America (203)
Raspunsuri - Pagina 22
ruxij spune:
Sanzi, la multi ani!
La multi ani Aidan!
Ma scuzati ca nu sunt pe faza cu ce mai ziceti, tocmai ma intorsei de prin bramburerile mele si nu prea mai citii DCul.
miereamara spune:
Mey, Aidan mai are doua saptamani pana la ziua lui. stiu asta pt ca e nascut in aceeasi zi cu mine
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
blackpanterro spune:
Asa e, Irina stie ca nu poate sa uite daca e in aceeasi zi cu ea :)), la fel cum nu pot eu uita ziua ei :))
Azi luam catelul la ora 6PM, ca trebuie sa mergem la distanta de 2 ore de noi, apoi trecem pe la o alta tanti sa luam o cusca de caini mari din aia de metal ca acolo va sta noaptea sa nu ma trezesc cu casa plina de poopoo :)) sau rontaita. Am gasit pe situl nostru local de vechituri cu $40 in stare noua, am facut o afacere :))
O sa pun poze, abia astept sa vad flocaitul!
Carmen, o sa fie bine! Va imbratisez!
Adriana 28+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
corinadana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Corina, esti ok? Noi iar am avut cutremur de 5,9F. Frate nu se mai termina, de 1 an de zile sunt aproape lunare si nu de 3-4 grade, din astea de le simti pana in creieri, fir-ar. Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
Carmen , da! am face uit cu Nicole imediat dupa cutremur, si ea la simtit la Buena Park si chiar ii ziceam de tine daca l ai simtit...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
corinadana spune:
Carmen ! o sa fie bine!!! La Multi Ani Erick (si aici )!!!
La Multi Ani Mark!!!
Sa cresteti mari dragi copilasi!
corinadana spune:
Mirela !!!
lai spune:
La multi ani, Sinzi!
La multi ani, Marc!
La multi ani, Eric!
La multi ani anticipati, Aidan!
Lai
Daiopri spune:
La Multi Ani Eric! Carmen, sa dea DD sa te linistesti, sa fie totul bine sa te poti bucura in liniste de voi (desi tare mai esti panicoasa )
Sanzi LMA si tie. Multa sanatate, fericire si locuri de ascuns iti dorescAsa e cum zici tu
LMA pt Marc.
Vai mi-ati daramat visele mele cu LA, daca e pe asa cu cutremurele
Numai bine tuturor
AB_AC spune:
Multumesc fetelor:)
Carmen hei uite te strangem in brate si ai incredere vor fi toate bune. Hai capul sus si sterge lacrimile mamica curajoasa! Eric e norocos sa te aiba pe tine sa-l bati la cap.
Mei pisicii astia ne ocupa timpul. Fatuca ii mangaie, Marc ii alearga si eu dupa ei:))
miereamara spune:
Va dau o cu ocazia faptului ca am trecut de probationary period si am primit si marire de salariu (simbolica).
Am avut ceva emotii mai ales pt ca am lipsit atat de la servici..inca din prima saptamana.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator