Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(23)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura25 spune:
Lora e la spital, cu contractii regulate. Cand mai aflu ceva, va scriu
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
angelapriboi spune:
Trimis la: - 02/09/2010 : 01:20:11
--------------------------------------------------------------------------------
A venit Adelina!!!! La 00:30, o grasuna de 3900g!! Laura e bine acum, euforica, fericita si mandra de ce a realizat. Felicitari, mamico! Bun venit, Adelina! Sa ai o viata fericita! "
Mi-am permis sa copiez mesajul Laurei25
Lora felicitari,multi pupici si sa ne traiasca
LoraG76 spune:
Azi am ajuns acasa, suntem bine amandoua, e o grasunica mancacioasa!
Va pup!
Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina
AMR 1 zi!!!
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Angela, ce-ti fac copiii?
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
ana_micu83 spune:
Viu si eu la spartul targului (ca de obicei) , asta ca sa nu credeti ca mi s-a intamplat ceva.
Lora, mai primesti felicitari pe luna asta?
Daca da, atunci:
Bine ai venit pe lume printesa Adelina, sa fii sanatoasa, iubita , fericita si Doamne Doamne sa-ti pastreze un loc VIP pe scena vietii!..sa-ti bucuri parintii si sa-ti iubesti surioara!
Lora, viitoare soacra cu 2 ginerei un brat de si miliarde de!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
Noi am revenit astazi dupa 14 zile de halatuit prin tara:)) am fost in concediu si mai avem nevoie de unul pentru odihna.
Sper sa ma invrednicesc sa va pun pozute!
Angela,Kris ce mai faceti?
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
LoraG76 spune:
Ana, draga, iti multumesc din suflet! La multi ani pt. ieri!
Scriu cu stanga si cu bolfosenia in brate, scuze.
Poze:
http://community.webshots.com/album/578555606EJsjlb?start=0
Lora, mami de Iustina si Adelina
ana_micu83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Ana, draga, iti multumesc din suflet! La multi ani pt. ieri! Scriu cu stanga si cu bolfosenia in brate, scuze. Poze: http://community.webshots.com/album/578555606EJsjlb?start=0 Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Doamne ce frumoasa este!!!! Intr-adevar este boflosica:)) are niste falcute care ispitesc la pupat!
Si ce mandra este Iustina de gagalice.Lora, sa ne dai secretul de facut fete frumoase!