ne gandim sa emigram

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mai este un aspect care trebuie luat in calcul, cand se cauta un job in Europa. primirea dreptului de lucru, legal. ptr care trebuie asteptat. chiar daca angajatorul te accepta el trebuie sa depuna la fortele de munca acte ptr a-ti obtine acel drept. asa este in tarile care inca nu au acordat romanilor dreptul legal de lucru.
si cand se obtine, daca se obtine, se da pe 3 sau 6 luni, iar la angajator esti intr-o perioada de proba, 6 luni parca.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Imi doresc la nebunie sa colind lumea si sa merg prin cele mai ciudate locuri!

Etiopia?

Ei Capcaunule,se pare ca ai memorie de elefant si nu in ultimul rand,onoranta in ceeace ma priveste!
In Etiopia nu am sa ma duc pt. ca am sa-mi las toti banii care nu vor fii mai mult decat o picatura de apa intr-un ocean!

Dar cum se pare ca ma cunosti mai bine decat oricare altcineva de pe DC,,ia spune tu pe ce crezi ca am sa-mi cheltuiesc eu banii castigati in 2 ani(am facut o evaluare la cat sunt "cotata" profesional in Anglia,spre ex.) renuntand la visul meu de a calatorii in locuri exotice?
Daca ai sa ghicesti ai 3 floricele de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

B.nica, vrei sa iti faci ferma bio eco sau sa ii buy out pe baietii aia de la Rosia? :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Llaura,, prima varianta primeste ,,!
Sunt emotionata ca ai retinut ceva din ideile mele,chiar daca sunt poate fanteziste!
Llaura,ma faci sa iau o hotarare grea,iti dai seama?

Edit.A doua varianta nu este sustenabila,sa muncesc 100 de ani si tot nu o sa reusesc sa le potalesc "setea" alora!

Mergi la inceput