Nu pot dormi din cauza cainilor
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
a_alinta spune:
xio, pasarelele nu sunt ale mele, cel putin nu alea care ciripesc
sunt de la natura.
inainte de a spune ca ti-ai gresit profesia, ti-am citit toate postarile. din pacate, raman la aceeasi parere.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO![]() Vezi ca mai sus isi da Deborah cu parerea despre calatoriile mele. Ai raportat si astea la moderator , sau numai mesajele mele? ![]() Llaura , nu e de prost gust , din pacate reflecta adevarul. Daca tu care stai intr-o tara civilizata , cu legi si tot ce trebe sustii asta , e clar ca vine din experienta ta din Romania. Degeaba stai acolo daca nu iti schimbi mentalitatea putin. lauraNicole , despre ce anume sa vorbesc din experienta de mama sau de posesor de caine? C anu stiu ce vrei sa intrebi. ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
tu nu intelegi nimic xio...oriunde in lumea asta sa omori un ciine care te ataca este ceva ce trebuie sa faci. comprende?
deci asta nu se discuta...este ceva clar. te ataca il omori fara discutie
![](icon_smile_big.gif)
nu vezi hoarde de ciini nicaieri decit pe strazile din ro...yo sincer ma mir ca de ce cei atacati nu iau legea in miinile lor
![](icon_smile_big.gif)
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui XIO pai tu nu vezi ca DanaAlex m-a facut proasta |
acum trebuie sa te atentionez ca minti cu nerusinare
citat din mesajul lui XIO Pt. asta primesc cu mandrie si port cu mandrie avertismentul. ![]() ![]() Ce culoare vrei sa fie? |
melodrama ieftina xio....acelorasi oameni le spui ca esti deranjata mai mult de plansul unui copil, atunci cand ei se plang ca nu pot dormi de latrat si cauta solutii si faci asta pe un forum despre copii, unde majoritatea suntem mame...rusine tie ca poti compara un plans de copil cu latratul unui maidanez...RUSINE!!!
pui un maidanez mai presus de un om....????? iti pasa mai mult de un caine si pui la zid pe un seaman de-al tau care se plange ca nu se poate dormi noaptea ca-i latra maidanezii la fereastra ??? oare gandesti uman cand spui asa ceva????
![](confused.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
citat din mesajul lui a_alinta xio, pasarelele nu sunt ale mele, cel putin nu alea care ciripesc ![]() sunt de la natura. inainte de a spune ca ti-ai gresit profesia, ti-am citit toate postarile. din pacate, raman la aceeasi parere. alina |
Aina , si eu tot la alea ma refeream , daca vroiam altceva iti spuneam fara probleme.
![](icon_smile.gif)
parerea ta la subiectul acriera mea nu ma intereseaza , cred ca iti dai seama de ce .
dar pt. lamurire iti spun ca nu puteam sa ma fac veterinar , nici o injectie nu pot sa-i fac unui animal.
Plus ca la facultate as fi intrat in depresii si probabil as fi ajuns si eu ca baietii americani nervosi pe colegi care merg cu pistolul la scoala.
Ca sa nu mai spun ca sunt indragostita pana peste cap de medicina umana .
Am vrut sa ma fac sexolog , dar aum , dupa ce am facut medicina nu mi-as alege alta profesie in veci.
pai Guestus , care caine din discutie a atacat? Eu vad ca discutam despre cainii care latra si nu le lasa pe fete sa doarma.
]Acolo unde cainii sunt eutanasiati(deci nu lasati sa moara otraviti cuhemoragii masive in toate organele) , nu stau pe strazi si nu sunt batuti de diversi oameni care se plictisesc , motiv pt. care sunt agresivi.
Si revenim tot la acelasi parametru care formeaza comportamental un caine===>omul.
Noapte buna , ca merg si eu la somn. Nu stiu de ce discutiile astea se tin doar cand sunt in sesiune.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Llaura spune:
Xio, repet: daca eu as avea 12 caini si vecinii n-ar putea dormi din cauza lor si m-ar reclama la primarie, consecinta ar fi indepartarea animalelor; carora o vreme li s-ar cauta stapan. O vreme.
Nici o legatura cu mentalitatea mea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
citat din mesajul lui DanaAlex ...de vina este tineretea ta, prostia sau rautatea???? ![]() |
Uite aici , deci "vinovata" de mesajele mele la acest topic e una din urmatoarele:
-tineretea mea
-prostia mea
-rautatea mea .
![](icon_smile_big.gif)
tadaaaaaaam.
Nu este melodrama, este umor.
da , eu sunt la fel de deranjata de latratul cainelui , de plansul copilului , de mieunatul matzei , de motocicelta turata sau de muzica data la maximum .Diferenta este ca nu imi trece prin cap sa omor copilu , pisica , cainele , sa dau foc la motocicelta sau sa dau cu casetofonul de toti peretii.
Si ma deranjeaza indiferent daca astea imi apartin mie sau nu .
Si nu , nu sunt numai eu , ca am postat si cazul unei familii evacuate din bloc pt. ca erau prea galagiosi copiii.
lasa tu melodrama. Da , normal ca pun mai mare pret pe viata unui caine , cand acesta risca sa fie OTRAVIT , decat pe insomnia de 3 zile a unui om care poate sa rezolve problema altfel , nu prin crima.
Si lasa-ma dom'le cu rusinea , e vorba despre decibeli aici .
Llaura , atunci e greseala mea , am inteles ca ii sugerai si tu sa faca acea chiftea magica. da , solutia ta este una civilizata .
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
uite eu am vorbit si despre un bebelus din parc, atacat de un caine CU STAPAN. si tu te mai miri de ce am indraznit eu sa spun ca tu nu stii sa citesti?
ia fa un exercitiu de imaginatie : ii dai unui pacient o reteta peste cativa ani ( evident) in care ii prescrii sa zicem 3 medicamente. Il intrebi ceva despre ce e scris pe reteta si el iti raspunde : "ah, da, e frumos afara". Tu nu l-ai intreba daca stie sa citeasca? ce ti se pare jignitor in remarca mea? am scris de cateva ori aceleasi lucruri si tu pur si simplu nu ai citit. dar iti dai cu parerea.
m-am razgandit cu chiftelutele, nu-ti mai trimit, nu de alta dar mi-e frica sa nu le dai copiilor de la neonatologie.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Llaura spune:
Pai ii sugeram, da, e solutia de bun simt aplicata in stil vestul salbatic. Solutia civilizata romaneasca, dupa cum ti s-a amplu explicat, n-a functionat. Mentalitatea cui, again?!
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui XIO Noapte buna , ca merg si eu la somn. |
uite si o decizie inteleapta din partea ta...
![](icon_smile_big.gif)
bravo!!!
si apropo: bafta la examene!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
Llaura si Laura B ce se intampla la voi acolo daca un bebelus, in parc, stand pe iarba, e atacat de un caine care are stapan? cainele fiind fara botnita, lesa.......
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...