Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***
Raspunsuri - Pagina 23
novus spune:
Pisik, lasa mustrarile de constiinta ca nu-si au rostul , daca tot nu se juca cu masinuta la ce sa o mai tii ??
Georgiana, v-am admirat pozele de la nunta
!! doar ca in unele poze aveai o fata asa trista si ganditoare
Abia astept sa va cunoastem
cat si pe Ilinca si InaPreda care si-au anuntat prezenta 

!!
Denisamada, sa va fie de bine vaccinul !! si noua la fel ![]()
gasca vesela !
Dyana, ma bucur ca e mai bine mutzunelul !!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Copiii rai din parc- problema PISIKAI. Deci, sa incep cu concluzia. Copiii care sunt rai si care nu dau jucarii si nu ii lasa pe astia mici sa se atinga de ce au ei (adica aia mai mari ca astia mici ca ei sunt fraieruti) sunt copiii ale caror mame stau la taclale pe banca, fumeaza si arunca mucurile de tigara in spatiul de joaca (ca acolo sunt bancile), beau cico si mananca seminte. |
Ce bine le zici tu , Loredana.

Ei, stiti c a va spuneam acu ceva timp despre astfel de mame. Si noi avem cu duiumul.
Solutia: Evit contactul cu copiii lor. De fapt, ele se "izoleaza" singure, implicit copiii lor. Pe de alta parte, snt multe mamici care nu agreaza grupul "semintoaselor" si de aceea daca nu stai pe langa ele nici copiii nu au cum sa ajunga sa se joace unii cu altii.
In fine...eu, deocamdata, selectez copiii cu care Rares se joaca, cunoscuti sau la prima vedere. O fi bine nu o fi...Deocamdata, e bine.
Ne-am fosrmat un grup de 2 vecine, un alt prieten cu fetita de 2, ani, o alta prietena cu fetita de 2 ani jumatate. Si asa ca avem cu cine sa defilam...Cu toate astea am patit-o intr-o zi (pe cand RAres doar calca, nu mergea
ca mai sunt si eu rea din cand in cand. DAr...m-am limitat la al lua pe Rares din calea lui (care deja incepuse sa miorlaie) si ala raul a fugit in drumul sau. Maica-sa la tot bolborosit dar el 2 bani nu dadea. Nici nu as avea pretentii ca un plod de nici 2 ani sa inteleaga ce a facut. Dar...cum vine treaba ca asa ne nastem...???Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
In alta ordine de idei...SA ne abatem un pic...Azi am decis sa ne bagam la un cununat. In septembrie. VA fi ceva scurt, repede si "fara obligatii" (asa se spune pe la noi - adica nu te bagi sa cumperi cadouri marete la fini dar nici ei nu te umple). In fine, este prima data cand cunun si am emotii de zici ca m-as marita eu maine. Intrebare./. Caut siteuri de gen sa imi gasesc un model de costumatie potrivit shuncilor mele. Daca stiti, daca aveti idee. Va uitati prin poze sa ma vedeti cat sunt de rotofeica (de la mas.48 in sus).
Spre exemplu mie de Gia mi-a placut tare mult dar ce sa fac cu "ghivolul" de mine...Mai degraba mi-as lua 2 m de material si m-as infasura. As scapa mai ieftin.
Am vazut eu o gramada de rochite, bla, blauri prin magazine dar...pt nemancate (deh, pisica unde nu ajunge zice ca pute), daca in cerci numa sa intrebi de mas 44 (nu zic mai mult) deja stramba din nas. Si de ce sa nu o spun p-aia drepata nici nu vine bine pe un 48 o rochie ca pe un 42.
Poate daca incep munca si terenul (of, ce ma asteapta

) voi intra si eu macar intr0un 46...desi...vise, taica vise.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Ei, cand ziceam de " ala rau", foloseam o licenta poetica |
Si... cine-i mircea badea?Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
Ok, se pare ca am gresit dand un semi-citat din Mircea Badea. Repet, nu sunt un fan, doar am facut o conexiune intre ceea ce a zis el la un moment dat despre comportamentul nativ rau al copiilor si ceea ce am observat eu la copiii din parc. Am supus dezbaterii un alt subiect, nu am slavit afirmatia, pur si simplu mi-am pus niste intrebari.
Imi pare rau daca am deranjat si cred ca nu voi mai deschide alte subiecte de dezbatere.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Anaan spune:
citat din mesajul lui denisamada Si... cine-i mircea badea?Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
ca bine zici!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
"copii rai care nu dau jucarii":
1. Nu sunt copii rai
2. Sunt copiii care la randul lor n-au fost lasati sa se autoserveasca cu jucariile altora (mi-au marturisit multe mamici ca de fapt au o parte de vina in "lipsa de darnicie", ca nu-i lasau sa se joace cu jucariile altora, iar copilul a tras concluzia ca nici el nu-i lasa pe altii sa se joace cu ale lui)
3. Puteti incerca un schimb (daca imi dai roata eu iti dau mingea)
4. Io-i zic lu' fiu-meu la faze de-astea: "lasa, mami, daca nu vrea, sunt atatea jucarii p-aici..."
5. Strategie gresita: nu vrei sa ii dai si lu' asta micu'? Uite-o cioara cum mai zboara, ia si tu piticule repede, cat nu se uita asta mare. Cred ca se simte mai atacat asa decat daca il lasi sa-si stapaneasca obiectul.
6. In caz ca va face si al meu asa, ma gandeam sa ii explic ca daca vrea sa se joace singur cu jucariile lui si sa nu dea la altii va trebui sa ne retragem intr-un coltz, mai departe de copii; pai am iesit sa ne jucam cu jucariile sau cu ceilalti copii? Si atunci cand ne jucam cu ceilalti copii dam si noi, dau si ei... Ma rog, ma gandeam ca un soi de time-out pt darnicie ar fi asta, o retragere mai la coltzul locului de joaca... Da' nush daca e o idee buna.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Anaan spune:
Pisik, nu te supara, glumim si noi!
Doar nu crezi ca te-om judeca acum pentru citatul din ilustrul personaj. Pentru mine postarile tale sunt intotdeauna de bun simt! Iaca, doar mai animam si noi forumeala cu cate-o opinie in contradictoriu!
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Inca o treaba: eu cred ca toate jucariile aduse in parc pot fi folosite la comun, ca de-aia-s aduse acolo si nu tinute intre 4 pereti. Jucariile Sophiei (ma rog, galetusa, grebla, forme de nisip etc. ce ducem acolo) stau la dispozitia oricui, pe mine va zic drept ca ma irita cand tot aud mame zicand copiilor de sub 2 ani:"nununu, mamica, asta nu e a noastra, nunu, nu e a noastra!". La naiba, adica o masinuta de jucarie zace cu rotille-n sus in parc ca nu-i trebuie nimanui, un copil merge spre ea iar ma-sa:"nuuu, nu-i a noastra!" de parca ar fura-o copilul, nu doar s-ar juca cu ea. Eu recunosc ca daca Phiphi merge la o jucarie, nu-i zic nimic, o las sa cerceteze, sa se joace...Doar n-o ducem acasa. Daaar, cum nu sunt de acord sa-i faci capul patrat copilului ca nu e jucaria lui nu mi se pare normal nici sa-i faci capul patrat altuia sa renunte la o jucarie in favoarea altcuiva. Sigur, copiii trebuie sa invete sa fie generosi, le explici ca e bine sa dea si altora, dar efectiv sunt momente cand n-au chef, na, nu vor sa dea jucaria lor altcuiva! Am vazut faze in care mame, ca sa arate ele ce fair-play sunt ele, smulgeau efectiv jucaria din manutele copilului lor ca sa o dea altuia pe care l-a apucat plansul ca o vrea el. Urmarea: plangea celalalt copil, ala lasat fara jucarie in numele:"daaa-i si lui, nu fi raaau!" mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Subscriu si practic acelasi lucru. Merg pe ideea ca asta e legea nescrisa a parcului: totul la comun. Singura kestie e ca nu-l las sa se indeparteze cu obectul respectiv sau am grija sa-l aduc la loc.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009)
Anaan spune:
Monnvas, cam asa incerc si eu sa-l lecuiesc pe Andrei de cate un puseu
de egoism: ii arat ca ne putem trezi singuri la joaca, daca noi nu dam si altora jucariile. Momentan suntem doar la stadiul de teorie...practica ne omoara
, dar perseveram, nu ne dam batuti!
Ma intreb insa ce l-a apucat, ca el nu era deloc asa.