Nu pot dormi din cauza cainilor

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

mai xio daca te simti proasta e problema ta,,,mai pe la pagina 5 te credeai nebuna....iar e problema ta, citeste mai bine, cauta sa rumegi informatiile din postarile de aici si ghici ce???...nimeni nu a afirmat ca esti proasta, dimpotriva...

iti trebuie un respect de sine mai mare, asta e !!!

multumesc pentru speciale, dar citeste si mai jos pe pagina 13 al topicului cu pricina, mai scrie un moderator ceva....iar despre userul ala care avea 3 poze cu copilul si 28 cu catelul si nu oricum ci cu un ditai dulaul in pat sub plapuma, in brate, bot in bot...sa-mi fie cu iertare,

Mai, nerusinato, am crezut ca am terminat cu subiectul asta de cand topicul respectiv a ajuns la ZZ mai ales din cauza ta; se pare ca n-ai mai intrat pe acolo sa te lamuresti. Ma deranjeaza foarte tare ca iar faci referire la mine desi eu nu am postat aici si arunci iar cu noroi si denaturezi lucrurile. Ti-am zis si dincolo (nu ca ar trebui sa ma justific fatza de tine, dar am zis ca totusi sa nu te las in ignorantza) ca am albume intregi cu fata mea, in fiecare luna alt album, dar nu era sa mi le pun pe toate la semnatura, nu?! Ce ai vazut la semnatura e un album cu fata de la ultima aniversare si un album cu cel mai minunat, bun, pur caine din lume care intre timp a murit si te-as ruga sa nu mai faci never ever vreo referire la el si inghite-ti emoticoanele cu voma, oricum n-o sa te ridici tu la nivelul cainelui mei nici dac-o fi sa te reincarnezi de 10 ori (ca in viata asta n-ai nicio sansa).

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput