmez si sa-l adorm iar; dar evident ca la 5.45 a dat trezirea din nou, al fel ca ieri
acuma ar fi vrut sa adoarma dar e cumnatelul la noi si nu mai poate de dragul lui, il calareste peste tot si-l plimba... si nu vrea sa adoarma... ca doar pierde distractia, nu??

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput