America (203)
Raspunsuri - Pagina 21
CRISMIR spune:
Ciuf,imi era dor de voi,de cand nu v-am mai vazut...frumos v-ati plimbat,iar de puii tai ce sa zic,ca de fiecare data niste frumosi
Pumba
Noi l-am dat pe Robert vara asta la ceva sporturi ,pt ca nu se poate hotara ce vrea,l-am inscris la soccer,basketball si karate,cate o ora pe zi,pe rand...om vedea dupa o luna ce v-a zice,ce prefera....in rest e la program liber ...nu l-am bagat in nici un summer camp.
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
Ciuf, bine facusi ca tii copiii acasa...eu deja ma gandesc cu groaza ca abia a plecat...si mie mi se pare ca a trecut o vesinicie...si sotu imi face ochi dulci pe unde ma prinde, si io nu's pe unde sa ma mai ascund
Domn'le cred ca de la o varsta nu iti mai tre' romantism...de aia facem copiii
BiancaM spune:
Am tot uitat sa va las un link de la un magazin cu haine super pt copii. Cele de fetite sunt absolut dementiale. Eu urmaresc reduceri si cand mai ajung pe la magazinul lor, mai cumpar cate ceva pt anul ce vine
Asta e http://www.naartjie.com/
Mami de Amalia si Andrei
Carmenbr spune:
Corina, esti ok?
Noi iar am avut cutremur de 5,9F. Frate nu se mai termina, de 1 an de zile sunt aproape lunare si nu de 3-4 grade, din astea de le simti pana in creieri, fir-ar.
Carmenbr spune:
Ma uit la ceas si nu imi vine sa cred ca mai e atat de putin si puiul meu face 6 ani. Sunt tare emotionata si va rog sa ma iertati ca dau apa la soricei pe aici, dar ma simt bine intre voi.
Ma ia cu fiori cand ma gandesc cum acum aproape 2 saptamani doctora imi spunea ca vrea sa rule out cancer pt Eric, cand analizele au iesit prost si nimeni nu imi da un raspuns sau ceva, toti spun sa se refaca analizele. Stiu ca toate simtiti asa, dar eu efectiv nu imi pot opri lacrimile. Mai e putin si puiul meu face 6 ani de cand s-a nascut, de cand nu am avut putere sa intreb decat daca are down sindrom pt ca am trait aproape 6 luni cu prezumtia asta, 6 ani de cand tremur pt el, iar acum traiesc cu frica fiecare clipa si ma rog la Dumnezeu sa nu mi-l ia ca nu exista ratiune mai mare pe lumea asta pt mine decat el. Toti anii astia asa i-am trait cu frica amestecata cu bucurie mereu, cu emotii si disperare cand iar am trecut prin cumpana acum 3 ani cu el si acum iar. Si nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu pt fiecare zi cu el.
Ascult pt a mia oara cantecul asta si ma rog pentru el si ii multumesc lui Eric pentru ca m-a invatat ce inseamna fericirea.
Va multumesc pentru tot suportul, va multumesc pentru ca ma lasati sa plang cu voi, va multumesc pentru tot. Sunteti un grup de fete minunate. Sa le dea Dumnezeu copilasilor vostri ce imi doresc eu pentru baiatul meu acum de ziua lui, sanatate, bucurie, fericire, noroc si numai bine.
Sa fii fericit iubitul mamei, ca iubit esti din tot sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=rnztMhtUF6o&feature=fvsr
ruxij spune:
Carmen, La multi ani, multa fericire si toate sa fie bine pt puiul tau! O sa vezi ca va fi OK.
miereamara spune:
La Multi Ani Eric! Sa cresti mare si sanatos, sa ai o viata frumoasa si senina, sa ai parte numai de oameni frumosi care sa iti stea alaturi!
La Multi Ani Marc! Andreea sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos si voios! Sa aveti parte numai de zile senine!
La Multi Ani nana! Sa fii iubita si sa ramai la fel de optimista si cu inima calda ca si pana acum! Te sun mai pe seara.
Am vorbit cu Kay (mama Soniei) si am pus tara la cale.
Pe 9-11 iulie am rezervat hotel la orlando. Vor sa vina si ele. Puteti sa veniti? Vorbim mai multe diseara.
Ce de sarbatoriti are luna iunie!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Ramona J spune:
La multi ani Eric! Carmen
La multi ani Marc!
La multi ani Sinzi!
La multi ani Aidan de Panteruta! A sosit ciinele?
pumba spune:
la multi ani Marc!
la multi ani,Aidan!
la multi ani Sanzi!
la multi ani Eric!
sanzi- ce mare e DAVID si cel mai mult imi place poza cu cei trei muschetari! a crescut piticuta si tine pasul cu ei