ajutati-ma! va rog!

ajutati-ma! va rog! | Autor: fefy

Link direct la acest mesaj

buna! am si eu o dilema...pot spala adidasii la masina de spalat cu toata increderea?...ca ai mei ma tot ameninta ca se va strica masina...si cum ar trebui sa procedez mai exact?...masina e Arctic CA1000A+(fara program pt adidasi, haine sport)...ce program sa folosesc (cel pentru bumbac, sintetice, delicate, lana)? multumesc aniticipat!:D

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Depinde cat sunt de murdari, dar in general ii bag la program scurt sau de sintetice la 30 de grade. Cam saptamanal spal minim 1-2 perechi de adidasi, tenisi, sandale, chiar si crocsuri, ca mi-e lene sa le frec cu periuta La fel, nu ma opreste nimeni sa bag rucsacuri, ca si alea tb spalate destul de des, ca ne face placere sa-i trantim pe jos in tramvai, in clasa, si cam peste tot

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

si eu spal adidasii in masina de spalat.

conditia este sa nu fie din piele.

trebuie ales un program mai scurt, cca 30-40 min e suficient dupa mine, si temperatura de 30-40 grade.

in general nu am avut neplaceri, doar ca adidasii cei mai mici din familie aveau o intaritura din imitatie de piele colorata in bleumarin si s-au cam decolorat, dar nu atat de deranjant incat sa nu ii mai poata incalta (ce-i drept, cam protesteaza el... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

toti adidasii indiferent ca sunt din piele sau nu ii spal la masina program mai scurt asa si la 30 de grade, fac asta de ani buni si vad ca masina nu se plange

Mergi la inceput