Fulgusorii de nov.dec 2009 (75*)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

noi abia ce ne-am intors din parc...am fost in vreo 3
rebecca mea e maraita..nu de la dinti..ci ce la caldura..acum am descoperit...in seara asta era franta..si nu a mai plans la baie..deobicei urla de scoala vecinii din somn..cand e obo..dar in seara asta..parca se inviora tot mai tare...am facut si un lucru nou..am pus caditza in cada noastra..si i-am facut baie...si apoi tzushti in dormitor in prosop...i-am dat body..cu maneca scurta...ciorapei..si caciulita..acum doarme dezvelita...
sa va spun...daca nu a plans toata ziua..si nu stiam ce are...sunt 27 de grade in casa..cum sa nu urle...nu mai sta fara mine...cum plec incepe sa planga..si striga>"mamamaaaa"
azi i-am dat piersici cu banane..i-au placut..si la pranz i-am facut supa din un ardei galben, un cartof,loboda, leustean si carnitza de pui.tot a linchit...insa cu laptele stam cam prost..acu papa dimi si seara ca 120..si la ora 17.00... 180...si vrea sa manance doar in fund..si daca doarme se burica prin somn sa pape in fundic..
alta treaba...vrea dom'le in carutz..sa stea doar in fund..cu o pun pe spate..urla de rupe normele europene....si s-o vezi cum sta..parca e o bucata de gelatina
am descoperit iaurtul Campina..si ii place rau..mai mult ca Tnuva...de asta papa de acum...in seara asta i-am dat sa pape in parc..ca in fiecare seara..mi-a tras un peste linguritza...si m-a improscat pe fusta mea alba cu iaurt...si pe picioare.bine ca exista servetele umede...
maine am sa incerc kiwi cu banane..bine ca le scot semintzele la kiwi
offfff..ce voiam sa va mai intreb..la voi au aparut tzantzarii prin parc..la noi da..si un fel de musculitze mici si negre..si alea pisca..fir'ar...cu ce ii dati pe bebei...?
va pup.
va doresc sanatate maxima...si somn usor

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetele mele pe mine ma invatat un medic de aici asa:

1 daca copilul vomita --nu ii da sa manance ca mai rau ii faci si o sa vomite si mai rau
2 daca copilul are febra nu ii da lapte ---- laptele si cu febra il face pe copil sa vomite rau
3 dai la copil tot timpul lichide apa,suc,ceai ce ii place lui ca sa nu se dezhidrateze daca nu mananca pt 2-3 zile nu se intampla nimik trebuie sa bea multe lichide multe

asta am patito cu andrei al meu el a avut diaree,febra peste 39 si varsat pe toate o data.

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

..eu ma bag la un dush..ca parca am inotat in marmelada..asa ma simt...si apoi la somn cica.ca mai citesc ceva...pentru licentza..
katyuschatreaba cu laptele si febra n-o stiam, multzam'fain
finutzoscuze, dar azi eram cu o prietena din Belgia, pe net

gata...ca adorm aici...si nu de alta dar sunt A.H.A.="adult home alone"..sotzul e la munca
va pup...."cuconite cu fetitze" si duduitze cu "ficiori"

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

camy...mi-ai mai zis odata...dar eu cum sunt,am uitat.sar'mana si nb iubita

Citat:

Mergi la inceput

parola pentru picassa nu merge..ori e logat cineva cu ea..ori e schimbata...am incercat pe ambele conturi.
nb fete.

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Buna dimineata, fetelor!

Cu intarziere ii urez La multi ani lui Elisabeth! Sa-ti traiasca fetita si sa va aduca multe bucurii!

Va pe toate si va doresc o zi buna.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

NU TE IERT DELOC
MULTUMESC MULT

SI STAI LINISTITA CA MAI SUNT ZILE SI ATUNCI TE PENALIZEZ EU

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth

Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

sunt asa de suparata ca ma sunat asistenta si mia zis ca trebuie sa aman programarea pe aiz la gineco ca dr este ft ocupata are multe cezariene dupa amiaza si ca imi face programare pe 30 luna asta cand am auzit sa cad jos
numa nu am ijurato si iam zis ca trebuie sa faca ceva pt ca eu singerez de o luna si nu ma poate lasa asa inca 3 sapt
cand a auzit aia ca bine maine dimineata la 9 si mia inchis
ma luase pe loc o durere de burta si de cap ca nu stiam pe unde sa o apuc da na ce sai faci
bine ca e maine si nu la sf lunii.

gata m-am plans acum ma duc la treaba

Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth

Avortul este o CRIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimi gagici!
Eu am inchis ieri calc.ptr.ca degaja caldura,si deja simt un discomfort major datorita temp.
Pe Matei l-am trimis in vacanta si am ramas cu un copil.Mi-e deja dor de el dar sunt fericita ca l-am trimis la aer si la distractie.
Katy-eu nu o sa deschid link-urile trimise de tine.Nu vreau sa-mi stric ziua.Legat de avorturi,no comment-fiecare femeie e libera sa faca cum ii dicteaza constiinta.Eu nu pot sa judec pe nimeni ptr.ca niciodata nu stii cand esti pusa in situatia asta si ce alegeri ai putea face.
Sistemul vostru de sanatate e ciudat,dar cu siguranta mult mai bun ca al nostru.
Razvanel e bine,in continuare nu mananca masa de pranz ,in rest mananca bine orice altceva,inclusiv iaurtul.Nu-mi mai bat capul cu el,stiu ca o sa manance si aceasta masa intr-un final.
Laura-te asteptam cu drag cand scapi de probleme
Adriana-sper ca puiutul este mai bine
Camy-s-a dus perioada ta de liniste,al meu este inca la stadiul de taras.
My_lady-si la noi in parc sunt si tantari si musculite.Cand vin acasa ma mananca si capul si fata si am si o stare de nervi cand vad tot praful care se ridica.
Va pup si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

Luciandrea...unde esti? unde e ua????????

My_Lady acum am verificat...parola este buna, merge pe toate conturile...poate ai tastat tu ceva gresit...nu stiu...
Mai incearca!!!
Si iti mai zic ceva..sper din inima sa nu te superi, nu asta imi doresc...am citit aseara postarea ta...si m-a luat cu lesin... tu ii pui caciulita pe cap Beccai???? Eu nici iarna nu ii puneam...si acum ma uit la Flavius..ca il las sa doarma doar cu body maieu..nimic altceva..si tot ii este cald...nu ma gandesc decat cum as reactiona eu daca mi-ai pune o caciulita in cap...
Plus ca atunci cand eram la spital cu Darius, el fiind nascut vara..si era la fel de cald...si era mult mai micut..la un mom dat i-am dat pe el body, pantaloni si sosete...cand au venit medicii..mai ca nu m-au batut...l-au dezbracat imediat...si mi-au spus ca poate sa stea si in pampers doar...ca si lor le este cald la fel ca si noua...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

A_driana sper sa fie bine david de acum inainte si sa nu mai vomite deloc.

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput