Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***215***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana- pupaci mutzunelul redevenit mancacios

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

chatonel - hahahhaha uite asta cred ca e si norocul lu' fi-miu. are un lipici teribil la tipele tinere. cand am fost la locurile de joaca mereu s-a lipit cate o gagica de el si il rasfatza ceva de groaza. ultima data s-a lipit o fata de el sau el de ea(habar nu am) de nici ca l-am mai vazut la fatza 3 ore, la final a venit tipa si m-a rugat neaparat sa il mai aduc si mi-a dat scris programul ei pe urmatoarele doua luni ca sa vin cand e ea pe tura.
deci daca sunt educatoare tinere si frumoase nu imi fac griji decat cand o sa-l iau acasa ca atunci sigur plange
are o pasiune pt tipele brunete cu ochi albastrii sau verzi. ultima data s-a indragostit de doctorita de garda de la spitalul de copii si nu a mai vrut sa plece

25 martie 2009

ha, ce gagicar :))) si le vrea si mai coapte ca el, ca sa il ia in primire complet

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui aris26

chatonel - hahahhaha uite asta cred ca e si norocul lu' fi-miu. are un lipici teribil la tipele tinere. cand am fost la locurile de joaca mereu s-a lipit cate o gagica de el si il rasfatza ceva de groaza. ultima data s-a lipit o fata de el sau el de ea(habar nu am) de nici ca l-am mai vazut la fatza 3 ore, la final a venit tipa si m-a rugat neaparat sa il mai aduc si mi-a dat scris programul ei pe urmatoarele doua luni ca sa vin cand e ea pe tura.
deci daca sunt educatoare tinere si frumoase nu imi fac griji decat cand o sa-l iau acasa ca atunci sigur plange
are o pasiune pt tipele brunete cu ochi albastrii sau verzi. ultima data s-a indragostit de doctorita de garda de la spitalul de copii si nu a mai vrut sa plece

25 martie 2009

ha, ce gagicar :))) si le vrea si mai coapte ca el, ca sa il ia in primire complet

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

da, da

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ahhahahahah fetelor, chiar e un gagicar de nu am vazut. noroc ca e baiat si nu "imi ies vorbe" cand o sa vina zilnic cu alta acasa. va dati seama ca ta-su facea icter daca era fata???
sa va povestesc cu acum vreo 2-3 luni deja se prinsese cum sa agatze fetele? eram cu el in carucior prin outletul pustiu, intru eu la bsb, o gagica f aranjata(bineinteles bruneta cu ochii albashtri). asta al meu tot un zambet, ea il baga de zor in seama ca na, e copil. la un moment dat ii cade cana cu suc pe jos, tipa se apleaca si i-o da inapoi, asta al meu mai avea un pic si ii arata si maselele. tipa da sa plece ca sa imi bata pe casa bluza cumparata, fi-miu arunca iar cana pe jos si nici macar nu avea fata fusta scurta ca sa inteleg si eu de o punea sa se aplece mereu.
si mai nou a invatat sa faca cu ochiul, ma rog in cazul lui cu ochii ca clipeshte din amandoi, ii strage si te priveshte printre gene si daca a vazut ca are efect aplica metoda la fiecare tipa care ii place
ca ma fac eu cu golanul asta???

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

pt Vitamina agatzatorul. Si al meu agatza, da' mai nimereste si babe. Macar is sigura cand iese cu tat-sau la plimbare... ca nu se-ntoarce cu vreo bunaciune

Ca veni vorba de gradi. Azi am vizitat si eu prima cresa. Am descoperit-o pe strazi, am vazut o curte mare mare si umbroasa cu jocuri, tobogane (fara abtipilde ) si am intrat. Cresa de stat. Arata foarte bine, parea curat, curtea, v-am zis, parea parc, paza la poarta, mancare gatita zilnic... Nah, iarna nush ce fac cu copiii, dar acum chiar parea OK. Si nu am vazut un copil crizat, toti se alergau, se jucau, parea fain. O educatoare are insa 22 (!!) de pitici, ii primeste si cu pampers. Preturi mici - 5,5 lei/zi. Problema e ca... nu au locuri, evident. Se plangea tanti ca i-au plecat oameni si ca in august ii mai pleaca 2 ingrijitoare si ca e posibil sa se desfiinteze grupe.

Eu ma stresez mai putin acum pt ca abia din iulie la anu' o sa am o problema. Dar va fi crunt sa mergem cu copilul in stagiu si a 2a zi dupa intoarcere mami sa se duca la serviciu.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou halou,
vin si io rapid pana dorme Phiphiliciu (habar n-am ce-a fost cu rosheatza aia pe fatza, a durat fix o zi, febra nu, deloc...m-am gandit si eu ca poate o fi fost de la soare, dar parca mai plauzibil e cu r.o.r-ul).
Novus, suna bine intalneala din 23, am veni si-am merge inapoi in aceeasi zi, cu trenul, ca eu cu masina nu indraznesc cu Phiphi, am pitici pe creier (adica as indrazni daca ar fi pusa la punct masina, dar nu prea...in oras n-am treaba dar mi-e frica parca sa ma aventurez mai departe de 60 km). Dar sa mai vina pitice, dom'le, ca va dati seama cum o sa ma simt eu intre doua lungane suple ca Georgiana si Novus!! Si tocuri nu port cand sunt cu fata.
Am vazut poze cu Ana Bianca strengaritza si tati ei sarbatorit si cu nashica superba Georgiana si Bris.
Va tot citesc si eu parerile referitoare la gradinita...eu sper sa stea soacra-mea cu ea de la 2 pana la 3 ani jumate, cam asa. Mai ales ca la scoala voi avea ore numai pana la 14 maximum (inainte erau ore si dupa-masa, pana la 20, dar s-a construit o aripa noua si acum sunt cursuri doar dimineatza). Si eu as prefera o gradi particulara, numa sa n-aiba preturi prohibite.
De la gradi/ camin amintirile mele sunt asa:
- initial am fost luata la bataie de niste fete, ca am indraznit sa pun si eu un cub la constructia lor. Apoi am tot luat-o pe coaja fiindca si-au dat seama ca nici nu ripostez, nici nu parasc la "tovarasa". Deci eram bleaga rau, timida, crescuta "in puf", vorba aia; are dreptate Bianca cu "balalaul", sper ca Phiphi sa nu fie veci "balaloaica" asa cum am fost eu, exageram cu buna-crestere.
- si pe mine ma iubeau la nebunie educatoarele si ingrijitoarele tocmai fiindca eram cumintenia intruchipata, nu le faceam nicio problemutza. Ceilalti luau linguri in cap cand se impartea mancarea, ca erau "neastamparati". Ce-mi mai amintesc e ca o ingrijitoare m-a oparit cu ceai cand facea impartirea, a varsat ceainicul pe piciorul meu, pe coapsa (am si poza in care se vede bandajul, ca eram gimnasta si sunt in costum si cu bandaj)
Nu stiu ce m-a aucat cu "remember"-ul asta, poate fiindca-s cam primele mele amintiri, inainte de 4 ani am dar amintiri cetzoase, franturi...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu va las pt azi ca are mama zi scurta, e ziua lu' tata. pana ajunge ea acasa aparem noi, toata gashca si cautam mancare de zici ca ea altceva nu mai face
vbm maine

ilinca - tu se pare ca ai fost al fel de scorpion ca mine. eu am avut mereu nopta scazuta la purtare pt ca bateam toti baietii din clasa

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aris, stai ca asta a fost la gradinitza/ camin
Apoi tot fata cuminte am ramas in ochii invatatoarei/ profilor caci nimanui nu i-ar fi putut trece prin cap ca dupa ore io ma caftesc cu baietii pe maidan (cu fetele mi se parea sub demnitatea mea sa ma bat, alea nu stiau decat sa zgarie/paruiasca, pe cand cu baietii...ooo, ce picioare-n cap ne trageam, un deliciu!!:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ii ramasesem datoare lui NOVUS cu un raspuns referitor la baia in cada si covoras antiderapant. Noi avem unul, marca Primii Pasi, de care suntem multumiti. Nu are insa covorasul nicio legatura cu atitudinea copilului la baie. Ieri am intrat cu ea in cada si am incercat sa o tin in apa, culcata pe mine, pe genunchiul meu, etc. Cum simtea apa pe tot corpul, cum urla ca din gura de sarpe si tusti in picioare. deci e clar, ii e frica de apa. Nu stiu ce o sa ne facem la mare, mi-ar fi ciuda sa ii fie frica chiar asa, pentru ca eu eram mare broscoi cand eram mica, nu ma mai lasam dusa din apa

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Intru repede, repede ca-s in criza de timp:

Claudela, vezi ca este costum de care cauti tu pe okazii punct ro ( nou , cu eticheta, firma ok, pret ok). Eu am dat accidental de el, cand cautam slip cu scutec pt fiu-meu.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput