Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(23)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_micu83 spune:
Fetelor, ati facut cumva cursul de mediatori autorizati?
Mi-am spus ca n-ar strica...din primul search am gasit ca incepe un curs in Bucuresti in luna octombrie, costa 3900 ron + 300 si dureza 80 ore impartite in 3 saptamani(parca). Pentru mine este mai complicat sa ma deplasez la Buc, sa stau fara Razvan...sa-mi gasesc cazare etc...
Astept sa-mi spuneti ce mai stiti voi!
va pup!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
angelapriboi spune:
Lora sa-ti traiasca printesele! Amandoua sunt foarte frumoase!
Copiii mei sunt bine se pregatesc pentru ziua de maine.Sergiu este clasa a IV-a (nu stiu cand au trecut anii), iar Stefania merge la gradi.
Ana cursul de mediatori este bun de facut, daca nu ai ce sa faci cu niste bani.
Legea medierii a aparut in 2006 si mediatorii inca stau pe bara.Sunt birouri de mediatori infiintate, dar nu traiesc din asta.
E cam greu, cu mentalitatea romanilor, sa faci fata ca mediator
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cana cu lapte, ca de facut cafea cred c-am si uitat...si tare-as mai bea una!
Ana, Angela, multumim pt. aprecieri!
Scuze ca nu scriu mai mult, dar acusi se trezeste si trebuie sa fiu pe faza...a inceput foiala prevestitoare trezirii!
O zi cat mai buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_micu83 spune:
O zi buna tuturor!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
LoraG76 spune:
Angela, suntem aici.
Noi in week-end am avut botezul, suntem bine, bolfosenia mica creste ca din apa - deja poarta haine de 3 luni. Cand o sa am timp, o sa pun poze noi, insa nu ajung sa pun pana in week-end. Tu ce mai faci? Mai stii ceva de Kriss? N-am mai vazut-o demult.
Ana, tu ce mai faci? Ce face Razvan?
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
kriss79 spune:
salutare
Lora, sa va traiasca mica crestina!
Sunt bine, intru sa mai citesc pe aici dar nu mai scriu caci nu mai stau asa bine cu timpul.sunt putin necajita ca am facut un papanicolau si nu mi-a iesit ok.mi-a dat un tratament si treb. sa il repet dupa 2 luni(testul).in rest, Ale a facut o viroza si tuseste de o saptamana si ii curge nasul.Trece iar printr-o perioada negativista si e incapatanata sa nu ma asculte. II place foarte mult la gradi, zici ca s-a nascut acolo.e suparata ca nu o las sa doarma acolo.in curand insa o voi face, ca nu mai pot sa o tin pe bona din motive financiare(ii schimbasem 4 h/zi) caci domnul nu are servici si cele 200 lei/masa la gradi pe luna sunt suficienti.in rest, ma mai razboiesc cu familionul lui si cu el. Incerc sa fiu cat mai ferma si sa nu ma mai ia de proasta. Suna sa o vada pe Ale si sa o ia la plimbare numai cand au chef si timp.Despre partea financiara se plange ca nu are loc de munca,s-au sistat bursele la doctorat, are credite etc, dar i-am atras atentia asupra mofturilor pe care si le face si nu i-a convenit deloc. Comunicare nu prea exista, daca vrea ceva imi comunica pe email si cateodata sms.nu rasp.la telefoane.Insa a vrut in weekend sa o ia pe fata la brasov. I-am zis ca nu o las ca e racita, ca e prea mica sa mearga la drum lung fara mama ei, ca nu are nici scaun de masina ca e la maicamea in masina la 15 km de oras si drept sa fiu nici nu imi convenea sa plece cu ea impreuna cu prietena lui.Ma gandesc cu groaza ca la vara o sa mi-o ceara sa mearga undeva la mare cu ea si cu amica lui, bineinteles.
Cu prietenul meu e totul in regula, chiar mai mult decat atat.Cateodata stau si ma uit la el si ma gandesc ca e prea bun pt. mine, sincer.eu sunt mai zvapaiata, mai nebuna cateodata, el e asa de calm si intelegator..petrecem f mult timp impreuna in 3, ca si cum am fi o familie.Deja Alessia a zis in parc pe la copii ca ea vrea un fratior de la mami cu Florin:)nici nu stiu de unde i-a venit in cap, ca nu ne-a auzit sa vb. noi 2 asa ceva.
asta e cam tot.va las, ma duc sa o culc.
va pup si sa aveti grija de voi
Cristina, mamica de Alessia Stefana
angelapriboi spune:
Lora deja a fost botezul? Asa repede?
Bravo!
Kriss nu-ti fa probleme,cu siguranata este o dereglare hormonala datorata ultimului an in care nu ai fost prea linistita.Ai sa vezi ca peste 2 luni o sa iasa totul perfect.
In ceea ce-l priveste pe ex-ul tau,pot sa spun doar ca unele persoane nu ar trebui sa faca copii niciodata!
LoraG76 spune:
'Neata!
Scriu rapid, ca mi se reseteaza calc.
Angela, da, am facut botezul repede.
Kriss, multumim! Ma bucur ca ai pe cineva si ca Ale accepta bine asta, e super! Multa sanatate si aveti grija de voi!
Am pus poze noi de aici:
http://family.webshots.com/photo/2625741180099413604YcyGWT
Va pup!
De Eva mai stie cineva ceva?