ne gandim sa emigram

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Kariguld, eu zic ca esti neinformata! Ai stat 15 ani degeaba pe acolo, parol. Ia mai intreaba prietenii, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Kariguld, eu zic ca esti neinformata! Ai stat 15 ani degeaba pe acolo, parol. Ia mai intreaba prietenii, da?

trec in agenda, sa vad cu care incep maine, cu Herr bancher sau cu Frau de la covrigarie.

pies, cand fac rost de cei 10 000 de euro, trimt la cazurile umanitare! asa ca puneti burta pe carte!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
pies, cand fac rost de cei 10 000 de euro, trimt la cazurile umanitare! asa ca puneti burta pe carte

AAAAAAAAA pai daca numai burta, e simpluuuuuuuu! Avem! Danke!

Mergi la inceput

multumesc

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Mirelaaaaaaaa! Mai, spune drept, tu vrei sa ma retrag de pe forum? Haide, zi! Ca eu ma retrag. E a doua oara cand o dai in bara. Ori nu imi intelegi tu umorul, ori... Si nu mai continuu, ca iau avertisment pe bune, ca te jignesc pe fata. Las-o dracului de gasca! Era clar o gluma. Retrage avertismentul, sa nu te faci de cacao pe forumul propriu.
LE: Multumesc! Ai inteles si ai luat o decizie inteleapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mirela nu are nici o legatura - eu ti-am "acordat", respectiv am retras avertismentul verde, ce-i drept insa exista in Regulament un punct in care se precizeaza clar ca nu sunt admise atacurile la persoana indiferent de forma lor de exprimare.
De asemenea te rog sa-ti reeditezi mesajul si modalitatea de exprimare nu de alta dar este in mod cert a doua oara in cateva minute cand faci afirmatii care nu pot fi acceptate - "Retrage avertismentul, sa nu te faci de cacao pe forumul propriu."
Sincer exista probabilitatea acordarii unui avertisment rosu sau chiar stand by. Regulile sunt absolut egale pentru toti.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

..................

Am intrat pe un forum despre munca in Germania iar medicii de acolo spuneau cat si cum au invatat, ziceau ca in 2 luni la nivel conversational nu e problema.matusa-mea care e profa de germana si face meditatii a spus ca in 2 luni invat .
Un prieten care erezident acum in Germania a spus ca intr-o luna te poti intelege pe acolo .De aici trag concluzia ca se poate invata si in 2 luni. La nivel conversational , bineinteles.
Acum mai depinde si de talentul fiecaruia , daca iti place ce inveti sau nu , cu cine o inveti , cat timp o inveti samd.

ramane valabila oferta cu 10.000 de euro? Ca pt. aia cu siguranta ma strofoc.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

NO WAY!!! Poti sa uiti Xio...crede-ma!
Daca ai zilnic un partener de lb germana cu care sa discuti, as aprecia invatarea lb germane ca nivel fluent la un cca. 6-8 luni in functie de persoana, in paralel cu niste cursuri pt perfectionarea gramaticii.
Insa ca sa ajungi sa inveti si termenii medicali specifici, as aprecia la un an, minim.

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Tanti Z, vezi ce patesti daca stai degeaba in loc sa studiezi la germana? (un mic test, atata tot )
La topic: tocmai am auzit la radio ca noul PM va inaspri conditiile de imigrare in UK, ziceau ceva ca va fi obligatorie cunoasterea limbii engleze, plus alte conditii mai dure (n-au zis ce, emisiunea era despre "e obligatoriu ca imigrantii sa cunoasca limba tarii"). Daca e adevarat probabil ca acum e de plecat, inainte sa apuce sa aplice noile conditii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

eh, as fi preferat de 1000 de ori sa tocesc inca 2 luni engleza sa o vorbesc fluent decat s-o iau de la aproape zero cu germana...

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Mirela nu are nici o legatura - eu ti-am "acordat", respectiv am retras avertismentul verde, ce-i drept insa exista in Regulament un punct in care se precizeaza clar ca nu sunt admise atacurile la persoana indiferent de forma lor de exprimare.
De asemenea te rog sa-ti reeditezi mesajul si modalitatea de exprimare nu de alta dar este in mod cert a doua oara in cateva minute cand faci afirmatii care nu pot fi acceptate - "Retrage avertismentul, sa nu te faci de cacao pe forumul propriu."
Sincer exista probabilitatea acordarii unui avertisment rosu sau chiar stand by. Regulile sunt absolut egale pentru toti.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

pentru excesul de zel si pentru tratamentul preferential aplicat altora.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput